Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBunun hakkında bilgisi olan var mıdır?
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bunun hakkında bilgisi olan var mıdır?  (Okunma Sayısı 9463 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 12, 2016, 22:08:15 ÖS »

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-cok-uygun-verilecek-231199945/detay/

Sahibinden de bu ilan var uzun zamandır var illaki görmüşsünüzdür. Adamla uzunca msjlaştıktan sonra içinin fotolarını istedim ne işe yaradığını bilmiyor adam içini görsem ne işe yaradığını bilirim belki dedim ama abuk sabuk yerlerini çekmiş. Telefonlada görüştüm televizyon atarisi diolar bunlara ben bilmiom bıraktılar gittiler satıyom dio adam
Yakın mesafe olsa cıkcam gitcemde tee seferihisarda arcade kartlarından dönüştürülmüş bi sistem falan olabilir mi diye düşündüm de sanırım değil. Var mı bilen gören böyle birşey aydınlatacak
varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2016, 22:12:54 ÖS »

Çok çok çok büyük ihtimalle Ps2 ya da kuvvetle muhtemel Ps3 bir lira ile belli dakika oynatma makinesi.

Cihazda bir oyun sürekli çalışır vaziyette, para atılınca kontrolcü aktif hale geliyor ve belirlenen dakika kadar oyun oynanıyor.
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2016, 22:18:23 ÖS Gönderen: varol » Logged
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2016, 22:14:14 ÖS »

Çok çok çok büyük ihtimalle Ps2 ya da kuvvetl muhtemel Ps3 bir lira ile belli dakika oynatma makinesi.

Cihazda bir oyun sürekli çalışır vaziyette, Para atılınca kontrolcü aktif hale geliyor ve belirlenen dakika kadar oyun oynanıyor.
çalışıyor die adam konuştum ayrıca playstationları biliyormuş görse tanırdı heralde
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2016, 22:14:43 ÖS »

%99 playstation 2 jetonlu oynatma kabinleri ama tüplü tv mantığını çözemedim?

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 12, 2016, 22:15:09 ÖS »

varol +1

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 12, 2016, 22:18:57 ÖS »

jetonlu ps oynatma kabini bende ilk öyle düşündüm ama tüp mantıgında bende tıkandım
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ocak 12, 2016, 22:20:14 ÖS »

jetonlu ps oynatma kabini bende ilk öyle düşündüm ama tüp mantıgında bende tıkandım
ilk ps2 kafeler çıktığında tüplü vardı ki hep. Bence kabin de arcade geleneğinden kalma

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ocak 12, 2016, 22:23:51 ÖS »

ps2 tüplü tvde ferrari kasaya şahin 1.6 motor takma gibi olmuş

ilk ps2 kafeler çıktığında tüplü vardı ki hep. Bence kabin de arcade geleneğinden kalma

gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 12, 2016, 22:25:25 ÖS »

Bildiğim kadarıyla PS3 cafelerde lcd oluyordu.

Çalışır dediği kontorland kolun analoğu şaşmış. Muhtemelen eski ps2 internet cafe makineleri. Bunları bıraktığını söylediği şahıs da cihazları satmış olabilir. Mekanizma olmadığından da saçma sapan yerlerini çekmiştir.

Her ne ise içinin boş olduğu kesin.
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ocak 12, 2016, 22:27:41 ÖS »

mantıklı ve yakın tespit
Bunları bıraktığını söylediği şahıs da cihazları satmış olabilir. Mekanizma olmadığından da saçma sapan yerlerini çekmiştir.

Her ne ise içinin boş olduğu kesin.

brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 12, 2016, 22:29:22 ÖS »

kabinlerdeki tüpler aracede makinelerinden çıkmaysa ki öylede durmuyor onun dışında parasını hakedicek birşey yok sanırım
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Ocak 13, 2016, 11:45:36 ÖÖ »

PS2'nun hakkı tüplü TV değil mi zaten? Ben mi yanlış biliyorum. LCD TV aldığımda bir hevesle PS2'yu bağlamıştım. Ancak görüntü pek de tatmin edici değildi. 1084'e bağladığımda aldığım sonuç çok daha iyiydi.

Bunlar Playstation kafe kabinleri. Eğer koltuklu yarış kabini falan yapmayacaksan sadece içindeki TV işe yarar. Ancak bu TV'ler hem modifiye edilmiş hem de kafede sürekli açık kalmışlar. Aynı TV'yi üzerinde oynanmamış orjinal halinde, çok daha az yıpranmış olarak maksimum 100-150TL'ye bulabilirsin. Kısaca beş para etmez.

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ocak 13, 2016, 13:20:09 ÖS »

PS2'nun hakkı tüplü TV değil mi zaten? Ben mi yanlış biliyorum. LCD TV aldığımda bir hevesle PS2'yu bağlamıştım. Ancak görüntü pek de tatmin edici değildi. 1084'e bağladığımda aldığım sonuç çok daha iyiydi.
Ps2nin maximum performansini bana kalirsa tuplu ve rgb kablo ikilisi veriyor. Ama bazi oyunlarda komponent kablo ve lcd de harika oluyor.
Tuplu ekranimiz
37ekran boyutlarinda falansa konsolla gelen dandik kompozitler de kullanilabilir.

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Ocak 13, 2016, 15:23:28 ÖS »

@ricktehlikeli kompozit komponent karışmış olacak Kahkaha

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Ocak 13, 2016, 16:08:34 ÖS »

@ricktehlikeli kompozit komponent karışmış olacak Kahkaha

Cengiz; mesajını görünce aklıma kompozit üzerindeki çamur görüntü ve senin bu konuda daha önce yazdıkların geldi... Ben de bu vesile ile komponent kabloyu sipariş verdim: 2,72$
http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Component-AV-Audio-Video-HDTV-Cable-Cord-for-Sony-for-PS2-for-PS3-Free-Drop/1687973357.html

30 gün sonra kablo gelsin, iki kablo arasındaki fark ile ilgili bir mini doküman hazırlayacağım

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: