Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Mame 32 full set  (Okunma Sayısı 103326 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Kasım 01, 2015, 22:29:11 ÖS »

CHD dosyaları tek başına yeterli değilmiş, aynı oyunun ROM dosyaları da lazımmış. CHD dosyaları sadece ROM'a sığmayan görece daha yeni oyunların ROM'a ilave olarak HDD veya CD benzeri medyalarda saklanan verilerinin imajlarıymış.

http://www.mameworld.info/easyemu/mameguide/mameguide-roms.html

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Kasım 02, 2015, 13:44:13 ÖS »

Heroman kardeş www.emulasyonturkiye.org sitesinde ebozyel adlı arkadaş tüm çalışan mame romlarını ve mame chd oyunları romları dahil set hazırladı.Mame 0.157 set.Araştırmana gerek yok.Bende ordan indirdim.Yandex linlkerden indirebilirsin.Gayet hızlı. Mame 157 den sonra çıkan çalışan oyunları takip ettim.Mameinfo sitesinden.Bir sürü yorum yapan insanlar var.Seni yanıltıyorlar.Yok chd oyunların boyutları şu kadar ,romların boyutları şu kadar.Gerçekte çalışan rom ve chd oyunların sayısı çok az.O dedikleri sitelerde çalışan ve çalışmayan oyunlar karışık verilmiş.Ayrıca bir oyunun usa,world,japan gibi romları olduğu için boyut büyüyor.Her romdan tek bir versiyon indirmek yeterli.MAME romları ve chd oyunları indireceğin bir site daha yazayım. www.planetemu.net
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Kasım 02, 2015, 14:57:58 ÖS »

Heroman kardeş www.emulasyonturkiye.org sitesinde ebozyel adlı arkadaş tüm çalışan mame romlarını ve mame chd oyunları romları dahil set hazırladı.Mame 0.157 set.Araştırmana gerek yok.Bende ordan indirdim.Yandex linlkerden indirebilirsin.Gayet hızlı. Mame 157 den sonra çıkan çalışan oyunları takip ettim.Mameinfo sitesinden.Bir sürü yorum yapan insanlar var.Seni yanıltıyorlar.Yok chd oyunların boyutları şu kadar ,romların boyutları şu kadar.Gerçekte çalışan rom ve chd oyunların sayısı çok az.O dedikleri sitelerde çalışan ve çalışmayan oyunlar karışık verilmiş.Ayrıca bir oyunun usa,world,japan gibi romları olduğu için boyut büyüyor.Her romdan tek bir versiyon indirmek yeterli.MAME romları ve chd oyunları indireceğin bir site daha yazayım. www.planetemu.net

Saol saitbey teşekkür ederim
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Kasım 05, 2015, 00:12:07 ÖÖ »

Hyperspin fullset alacaktım yurtdışından 8TB'lık ama adam geri dönüş yapmadı güya satıyor turkey gördü diye tınlamadı sanırım. Kahkaha

Denemek için aşağıdaki pack'i indiriyorum. Sabaha doğru biter sonucu yazarım. En gelişmiş frontend maximus arcade'den sonra.

https://kickass.unblocked.la/hyperspin-project-the-frontend-t7172213.html

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Kasım 05, 2015, 05:05:34 ÖÖ »

ytezel verdiğin linkteki dosyanın boyutu bayağa büyük.Fakat içeriği çok geniş.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Kasım 05, 2015, 08:17:42 ÖÖ »

Upload yapsalar bitecekti ama yapmıyorlar. 5 saati kaldı.

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Kasım 05, 2015, 10:03:15 ÖÖ »

Ytezel turkey neymış anlasınlar ıb..ler.yeterkı parayı gorsunler..bende maxımus arcade kullancaktım fronted olarak sen işi hallet bı bakalım nasılmış duruma gore senın yorumun onemlı bende donuş yaparım
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Kasım 05, 2015, 11:02:44 ÖÖ »

2.5 saati kaldı. Eğer stabil ve sorunsuz çalışırsa buluşuruz HDD verirsin kopyalarım sana.

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Kasım 05, 2015, 16:29:36 ÖS »

ytezel indirdin mi?Set nasıl?Mame oyunları hangi versiyon?
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Kasım 05, 2015, 17:04:28 ÖS »

Saol ytezel ayarlarız
Murat Çileli
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Kasım 05, 2015, 17:32:17 ÖS »

MAME Sürümü <-> Sürüme Uygun ROM <-> CHD üçgeninde geçirdiğim bir haftadan sonra boşverip, beğendiğim 5-6 tane oyunu çalıştıracak eski bir sürüme fit olmuştum.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Kasım 05, 2015, 17:49:51 ÖS »

Eve yeni geldim inmiş dosya şimdi unrar yapıp denicem.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Kasım 05, 2015, 19:23:23 ÖS »

İçerisinde sadece oyunlar yok gerisi full paketmiş.

Örnek bir kare: (commodore'u sevmeme ama nedense ilgi duymadığım bir konsol olduğunu hatırlatan oyun olur kendisi)

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Kasım 05, 2015, 19:29:46 ÖS »

ytzel dreamcast oyunlarında gunlord,fast sriker,razion,last hope,neo xyx var mı?Ben bunları arıyorum.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Kasım 05, 2015, 19:59:25 ÖS »

Hiçbiri yok listede. Bunlar hazır oyunlara resim koymuşlar menüde olanlar var kısaca.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: