Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: OkBaby kabin  (Okunma Sayısı 47581 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 16, 2015, 16:21:00 ÖS »

Yeni aldığım kabin beyazdı iyiki ama eski ok baby'i beyazlatmam lazım azda olsa orta derecede sarılık hakim kabin üzerinde. Son aldığımı mame'e çeviricem 31khz desteği var üzerinde.

Dün uykusuz oluşuma değdi kabini almam yol yorgunluğu ile eve gelir gelmez sızmışım.

Bu arada ok baby'nin birinin ekranını dik kullanayım diyorum sadece tüpü yan çevirsek oluyor mu olduğu gibi ? Astro City kabininde adam dik kullanmak için çerçeveyide değiştiriyor çözemedim işin aslını. Ona göre dikey oynanan oyun bile almayı düşünüyorum.

Ok baby'de de 3:35'den itibaren durum oluyorsa kabinde tüpü dik şekilde kullanabilirim ama uygun çerceve olmadığı için tüp açıkta kalır. Bu tarz kabinlere özel çerçeve üretmişler dik/yatay oyun seçimi isteği üzerine.

« Son Düzenleme: Ekim 16, 2015, 17:54:06 ÖS Gönderen: yavuzg » Logged

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2015, 16:33:10 ÖS »

Yeni aldığım kabin beyazdı iyiki ama eski ok baby'i beyazlatmam lazım azda olsa orta derecede sarılık hakim kabin üzerinde. Son aldığımı mame'e çeviricem 31khz desteği var üzerinde.

Dün uykusuz oluşuma değdi kabini almam yol yorgunluğu ile eve gelir gelmez sızmışım.

Bu arada ok baby'nin birinin ekranını dik kullanayım diyorum sadece tüpü yan çevirsek oluyor mu olduğu gibi ? Astro City kabininde adam dik kullanmak için çerçeveyide değiştiriyor çözemedim işin aslını. Ona göre dikey oynanan oyun bile almayı düşünüyorum.

Ok baby'de de 3:35'den itibaren durum oluyorsa kabinde tüpü dik şekilde kullanabilirim ama uygun çerceve olmadığı için tüp açıkta kalır. Bu tarz kabinlere özel çerçeve üretmişler dik/yatay oyun seçimi isteği üzerine.

hayırdır bıhazard hızına yetişemiyoruz yeni okbaby mı aldın hayırlı olsun kazasız belasız Kahkaha kullan,orjınal kabinlerde zaten 31khz deesteği var bendekş öle nanao şase var onlarda hatta şaseye direk pc bile bağlanıyor wga girişi var  dikde kullanabilirsin ..ayar yapman lazım .benımde artık yavaş yavaş mamepc hazırlıklarına başlamam lazım
« Son Düzenleme: Ekim 16, 2015, 16:35:19 ÖS Gönderen: Heroman » Logged
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 16, 2015, 16:49:40 ÖS »

Yarın geliyor kısmetse kazasız belasız olsunda hayırlısı artık. Eski kabinede yine aynı tüpten takıcaz arkadaş ile. Renkler daha canlanıcak inşallah tüp çalışmamış uzun zamandır. Dün videosunu çektim yolcunet'inde güzel bir çayını içtim yemeğini yedim tekrardan teşekkürler. 

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 16, 2015, 18:07:35 ÖS »

Kabını yolcunettenmı aldın merak ettım foto nezaman
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 16, 2015, 18:23:47 ÖS »

kabin hayırlı olsun
bendeki ok baby kabinin monitörünün oturduğu kısım kare şeklinde dizayn edilmiş, monitörü çevirip montaj yapabilmek mümkün, artı olarak bezel i de çevrilmeye uygun yapılmış yani onu da dik konuma alarak kullanılabiliyor
yeni bir bezel almak gerekmiyor yani
muhtemelen senin de o şekildedir diye düşünüyorum
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 17, 2015, 02:18:30 ÖÖ »

Kabını yolcunettenmı aldın merak ettım foto nezaman

Bir başkasından aldım yine Ankara'dan. Atarım video.

kabin hayırlı olsun
bendeki ok baby kabinin monitörünün oturduğu kısım kare şeklinde dizayn edilmiş, monitörü çevirip montaj yapabilmek mümkün, artı olarak bezel i de çevrilmeye uygun yapılmış yani onu da dik konuma alarak kullanılabiliyor
yeni bir bezel almak gerekmiyor yani
muhtemelen senin de o şekildedir diye düşünüyorum

Bi denemek lazım umarım bende de olur.

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ekim 17, 2015, 10:58:13 ÖÖ »

Resmen kanıma giriyorsunuz okadar kalabalığın arasına bir arcade kabin almamak için kendimi zor tutuyorum resmen alışkanlık yapıyor

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 17, 2015, 13:09:13 ÖS »

Dostum kabin geldi ama sorma keyfim kaçtı akşama giricem foruma artık huzurum kaçtı acayip. Kargoda kırılmış arka kare kısım lehim ile çözücez tüpte çatlak varsa baktım cam kısımda kırık çatlak yok ama nedir ne değildir bilemem) o zaman at çöpe kabini direk aynı tüpten bulması ayrı sorun. O kadarda tembihliyoruz taşırken düzgün taşıyın diye yok abi bu ülke adam olmaz 40 fırın ekmek bile kesmez...

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 17, 2015, 13:25:45 ÖS »

Bi foto at Akşama belki yardımımız dokunur neresi tam kırılmış
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 17, 2015, 13:42:53 ÖS »

Anasını bellemişler bildiğin lehimle çözülür dedi yolcunet akşama yaptırmaya çalışıcam.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 17, 2015, 14:49:07 ÖS »

@kirkoryan ile çözmeye çalışacağız sorunu. Hadi hayırlısı. Avatar konu uyumu yaptım bide cuk oturdu. Kahkaha

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ekim 17, 2015, 17:11:21 ÖS »

@kirkoryan ile çözmeye çalışacağız sorunu. Hadi hayırlısı. Avatar konu uyumu yaptım bide cuk oturdu. Kahkaha
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ekim 17, 2015, 17:21:43 ÖS »

Aynen öyle oldu.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ekim 17, 2015, 21:55:03 ÖS »

Anasını bellemişler bildiğin lehimle çözülür dedi yolcunet akşama yaptırmaya çalışıcam.

O darbeden sonra tüpün boynu hasarsız diyorsun yani.

O hasar nasıl olmuş çok merak ettim doğrusu. Kabini içinde monitörü ile birlikte almadın mı? Monitörün kabinin kapalı kasası içinde bu şekilde bir hasar görmesi enteresan...

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ekim 17, 2015, 22:33:33 ÖS »

Belkide kırık geldi alırken ....
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: