Meğer CPS III açılınca böyle bir görüntü oluyormuş. Bunu da öğrendik...
Şimdi, PCB üzerindeki SIMM modüllerini rastgele yerleştirmiştim. Aslında tam olarak rastgele değil elbette. Belli kapasitede olanların gireceği belli slotlar var oyununa göre. Ama eğer tüm 7 oyunu da oynayabilmek istiyorsanız 6 SIMM slotunu da uygun SIMM'lerle doldurmanız gerekiyor.
Gereken bilgi buradan:
http://wiki.arcadeotaku.com/w/CPS3Benim hasbelkader ilk slot'a taktığım SIMM'de belli ki eski bir oyunun bilgisi varmış. O yüzden bana CD'den yükleme yapıp yapmayacağımı soruyor.
E yükle bakalım ne olacakmış diyorum...

Hmmm eski kalan oyun Street Fighter III:2nd Impact'miş anlaşılan (Bu yolcunet'ten gelen CPS3 üzerindeki modullerden biri olmalı zira bendeki kartuşlar Next Generation)
Dikkat ederseniz burada yaptığımız işle kullandığımız oyun kartulunun bir alakası yok. Kartuştaki oyunun BIOS'unu sildik zaten az önce. Bu yöntemle "herhangi" bir CPS3 kartuşunu bir "Super KArtuş" a dönüştürüp BÜTÜN CPS3 arşivini oynayabiliyoruz. Ha arşiv de 7 oyun var sadece o başka

Neeee??? 42 dakika mı?
Biraz okuyunca SIMM modüllerine ilk yüklemenin bu kadar zaman alacağını görüyorum. Neyse bekleyelim bakalım.

Enteresan bir şekilde arkaplandaki oyunun siyah beyaz logosu oyun yüklendikçe renkleniyor.