Yok zaten profesyonel kullanımına hiç ihtimal bile vermedim. Ama mesela müstakil evinizin ahşap trabzanlarını onarmak/yenilemek istiyorsunuz veya yavuzg'ye özenip bir kabin inşaatına gireceksiniz. Gidip gereken aletleri tek tek incelediniz. Yukarıdaki gibi bir ürün zihninizi çeldi. Saydığım iki işte de bunun içindeki aletlerden en az 2-3'üne
gerçekten ihtiyaç var. Yani kabinin değil kendisini, kontrol panelini yapana kadar bu alet sizi hayattan soğutur. Gidip bir de normal dekupaj, normal testere ve normal matkap alırsınız. Bunu demek istedim.
Bu arada ben tamamen şarjlı bir ürün olduğuna dikkat etmeden yorum yapmıştım. Bu aletlerin hepsinin ayrı ayrı başarılı şarjlı versiyonları var. Muhtemelen sadece bataryaları bu takım çantasının fiyatına satılıyor. Doğal olarak batarya ebatları da böyle cücük kadar değil. Başarılı olarak nitelendirdiğim bu profesyonel ürünler bile zaman zaman performansta yetersiz kalıyor ve prize takılan klasik ürünlere dönülüyor. Yani bu sefer daha iddialı yazıyorum. Bu ürün, belirttiğim gibi uzun süreli bir iş için alanı üzer. Böyle bir iş yapmayacak olan için de zaten lüzumsuz olacaktır. İçerdiğini iddia ettiği aletlerden bir tek el fenerinin görevini tam olarak üstlenir bakın ona sözüm yok.

Ev ortamında gerekecek ufak tefek işler için ihtiyaç varsa tavsiyem, herhangi bir kaliteli yapı markete gidip, lazım oldukça buradaki aletlerin hepsinin tek tek kablolu ve ucuz modellerini satın almanız olur. Sonuçta gökdelen inşaatında, iskele tepesinde çalışmayacağız. Kablo yetişmezse uzatma takılır, olur biter. (Vidalama amaçlı bir şarjlı ürün de iş görecektir tabi.)