Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetHer eve lazım takım çantası
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Her eve lazım takım çantası  (Okunma Sayısı 7162 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 14, 2015, 12:26:23 ÖS »

Süper bir çanta bu, 1 tane almam lazım bundan

http://www.hepsiburada.com/power8-workshop-tasinabilir-atolye-ws3e-p-HRGENCHPWR8WSHP

1400TL den 1100 TL ye düşmüş
fiyat biraz yüksek, o aletleri ayrı ayrı almak daha ucuza gelir muhtemelen ama derli toplu olması çok güzel yer kaplamaz
biraz araştırayım bakalım
innsofheaven
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 14, 2015, 12:53:51 ÖS »

Fiyatı görünce başta biraz garipsedim ama maşallah takım çantası demek yanlış olur buna.Taşınabilir atölye isminin hakkını veriyor ciddi ciddi.

Nintendo Wii Black Softmod
Free Region Nintendo Snes
Nintendo Ds Lite(Supercard DsOne)
Nintendo Gameboy Advance Sp AGS-001(Ez Flash iV)
Nintendo Gameboy Advance AGB-001
Gameboy Color Yellow
Micro Genius iQ-501
gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 14, 2015, 13:19:00 ÖS »

Çok güzel bir ürün. Tabi ac-dc converter varsa ve yedek batarya. ac-dc converter varmış ama pakette yok sanırım (videoda var).

https://www.youtube.com/watch?v=FPvUn1bswxU
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 14, 2015, 13:19:29 ÖS »

evet yeri az olanlar için taşınabilir atölye gibi bi şey güzel bir ürün ama fiyatın olgunlaşması lazım biraz daha baya bir ucuzlaması lazım . birde bunda pil sorunu olabilir 1-2 sene sonra yedek pilde göremedim her sene pile para vermek yada bir formül üretmek gerekebilir.
barone
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 14, 2015, 13:20:29 ÖS »

Ürünü yakından incelemedim/kullanmadım. O yüzden genel konuşacağım. Her konu için genellenebilir ama tamir aletlerinde daha fazla gördüm. Bu tarz "hepsi bir arada" ürünlerde ekseriyetle barındırdığı aletlerden birine gerçekten ihtiyacınız varsa ürünü satın aldıktan sonra o alete de ayrıca para verirsiniz. Çünkü her şeyi biraz yapabilen bir ürün hiçbir şeyi tam yapamıyor demektir. 2-3, bilemedin 4 birbirine yakın iş için tasarlanmış istisnai ürünler de var elbette. Ama basitçe anlatmak gerekirse pense, kargaburun ve yan keski içeren üçlü bir set görüyorsanız ve yanda satılan tek pensenin fiyatına yakın ve hatta ondan ucuzsa, tarihin gördüğü en dandik pense, karga burun ve yan keski kombinasyonunu inceliyorsunuz demektir. Ha 40 yılda bir kullanıyorsanız işinizi görür, orası ayrı...
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 14, 2015, 13:26:54 ÖS »

Ürünü yakından incelemedim/kullanmadım. O yüzden genel konuşacağım. Her konu için genellenebilir ama tamir aletlerinde daha fazla gördüm. Bu tarz "hepsi bir arada" ürünlerde ekseriyetle barındırdığı aletlerden birine gerçekten ihtiyacınız varsa ürünü satın aldıktan sonra o alete de ayrıca para verirsiniz. Çünkü her şeyi biraz yapabilen bir ürün hiçbir şeyi tam yapamıyor demektir. 2-3, bilemedin 4 birbirine yakın iş için tasarlanmış istisnai ürünler de var elbette. Ama basitçe anlatmak gerekirse pense, kargaburun ve yan keski içeren üçlü bir set görüyorsanız ve yanda satılan tek pensenin fiyatına yakın ve hatta ondan ucuzsa, tarihin gördüğü en dandik pense, karga burun ve yan keski kombinasyonunu inceliyorsunuz demektir. Ha 40 yılda bir kullanıyorsanız işinizi görür, orası ayrı...
evet zaten profosyonel anlamda iş görmiyeceği bence çok açık denemeden yorum yazıyorum ama bencede öyle benim gibilerin işine yarıyabilir senede bir yada bir kaç senede bir ahşap işi olan birisi için lazım olduğunda güzel işe yarar gibi duruyor ancak ondada dediğim gibi uzun süre saklandığı zamanda pil kendi kendini tüketicektir aldım sakladım 3 sene kulanıcam diye çıkardım bi baktım pil tükenmiş gibi bir senaryo olabilir pilden bağımsız bir çalışma şeklide olmalı bence.
barone
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 14, 2015, 14:00:27 ÖS »

Yok zaten profesyonel kullanımına hiç ihtimal bile vermedim. Ama mesela müstakil evinizin ahşap trabzanlarını onarmak/yenilemek istiyorsunuz veya yavuzg'ye özenip bir kabin inşaatına gireceksiniz. Gidip gereken aletleri tek tek incelediniz. Yukarıdaki gibi bir ürün zihninizi çeldi. Saydığım iki işte de bunun içindeki aletlerden en az 2-3'üne gerçekten ihtiyaç var. Yani kabinin değil kendisini, kontrol panelini yapana kadar bu alet sizi hayattan soğutur. Gidip bir de normal dekupaj, normal testere ve normal matkap alırsınız. Bunu demek istedim.

Bu arada ben tamamen şarjlı bir ürün olduğuna dikkat etmeden yorum yapmıştım. Bu aletlerin hepsinin ayrı ayrı başarılı şarjlı versiyonları var. Muhtemelen sadece bataryaları bu takım çantasının fiyatına satılıyor. Doğal olarak batarya ebatları da böyle cücük kadar değil. Başarılı olarak nitelendirdiğim bu profesyonel ürünler bile zaman zaman performansta yetersiz kalıyor ve prize takılan klasik ürünlere dönülüyor. Yani bu sefer daha iddialı yazıyorum. Bu ürün, belirttiğim gibi uzun süreli bir iş için alanı üzer. Böyle bir iş yapmayacak olan için de zaten lüzumsuz olacaktır. İçerdiğini iddia ettiği aletlerden bir tek el fenerinin görevini tam olarak üstlenir bakın ona sözüm yok.

Ev ortamında gerekecek ufak tefek işler için ihtiyaç varsa tavsiyem, herhangi bir kaliteli yapı markete gidip, lazım oldukça buradaki aletlerin hepsinin tek tek kablolu ve  ucuz modellerini satın almanız olur. Sonuçta gökdelen inşaatında, iskele tepesinde çalışmayacağız. Kablo yetişmezse uzatma takılır, olur biter. (Vidalama amaçlı bir şarjlı ürün de iş görecektir tabi.)
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2015, 14:12:41 ÖS Gönderen: barone » Logged
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 14, 2015, 15:09:16 ÖS »

evet aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2015, 18:40:04 ÖS »

ürün genelde hafif işler için kullanıldığını söylemiş yorum yapanlar
alet güzel ama ağır işe gelmiyor anlaşılan
neyse ben ayrı ayrı aletlere bakayım eskisi gibi
yavaş yavaş dizerim takımı artık
innsofheaven
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 14, 2015, 18:55:43 ÖS »

ürün genelde hafif işler için kullanıldığını söylemiş yorum yapanlar
alet güzel ama ağır işe gelmiyor anlaşılan
neyse ben ayrı ayrı aletlere bakayım eskisi gibi
yavaş yavaş dizerim takımı artık

Dükkanda kullandığımız şarjlı matkapla bildiğin 40-45hrc çeliğe delik deliyoruz.Ama fiyatı komple setin üzerinde Ne kadar ekmek o kadar köfte.Bu ayarda cihazlarla ahşap ve plastikle uğraşılır sadece.

Nintendo Wii Black Softmod
Free Region Nintendo Snes
Nintendo Ds Lite(Supercard DsOne)
Nintendo Gameboy Advance Sp AGS-001(Ez Flash iV)
Nintendo Gameboy Advance AGB-001
Gameboy Color Yellow
Micro Genius iQ-501
gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 14, 2015, 19:09:56 ÖS »

evet yeri az olanlar için taşınabilir atölye gibi bi şey güzel bir ürün ama fiyatın olgunlaşması lazım biraz daha baya bir ucuzlaması lazım . birde bunda pil sorunu olabilir 1-2 sene sonra yedek pilde göremedim her sene pile para vermek yada bir formül üretmek gerekebilir.

Yer olarak pek bir şey kazandırdığını düşünmüyorum ben. Sadece kompakt ve kablosuz.

Bende dekupaj, taşlama ve katkap (hiçbiri şarjlı değil) bu kutudan daha küçük bir plastik saklama kabında, uçları ile birlikte durabiliyorlar. Öyle atla deve bir kazancı yok.

Fiyatını hak eder mi bilemiyorum. Yurt dışı fiyatlatı da üç aşağı beş yukarı buna yakın. Ama bizde fiyatın Yurt dışı fiyatlatı da üç aşağı beş yukarı buna yakın. olgunlaşması demek çinde çakmalarının yapılıp ucuza satılması anlamına geliyor. Benim verdiğim linkte 39.90 tanıtım fiyatı gibi bir ifade varsa da pek inandırıcı gelmedi bana. 

Ben yanarım yanarım da 150 liraya 2 el dremel saw almadığıma yanarım...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: