|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #240 : Ekim 13, 2016, 11:44:46 ÖÖ » |
|
CPS2 oyunları onlar (En azından Aliens vs Predator öyle. diğerini bilmiyorum). CPS2 BIOS doyalarını (veya varsa başka ek dosyalar) da indirmen lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evreno
|
 |
« Yanıtla #241 : Ekim 13, 2016, 12:01:40 ÖS » |
|
sadece rom dosyası yetmez bazı oyunlar bios dosyası ister
cpzn1.zip cpzn2.zip neogeo.zip pgm.zip qsound.zip
bunlar ilk aklıma gelenler oyuna göre mame hata verip açmıyor ise hata mesajında o rom için hangi dosyalara baktığı en üstte yazar rom adının yanında diğer dosya isimleri şeklinde roms klasöründe o dosyaların da olması gerekir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azul
|
 |
« Yanıtla #242 : Ekim 13, 2016, 12:19:30 ÖS » |
|
Bios indirdim roms klasörü içine açtım, armored warriors için 7 tane rom indirdim (asio avrupa bootleg ne varsa) hala
armwaru.key qsound.bin not found diyor? atladığım birşeymi var acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azul
|
 |
« Yanıtla #243 : Ekim 14, 2016, 11:52:04 ÖÖ » |
|
Mame0178B 64-bit te tüm oyunları çalıştırabilmek için bioslar vs nereden indirebilirim ya da elinde olan varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #244 : Ekim 14, 2016, 12:16:02 ÖS » |
|
Mame0178B 64-bit te tüm oyunları çalıştırabilmek için bioslar vs nereden indirebilirim ya da elinde olan varmı?
Ben MAME ile cebelleşmekten bu yüzden vazgeçtim  (0.158 de kaldım sanırım) MAME'i güncel tutmaya çalışmak intenet kotanı ve network bant genişliğini tüketir  Ama yine de ben uğraşacam arkadaş diyorsan: http://www.emuparadise.me/Complete_ROM_Sets_(Full_Sets_in_One_File)_ROMs/Games-Starting-With-M/37Belli dönemlerde bi komple paket çıkıyor, onu alıp bi kenara koyuyorsun. Sonra işkence başlıyor, güncelleme paketlerini indiriyorsun. Sonra CLRMamepro kullanarak güncellemeleri elindeki arşive "yediriyorsun"... kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #245 : Ekim 14, 2016, 12:19:52 ÖS » |
|
Ben tekli indirimler için genelde emuparadise'ı kullanıyorum ancak bir de bu site var. Oradan istediğin BIOS paketini indirebilirsin. Tek tek uğraşma... https://www.planetemu.net/machine/mame
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azul
|
 |
« Yanıtla #246 : Ekim 14, 2016, 17:07:18 ÖS » |
|
Abi planet emudan biospack i yükledim sonuç halen bu nerede hata yapıyorum acaba?
açmaya çalıştığım oyunlar sırasıyla
Armored Wars Captain America and Avengers Captain Commando
ilgili oyunların tüm romlarını emuparadise tan indirdim.
|
|
|
|
|
|
evreno
|
 |
« Yanıtla #247 : Ekim 14, 2016, 17:16:09 ÖS » |
|
azul akşam bakıp sana çalışan romları atarım bu oyunların
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Decypher
|
 |
« Yanıtla #248 : Ekim 14, 2016, 17:18:21 ÖS » |
|
PlanetEmu'da ilgili oyunların sayfalarında şöyle bir link de olmalı:
To use this ROM with MAME you also need to download the following parent ROM
Bu parent romları da indirince sorunun çözülmesi lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azul
|
 |
« Yanıtla #249 : Ekim 14, 2016, 18:02:56 ÖS » |
|
1 tane 2 tane değil ki, 100 tane oyun var. Hangi birini atacaksın benim bu işi çözmem lazım evreno. yinede teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azul
|
 |
« Yanıtla #250 : Ekim 14, 2016, 18:04:55 ÖS » |
|
PlanetEmu'da ilgili oyunların sayfalarında şöyle bir link de olmalı:
To use this ROM with MAME you also need to download the following parent ROM
Bu parent romları da indirince sorunun çözülmesi lazım.
Aynı ibare emuparadise'ta da var ve following parent romların tamamını indirdim. Hatta hepsini indirdim örenğin. Cadillac & Dinosaurs'a ait atıyorum 8 rommu var hepsini indirdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evreno
|
 |
« Yanıtla #251 : Ekim 14, 2016, 18:19:41 ÖS » |
|
Azul oyunların çalışan halini şu linkden indirebilirsin az önce test ettim ve çalışıyorlar qsound.zip i de indirmeyi unutma https://drive.google.com/drive/folders/0B8rG9Be9SBpgV0VhbHowSHY1dFk?usp=sharingeğer sende çalışmıyorsa paylaştığım linkte üst klasörde emülatörlerden mame içinde ki exe yi kullanarak bir dene istersen azul bu arada bu zip dosyaları açmadan roms klasörüne yüklüyorsun değil mi, eğer açıyorsan çalışmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evreno
|
 |
« Yanıtla #252 : Ekim 14, 2016, 18:21:23 ÖS » |
|
1 tane 2 tane değil ki, 100 tane oyun var. Hangi birini atacaksın benim bu işi çözmem lazım evreno. yinede teşekkürler. sen bunları önce bir dene bakalım ben seçmece yaptığım romların tamamını paylaşmayı düşünüyorum zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azul
|
 |
« Yanıtla #253 : Ekim 14, 2016, 18:30:55 ÖS » |
|
Çok ilginnç bir şey oldu captain america romunu bi planetemudan indirip deniyim dedim çalıştı. sonra cadillacı denedim qsounf yok dedi google a sordum emu paradiseta çıktı onu indirdim bukez başka hata verdi. bende cadillac armored warriors captain commando romlarının alayını indirdim planetemudan şimdi hepsi çalışıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joker_
|
 |
« Yanıtla #254 : Ekim 14, 2016, 19:03:03 ÖS » |
|
Abi hiç kasma, www.emulasyonturkiye.com'da fullset hazır sistemler var. İçinde binlerce rom, bios felan hepsi hazır. İndirip çalıştırman yeterli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|