Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Adana'dan selamlar  (Okunma Sayısı 23424 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NintendoTR
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Mart 09, 2016, 17:34:06 ÖS »

Merhaba ben de Adana'dayım size bir soru soracağım bizim burada bit pazarında konsol/retro konsol satılıyor mu :?
Deaththroes
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Mart 09, 2016, 22:20:47 ÖS »

Merhaba ben de Adana'dayım size bir soru soracağım bizim burada bit pazarında konsol/retro konsol satılıyor mu :?

İstersen bi uğra ama tavsiye etmem malesef heryeri b.k götürüyor. Bolca kullanılmış ayakkabı giysi vs var konsol/retro çıkma ihtimali çok zayıf...
malik
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Mart 10, 2016, 08:33:43 ÖÖ »

Deaththroes in dedigi gibi.
Eskiden ara sira giderdim. Son bir senedir hic ugramamistim. Gecen hafta enistem bi gidek dedi,  saticilarin bir cogu suriyeli olmus. Sanki giyim pazarina donusmus. Kayda deger elektronik parcalar veya cihazlar yoktu,  olanlarada sanki cop suyu bulasmis kurumus gibiydi. Dokunmadim bile kesin icleride curumustur.

Gordugum kadari ile bizim ilgi alanimiza girecek seylerin denk gelme ihtima cok zayif.
Ama ilgi alanina gore birseyler denk gelme ihtimali oldugundan tabiki gidip gezilebilir.
Kesinlikle sans isi.
« Son Düzenleme: Mart 10, 2016, 08:53:23 ÖÖ Gönderen: malik » Logged
NintendoTR
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Mart 13, 2016, 16:08:04 ÖS »

Hay Allahım şu şehirde neden düzgün giden bir şey yok anlamıyorum.Var mı öneriniz peki Adana'da ucuz Gameboylar,PS One vs. bulabileceğim bir yerler?
Deaththroes
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Mart 13, 2016, 18:50:36 ÖS »

Hayir oyle bi yer yok Adana'da ama internet uzerinden uygun fiyatli bulabilirsiniz burdada zaman zaman ilan düsüyor.
Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Mart 13, 2016, 23:34:52 ÖS »

Hoş geldin. 98-2002 yıllarında Amerikan çöplüğü dediğimiz, incirlikten çıkma ürünlerin satıldığı bir yer vardı yıllar önce yine incirlik yolu üzerinde. 3 er 5 er alırdık o zaman ps1, n64, nes, gameboy parçalarını. tabi asıl ürünler bu depocunun anlaştığı bilgisayarcılar, Amerikan pazarı esnafı tarafından silinip süpürülürdü biz de kalanı ile idare ederdik. Ona rağmen işe yarar çok şey almışımdır. Ben hiç gitmezdim ama, metro yapılmadan önce bit pazarına giden bir arkadaşım da bol bol Retro ürün (plaklar, joystikler, müzik ekiplanları, famiclone aparatları,zip disketler, cd ler) bulup alırdı her pazar.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: