Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEn son hangi ürünü aldınız?
Sayfa: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 240   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: En son hangi ürünü aldınız?  (Okunma Sayısı 2105678 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #705 : Mayıs 27, 2016, 10:45:45 ÖÖ »

Samurai: sahibinden.com'da var...Ama fiyat bayağ yüksek...

Baktim abi ona cok istiyor fiyat olarak....

Yurtdisindan cozmeye calisicam uygun olursa soz verdik artik....
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #706 : Mayıs 27, 2016, 10:49:32 ÖÖ »

Yurtdışından çözmek çılgınlık olur (o çılgınlığı bende düşünmüştüm). Çok ağır cihazlar, kargosu çok tutar... Türkiyede var, biz 3-4 tane bulduk (BVM)... Daha da bulacağımıza inanıyorum...

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #707 : Mayıs 27, 2016, 10:53:14 ÖÖ »

Yurtdışından çözmek çılgınlık olur (o çılgınlığı bende düşünmüştüm). Çok ağır cihazlar, kargosu çok tutar... Türkiyede var, biz 3-4 tane bulduk (BVM)... Daha da bulacağımıza inanıyorum...

Haklisin abi zaten uygun olursa yoksa gercekten cok agir bir tv birde uzun.....

Bakalim arastirmaya devam ediyorum

Temizligide cok onemli sonra mahcup oluruz ayip olur bakalim bulucaz elbet.....
« Son Düzenleme: Mayıs 27, 2016, 10:58:30 ÖÖ Gönderen: Samurai » Logged
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #708 : Mayıs 27, 2016, 12:15:23 ÖS »

Xbox Classic için demin SplinterCell oyunumda geldi...

Haftaya tüm cihazları softlarız artık... Kahkaha

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #709 : Mayıs 27, 2016, 23:40:17 ÖS »

Retrogamingcables'dan kaç günde geliyor paketler ve ne zaman kargoya veriyorlar ? Tracking bilgisini e-mail atıyorlar mı ?

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #710 : Mayıs 28, 2016, 00:05:21 ÖÖ »

Retrogamingcables'dan kaç günde geliyor paketler ve ne zaman kargoya veriyorlar ? Tracking bilgisini e-mail atıyorlar mı ?

unuttular benimkini kargoya vermeyi mail attım özür dilediler aynı gün kargoya verdiler ama 2 gün geç vermiş oldular sonuç olarak. 

1 haftada geliyor normalde.  ingiltereden geliyor
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #711 : Mayıs 28, 2016, 00:18:58 ÖÖ »

AmigaStore sınıfta kalmak üzere. 11'inde gönderilen pakete hala takip no vermediler daha sonra takip linki gönderilecek demelerine rağmen.

Alıntı
Hi Ozay Turay,

Your order with the reference XXXXXXXXX - Shipped

Thank you for shopping with AMIGAstore.eu!

Your order with the reference XXXXXXXXX has been shipped.
You will soon receive a URL to track the delivery progress of your package.

You can review your order and download your invoice from the "Order history" section of your customer account by clicking "My account" on our shop.

If you have a guest account, you can follow your order via the "Guest Tracking" section on our shop.

Mesaj yazdım "Where is my tracking number?" diye bakalım ne cevap verecekler. Kahkaha

Olaylar olaylar. Kahkaha

Ne takip numarası ne de mesajlarıma cevap gelmeyince alışveriş sisteminin görüş sorduğu anket mailine negatif yorum yapıp 1 yıldız verdim ve arkadaşlar arı oldular. Söylediklerine göre benim paket yanlış müşteriye girmiş. Hatalarını telafi etmek için paranın tümünü iade etmelerine rağmen yine de RTC'yi hediye olarak gönderdiler, bu sefer takip numarası bile var.

Keşke direk ACA1221'i alsaymışım stok bitti bu arada. RTC yerine o bedavaya gelecekmiş. Masum

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #712 : Mayıs 28, 2016, 00:42:21 ÖÖ »

Aynen banada ortalama 1.5 hafta da geldi bir kaç kez aldım bişeyler. Takip no veriyor bu arada royal mail, krallara layık

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #713 : Mayıs 28, 2016, 01:11:34 ÖÖ »

Aynen banada ortalama 1.5 hafta da geldi bir kaç kez aldım bişeyler. Takip no veriyor bu arada royal mail, krallara layık

RoyalMail'i iyi bilirim zamanında ShopTo.Net'den az takipli oyun almadım ama sonunda öyle bi mallık yaptılar ki anlatmasam çatlarım...

Tracking'li oyunu no tracking'siz yolladılar ve mevcut ödemeyide site balance'ına geçirdiler. Para hiç (hiçin yerine buraya uygun kelimeyi yerleştirin) oldu...

2.mallık sıkı durun... 3 adet PS3 oyunu aldım o zaman ingiltere'de volkan patlaması oldu ama kargoları bekletmeyip gemi ile yolladılar 28 günde geldi oyunlar normalde 1 haftada gelme parasını aldılar hepsi soab başkada lafım yok....

Bumin
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #714 : Mayıs 28, 2016, 10:16:49 ÖÖ »

SD2SNES aldım. Retrogate'den.
İçine tüm SNES oyunlarını attım, sorunsuz çalışıyorlar.
Yazılımı gayet güzel, aradığın oyunu hızla bulabiliyorsun.
Yine de kartuşlarımı özlüyorum

İleride kısmetse bir adet temiz NES ve ona uygun Everdrive da almayı düşünüyorum, bakalım.

SNES-HEP SNES-YALNIZ SNES
ilkerficicilar
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #715 : Mayıs 28, 2016, 14:12:00 ÖS »

İlginçtir PTT haftasonu da çalışıyormuş ve yavaş da sayılmaz: GeoRAM bir haftada geldi, kendine özgü mini kılavuzcuğu ve kutusuyla güzel bir ambalajla. Bir de reklam broşürü eklemişler, 80'lerde dergilerde görmeye alışık olduğumuzun aynısı

Bu arada, 512KB'lik bir ek RAM olan bu GeoRAM GEOS dışında da kullanılabiliyor elbette... i_r_on demin IRQhack64 ile .wav çaldırmıştı, bakalım GEORAM'ın .wav geriçalma hızı nasıl. Kapıştıralım

Bu yaz zaman ayırıp, 93 yılından kalma disk cache rutinini, SD2IEC destekli olacak şekilde buna uyarlamayı düşünüyorum... Bilgisayarı kapatmadığımız sürece yüklemeleri kademeli olarak hızlandırması gerek. Eğer disk-cache aktivasyon rutinini $DEA8'e koyarsam, reset sonrası basit ve kısa bir sY57e3 komutuyla (SYS57000'in kısaltması) aktive edip oyun ve programları RAM transfer hızında yüklemek mümkün olabilecek.

* 20160528_105202.jpg (81.69 KB, 480x640 - Görüntüleme: 1511 kez.)

http://cbm.ficicilar.name.tr/ - Commodore Hacking
Fatih Yıldırım
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #716 : Mayıs 28, 2016, 15:24:04 ÖS »

@Bumin
Hayırlı olsun. Gümrük vergisi ile beraber kaça patladı? Ben de almayı düşünüyorum ama everdrive'ın 2 katı fiyatı var.

Bumin
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #717 : Mayıs 28, 2016, 23:00:32 ÖS »

@Bumin
Hayırlı olsun. Gümrük vergisi ile beraber kaça patladı? Ben de almayı düşünüyorum ama everdrive'ın 2 katı fiyatı var.

Toplam 600 TL ödedim hocam. Başka hiçbir bedel ödemedim. Oyunlarda da hiç problem yaşamadım. Denediğim oyunlar arasında sadece Yoshi's Island ve Street Fighter Alpha çalışmıyor (zaten bu durum belirtilmişti).

Bu arada orijinal kartuş tadı vermediği bir gerçek hocam. İşin kolleksiyonerlik kısmı gidiyor. Aynı kaset ile mp3 gibi. Zevk meselesi tabii.

SNES-HEP SNES-YALNIZ SNES
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #718 : Mayıs 29, 2016, 04:10:23 ÖÖ »

En baba oyunlar çalışmıyor... Büyük rezillik...

CloseOver
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #719 : Mayıs 29, 2016, 05:19:35 ÖÖ »

serdar ortaç ın karabiberim albümünü buldum kaset olarak onu aldım nostalji şart arada.bir de dungeons and dragons kitabı aldım türkçe.
Sayfa: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 240   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: