Birde ticari olarak yapanlar bu kadar uğraşmaz gibi geliyor bana bilmiyorum yanılıyor muyum.
Doğru, artık pek uğraşmıyorlar sanırım.
yavuzg ustanin en buyuk rolu yaptiklarini cok iyi belgelemesi ve boylelikle yabanci kaynaklarda bir deryaya donusmus olan birikimi uygulamali olarak, bu konuya meraki olan ama gerekli dil becerilerine sahip olmayan kisiler icin bir kaynaga dinusturmesi. Bunun disinda da bu tamiratlari uygulayacak beceri ya da donanima sahip olmayan benim gibileri icinse zihin acici ve heyecan verici kaliteli okumalar meydana getirmesi.
kaliba sokmaya calistigim dusunulmesin daha ziyade kisisel gorusumdur.
Aynen. Ben de hem bu konuda Türkçe içerik oluşsun hem de kaydı olsun diye yazıyorum. Bazen ben bile kendi yazılarıma bakıyorum arada nasıl yaptığımı hatırlayamadığım durumda

Eeee baydın artık yine mi CPS2 diyenleriniz olabilir.
Üstad, sabah akşam vidası gevşeyen gözlük tamiri yapıp, foruma eklesen yine baymazsın

(Keyifle okuruz.)
Emeğine sağlık teşekkürler

Kızımın odasına duvar kağıdı, badana yapıp bebekken aldığımız mobilyaları zımparalayıp boyayıp genç kız odası yapmıştım bi ara.
Çocuk odası mobilyalarına bakmıştık aylar önce, fiyatlar nasıl ifade etsem, hani bazı bebek/çocuk ayakkabıları falan yetişkin ayakkabılarından 2-3 kat pahalı olur ya, aynen o durum vardı. Ben de "hadi len yaparım ki ben bunları" diyip bi haftasonu olayı 250-300 TL'ye kapatmıştım

Keşke onu da dokümante etseymişim