Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetMetal Gear Solid V: The Phantom Pain
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain  (Okunma Sayısı 17878 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sera.2002
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Aralık 13, 2015, 09:44:01 ÖÖ »

Bende Metal gear solid hayranlığı var.1999 yılı metal metal gear solid tactical espionage action   playstation versiyonu var. Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Birde Türkçe desteği olsa süper olurdu.Kesin alırdım, hikayeye vakıf olamıyorsunuz İngilizce olunca...
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Aralık 13, 2015, 15:17:55 ÖS »

Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

sukru83
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Aralık 13, 2015, 20:54:25 ÖS »

Bende Metal gear solid hayranlığı var.1999 yılı metal metal gear solid tactical espionage action   playstation versiyonu var. Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Birde Türkçe desteği olsa süper olurdu.Kesin alırdım, hikayeye vakıf olamıyorsunuz İngilizce olunca...
Sera ingilizce derslerini asmayıp biraz üstüne düşseydin zaten hikayeye vakıf olurdun, adamlardan medet ummaya gerek kalmazdı. Kahkaha

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Aralık 18, 2015, 14:58:59 ÖS »

Metal Gear Solid oynamanın çok önemli bazı kuralları vardır

1 Oyuna ara verdikten sonra evde gizli gizli sürüneceksin

2 Yine oyuna ara verdiğinde dışarı çıkıp en yakın çöp tenekesine ve kutulara girip cikacaksin

Bunlar bazılarıdır bunlar yapılırsa MGS ruhu hissedilir....
« Son Düzenleme: Aralık 18, 2015, 15:02:24 ÖS Gönderen: Samurai » Logged
frostemo
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Aralık 18, 2015, 23:50:14 ÖS »

Metal gear oyunlarini oynayan şanslı insanlardan biriyim aslında oyun demek doğru değil oyunlarinin hepsi bir şaheser
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Aralık 19, 2015, 02:05:32 ÖÖ »

"Ben kahraman değilim Hiç kahraman olmadım Olmakda istemem"
                   SOLİD SNAKE(MGS4)

Efsane Solid Snake den Meryl Silverburgh a duygusal söz.....

Hideo Kojima 1997 yılında bir dergide verdiği röportaj da PS1 için çıkacak MGS için sadece bir oyun oynamayacaksınız çok duygusal ve derinlikleri olan bir yapımla karşılaşacaksınız..

Ayrıca PS1 in inanılmaz teknolojisi sayesinde Solid Snake karakterini mükemmel animasyonlarla kurguladık yani siz Solid Snake karakterini hissedeceksiniz onunla üzülecek onunla savaşacaksınız (HİDEO KOJİMA)

Birazda son oyundan bahsedersem öncelikle sunun bilinmesini isterim Phantom Pain MGS 5 değildir çok detaya girmek istemiyorum cunki spolier olur keyif kaçırmayalım....

Ben Phantom Pain oyununu çok beğendim oyun bana anlatmak istediğini anlattı yine çok detaya girmeyelim oynamayanlar vardır.....

« Son Düzenleme: Aralık 19, 2015, 02:41:59 ÖÖ Gönderen: Samurai » Logged
sera.2002
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Aralık 20, 2015, 17:42:21 ÖS »

Sera ingilizce derslerini asmayıp biraz üstüne düşseydin zaten hikayeye vakıf olurdun, adamlardan medet ummaya gerek kalmazdı. Kahkaha

Türkçe derslerinin hakkını verseydiniz , size bunu yazmak zorunda kalmazdım Kahkaha
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Aralık 22, 2015, 15:45:50 ÖS »

MGS serisindeki Solid Snake karakteri aslında pek bilinmesede eski bir özel kuvvetler askerinden ilham almış tam doğruluğunu bilemem ama bir dergide okumuştum....

Solid Snake karakterinin geçmişi pek bilinmez sadece İrak da Körfez savaşında bulunduğu ve özel operasyon taburunda görev aldığıdır ayrıca Zanzibar ayaklanmasında da bulunmuş

Daha sonra Fox grubuna katılıyor yani Fox Özel Kuvvetler e katılıyor
Kurt köpeklerini çok seviyor ve Alaskada yarışlara katılıyor ve birincilikleri var kurt kızak yarışlarında

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Ocak 04, 2016, 18:32:04 ÖS »

Metal Gear Solid serisinin kronolojik sırası...

1964-MGS 3 Snake Enter
1970-Portable Ops
1974-MGS Peace Walker
1975-MGS Ground Zeroes
1984-MGS V Phantom Pain
1995-Metal Gear
1999-Metal Gear 2 Solid Snake
2005-Metal Gear Solid 1
2007-MGS 2 Sons of Liberty
2014-MGS 4 Guns of the Patriots ( Benim Favorimdir )

Ayrıca arkadaşlar PSP için çıkan Peace Walker oyununu atlamayın mutlaka oynayın hikayede çok önemli detaylar anlatır
Peace Walker î bitirdikten sonra Phantom Pain î daha iyi anlarsınız tabiki Ground Zeroes î de unutmayın.....
« Son Düzenleme: Ocak 04, 2016, 18:41:43 ÖS Gönderen: Samurai » Logged
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Ocak 04, 2016, 19:30:05 ÖS »

Metal Gear Solid serisinin kronolojik sırası...

1964-MGS 3 Snake Enter
1970-Portable Ops
1974-MGS Peace Walker
1975-MGS Ground Zeroes
1984-MGS V Phantom Pain
1995-Metal Gear
1999-Metal Gear 2 Solid Snake
2005-Metal Gear Solid 1
2007-MGS 2 Sons of Liberty
2014-MGS 4 Guns of the Patriots ( Benim Favorimdir )

Ayrıca arkadaşlar PSP için çıkan Peace Walker oyununu atlamayın mutlaka oynayın hikayede çok önemli detaylar anlatır
Peace Walker î bitirdikten sonra Phantom Pain î daha iyi anlarsınız tabiki Ground Zeroes î de unutmayın.....

Unutmadan sizlere şu bilgileride vereyim yurt ici ve yurtdışı yaptığım bilgi alışverişlerinde MGS V Phantom Pain e hikaye DLC si düşünulmüyormuş ama Kojima ayrılmadan önce böyle bir düşüncesi varmış Kojima ayrıldıktan sonra bu plan yatmış

Konami ise şuan da MSX platformuna çıkan Metal Gear oyununun REMAKE nı yapma fikrini masaya yatırmış

Bildiğiniz gibi Metal Gear 1995 de geçiyor ve Solid Snake in ilk operasyona çıktığı oyun ( Fox Birliğinde )

Tabiki Kojima olmadan Konami nasıl bir oyun yapar bilemem ama şu bir gerçek MGS serisi bitmedi mutlaka çıkacak...

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Ocak 05, 2016, 12:13:46 ÖS »

Bu konuyu da ele geçirdim heralde ama bir zararımız yok kimseye kendim yazıyorum kendim okuyorum  Kahkaha

Belki merak eden arkadaşlarımız vardır PS1 deki MGS 1 ile Gamecube daki TWİN SNAKES arasında farklar varmı diye ?

Evet var arkadaşlar özellikle bazı ara videolarda ve çevirilerde bazı farklar var örnek verirsem spoiler vermeden

Ps1 versiyonunda Snake Otacona Metal Gear çok mu tehlikeli diye soruyor....

Gamecube versiyonun da Snake Otacona Metal Gear in heryeri tehlike olsa ne olur koçum diyor  Kahkaha

Yani öyle çok farklar yok Gamecube versiyonunda grafik ve ses efektleri çok güzel bulursanız bu versiyonu oynayın....
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ocak 06, 2016, 19:01:34 ÖS »

Tekrardan şöyle bir bilgi veriyim tabi bunlar benim araştırmalarım sonucu elde ettiğim bilgiler doğruluğu tartışılır....

MGS V PHANTOM PAİN aslında MGS 5 değilmiş arkadaşlar burda "V" nin anlamı aslında başka birşey şimdi yazmıyım spoiler olur..

Çoğu yerde oyun biraz eleştirilmiş ama aslında bu V nin anlamını çözerseniz herşey anlaşılıyor...
Stewie
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ocak 07, 2016, 07:24:52 ÖÖ »

Hazır konusu açılmışken sorayım mgs 3 snake eater başladım oyunun oynanış mekaniklerini pek anlayamadım sorguya çekme olayı yokmu düşman askerlerini birde düşman ları silahlarını alamıyoruz galiba
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Ocak 07, 2016, 13:52:15 ÖS »

Hazır konusu açılmışken sorayım mgs 3 snake eater başladım oyunun oynanış mekaniklerini pek anlayamadım sorguya çekme olayı yokmu düşman askerlerini birde düşman ları silahlarını alamıyoruz galiba

Seneler önce aynısı banada olmuştu cunki MGS 1 ve MGS 2 den sonra oynanış çok garip gelmişti hocam hatta hiç beğenmemiştim MGS de koridorlara alıştığımız için MGS 3 de açık dünya görünce şok olmuştum....

Sorgulama yoktu galiba ama arkadan adamı yakalayınca silah alabiliyordun galiba unutmadıysam....

Zaten MGS 3 herkes çok sever ama ben pek sevmemiştim ama işte hikaye de cok önemli yere sahip.....
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Ocak 07, 2016, 19:20:47 ÖS »

Sizlere bir MGS sever olarak nacizane tavsiyem bu MSX platformuna çıkan 4 bit lik oyunlarıda oynayın yada internette Türkçe videoları var mutlaka izleyin cunki kafanızda hiç soru işareti kalmaz hepsi yerine oturur....

Eğer MGS 3 oyununda zorlanırsanız bırakın oynamayın acın Türkçe alt yazılı videolarını izleyin bu oyun biraz zordur..

En son MGS 4 e geldiğinizde koltuğunuza kurulun alın sıcak içeciğinizi  abur cuburlarida stoklayın cunki artık kapanış zamanı MGS 4 te ara video çoktur ama serinin bence en iyisidir
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: