|
cengizermis
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 12, 2015, 15:37:26 ÖS » |
|
@lionheart yavuza bence donkey kong, galaga gibi daha eski klasikler icin teklif goturmelisin. Onun olayi daha bi 90 oncesi gibi geliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 12, 2015, 15:45:39 ÖS » |
|
@lionheart, işin "oynamak" kısmında pek becerikli değilimdir, zevkli bir rakip olmam ben  şu elimdeki sıraya girmiş işleri bitirsem de ben de akşamları ufak ufak oyun oynasam, bir iki tur kaşınıznda durabilecek seviyeye gelebilsem diyorum ama ne işler bitiyor ne masam boş kalıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 12, 2015, 15:46:43 ÖS » |
|
@lionheart yavuza bence donkey kong, galaga gibi daha eski klasikler icin teklif goturmelisin. Onun olayi daha bi 90 oncesi gibi geliyor
hah bak cengiz yazmış işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lionheart
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 12, 2015, 15:48:15 ÖS » |
|
Donkey Kong ve Galaga'da oynarım Cengiz  Yeter ki aynı ortam da olalım.Her oyunu oynarız. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2015, 15:51:08 ÖS Gönderen: Lionheart »
|
|
|
|
|
|
Lionheart
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 12, 2015, 15:52:10 ÖS » |
|
hah bak cengiz yazmış işte  Abi yeter ki fırsat bulalım.Her oyunu oynarız seninle.  Bu arada kolleksiyonum arasında ki en büyük eskiklerden biri olarak CPS3 kaldı.Onunda sağlamı bana henüz denk gelmedi. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2015, 15:53:56 ÖS Gönderen: Lionheart »
|
|
|
|
|
|
mesa
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 12, 2015, 15:56:00 ÖS » |
|
Her zamanki gibi mukemmel ustalik. Cps3 sistemi candycab iyi gider yavuz
|
|
|
|
|
|
Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 12, 2015, 16:17:11 ÖS » |
|
hah bak cengiz yazmış işte  Abi yeter ki fırsat bulalım.Her oyunu oynarız seninle.  Bu arada kolleksiyonum arasında ki en büyük eskiklerden biri olarak CPS3 kaldı.Onunda sağlamı bana henüz denk gelmedi.  2015'de sağlam CPS3 bulman Turkiye'de zor. Kimse akıl edip kartın içindeki pili değiştirmemiştir çünkü  Ama ölüsünü bulabilirsen hurda fiyatına gördüğün üzere tekrar hayata dönebiliyorlar... Her zamanki gibi mukemmel ustalik. Cps3 sistemi candycab iyi gider yavuz
Bundan sonra bir de Naomi'ye el atabilsem ikisini multi-jamma switch ile candycab'e koymayı planlıyorum zaten. 90'lardan esinti şeklinde  Bir iki ufak işten sonra sırada Naomi var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 12, 2015, 16:21:15 ÖS » |
|
Bu düzenek için gereken malzemeler:
1) CPS3 ana kartı (malum) 2) SCSI CD-ROM: 50-pin yassı kablo girişi olan ve tercihen dahili SCSI terminatörü olan. Terminatör yoksa harici terminatör + kablo astarı yüzünden pahalıya gelir. 3) 50-pin yassı SCSI kablosu (Dişi-Dişi) 4) CD-ROM power kablosu (Eski PC tipi klasik 4'lü) 5) Ölü herhangi bir CPS3 oyun kartuşu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesa
|
 |
« Yanıtla #53 : Mayıs 12, 2015, 16:23:26 ÖS » |
|
Naomi biraz tuzlu bir cihaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #54 : Mayıs 12, 2015, 16:32:54 ÖS » |
|
Naomi biraz tuzlu bir cihaz
Aslında çalışan "orijinal" CPS3 sistemi Naomi'den pahalıdır  (250-400 USD) Çıplak Naomi maksimum 50 USD  Tabii güç kaynağı, IO board, DIMM board v.s. eklenince o da 150-200 USD buluyor. Genel olarak arcade, konsollara nazaran pahalı bir hoby zaten...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesa
|
 |
« Yanıtla #55 : Mayıs 12, 2015, 16:36:54 ÖS » |
|
Orasi ole gulu seven dikenine katlanir mame naomiler cirtt makaron ex idare eder bizde ondan idare ederiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eemiroglu84
|
 |
« Yanıtla #56 : Mayıs 12, 2015, 16:37:15 ÖS » |
|
Yavuz hocam elinde sağlam bir arcade salonu açacak kadar kart birikti galiba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #57 : Mayıs 12, 2015, 22:17:07 ÖS » |
|
Büyük bir zevkle okudum... Her şey için tekrar tekrar teşekkürler Yavuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #58 : Mayıs 12, 2015, 22:38:19 ÖS » |
|
Evet adam sanırım zaten işli güçlü birisi. Kar amacı gütmeden "zevkine" yapıyor bunları. Biraz da "yapabildiğini" göstermek arcade guruları camiasında kendine yer edinmek için sanırım. MAME ekibiyle falan pek bir sıkı fıkı. Zaten kar amacı güdüyor olsa MAME ekibi direk kapılarını kapatırdı...
Buna rağmen bazı çevrelerde (KLOV'da mesela) "bootlegger" damgası yedi. Aslında bir anlamda belki öyle ama yaptıklarını senelerdir kendilerine saklayan tüccar bootlegger'lar gibi değil bence...
O siyah şapkayı indirmeden yer edinmesi zor. Genelde bu kitle niyetin ticari tarafa kayıyorsa yeteneğine çok da bakmaz. Ancak kimliğin gizli falan olacak öyle. Klov'da bu şekilde enteresan bildiğin drama başlığı var mı acep? Biraz drama hiç de fena gelmez 
|
|
|
|
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #59 : Mayıs 13, 2015, 03:47:46 ÖÖ » |
|
Klov'da bu şekilde enteresan bildiğin drama başlığı var mı acep? Biraz drama hiç de fena gelmez  Dramaların geçtiği genel sohbet alanlarına pek takılmıyorum ama KLOV'da bu all-in-one CPS2'leri nasıl kurtarıyoruz şeklinde bi başlık açmıştım oraya cevap yazan bir amca "mathman" darksoft'a mitsurugi-w'ye bir geçirdi ki sorma. Sonra araya girdiler mesajını editledi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|