murmuro, burası da forumumuzun arka sokakları

Polis gelirse malları toplayıp kaçıyoruz

Bir süre sonra alışıyorsun. Hatta şu anda bana rtuk'un 10 milyondan kopya c64 oyunu satması garip gelmiyor, satabiliyosa satsın yahu. Hatta isterse kazandığı parayla ferrariye binsin

İlerde "ahh, biz niye yapmadık, adam zamanında piyasadaki boşluğu gördü, şimdi florida'da kumsal evinde 4 top-model ile yaşıyor" falan demek istemiyorsan sen de kopyaya başlasan iyi edersin murmuro

--- burdan sonrası konudan alakasız ---
Haa şöyle bir durum var, bu forumda takılan onlarca potansiyel alıcı olduğu için burası GG'un satıcıları ile de doluyor. Hatta bilgiyi ve bazen donanımı da kendimiz tedarik edip, sonra ortaya çıkan ürünü yine biz satın alıyoruz

Bence burası retro piyasasını dernekleştirmek/sendikalaştırmak tarzı bir güce de sahip, alıcılar (sevdalılar) birleşir bir ürünün maksimum fiyatı üzerine tartışmaya başlarsalar türk retro piyasasına bir fiyat standardı getirebilirler (standardı aşan ürünleri ihtiyaç olmasına rağmen satın almayarak).
Yani şu noktada c=.gen.tr yönetiminin "alım-satıma karışmam, kimseyi de karıştırmam" yaklaşımını *anlayabiliyorum* ama faydalı bulmuyorum. Eğer bu fiyatlara burada müdahale edilemeyecekse nerde edilecek? Elbette konuşacağız, söyleneceğiz, tartışacağız, sessiz piyasanın yeri zaten GG. Burda eski paslı c64'e 100 milyon isteyene gerekli laflar söylenmeli, forum dışından okuyacak olanlara da böylece bir yol gösterilmiş olur.
Tabiiki her tartışma gibi, para konuları da karşılıklı saygı çerçevesinde, seviyeyi düşürmeden yapılmalı. Nede olsa şurda 30-40 kişiyiz, 200-300 ytl için kalp kırmaya gerek yok... Kaldıki bu tür tartışmalar bol rating alıyor, her kavga o akşam foruma rekor online üye sayısı olarak yansıyor... Peker açıkalın&levent kırca manyaklığı bile bu forumun çılgınlıklarının yanında mülayim kalıyorlar.