Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetForuma neden 18 yaş altı üye alınmıyor
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Foruma neden 18 yaş altı üye alınmıyor  (Okunma Sayısı 11672 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 15, 2015, 13:02:32 ÖS »

Sevgili forum üyeleri, bir konu bu kadar konusundan anca sapardı Kahkaha

https://youtu.be/dZ6Gzgd_Qmo?t=2m

Kahkaha

Beyin Yaşıdır O Beyin
« Son Düzenleme: Eylül 15, 2015, 13:04:41 ÖS Gönderen: Retroman » Logged

cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Eylül 15, 2015, 16:17:17 ÖS »

Nedeni muhtemelen template'de öyle yazması ve de değiştirilmemesidir. Ona bakılırsa ben de 15'im. Asıl konuya gelirsek yaşıtlarım adına konuşmak isterim, vurdumduymaz, saygısız bir nesiliz. Büyüklerimize sen diye hitap edecek kadar küçük görürüz onları. Dalga geçmeye bayılırız, yazım yanlışlarını bile alay konusu ederiz. Bir de hiçbir zaman yazım kurallarına uymayı haz edemeyiz. Gerçek neden buysa haklılardır. Neyse bu ağızı bırakmam daha iyi olur çinkü ben ne yaşıtlarımdanım, ne de onlara benzemek isterim. Bu yüzden bu forumdayım, diğer hiçbir teknoloji forumunda değilim... Ayrıca oyun konusuna gelirsek yaşıtlarım ne popülerse, neyin grafikleri abartılıysa onu oynar, Wii U bu yüzden Türkiye'de pek ilgi görmedi. Tutturmuşlar PS4, ben de aldım şans eseri, ama Dreamcast oynarken abartmıyorum daha keyif almışımdır. Belki güzel oyunlara denk gelmediğimdendir, ama Last of Us haricinde güzel bir oyun yok, bir de Life Is Strange. Oddworld gibi Remake'leri saymıyorum. Her neyse, kısacası nesil popülerlik peşinde...
« Son Düzenleme: Eylül 15, 2015, 16:32:19 ÖS Gönderen: Fitzgerald » Logged

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 15, 2015, 17:08:20 ÖS »

doğum tarihini elle yazıyorsun, yaz 1870 diye kim bilecek:)

this is amiga speaking.
OmerSenturk
Üye
**

Nintendo <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 15, 2015, 17:11:28 ÖS »

Vicdan azabı abicim vicdan azabı Kahkaha
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: