|
ricktehlikeli
Ziyaretçi
|
 |
« : Ocak 17, 2016, 22:25:27 ÖS » |
|
Sitemiz uyelerinden , sektor duayeni Levent abimiz Popular Science dergisinde yazmaya basladi , ben bugun aldim , tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stewie
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2016, 22:39:48 ÖS » |
|
Çok iyi haber kendisi kızıyor ama teknoseyirde fazla gözükmüyordu artık alır dergiyi okuruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkanarslan
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 18, 2016, 10:52:33 ÖÖ » |
|
Tüm sektöre hayırlı olsun. Bu arada tozlu raflar için birkaç bölüm hazırlamışlar. Retro severler takibi bırakmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CommodoreAmiga
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 18, 2016, 22:04:39 ÖS » |
|
Kendisi çok sevdiğimiz bir abimşzdir severiz, sayarız. İzleyiniz, izlettiriniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibeser (Ayak Takımı)
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 18, 2016, 23:15:43 ÖS » |
|
"Tozlu Raflar eskilerden ortaya karışık – Bölüm 4"'de bana teşekkürlerini iletmiş. Çok sevindim. Abimize tekrar saygılar sunarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leventp
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 19, 2016, 10:35:18 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar ilginiz, sevginiz için çok teşekkürler. TeknoSeyir'de beraber çalıştığım arkadaşım Murat Gamsız ile birlikte, Popular Science'ın Aygıtlar köşesini yapmaya başladık. Derginin çizgisi gereği bu köşe detaylı ürün incelemeleri vs. değil, çok çok yeni ürünlerin kısa duyurusu şeklinde bir içeriğe sahip olacak. İlginç konular yakalayabilirsek derginin diğer sayfalarında da boy göstermeyi planlıyoruz.
Benim seyahatlerim dolayısıyla Ocak ve Şubat ayındaki sayfaların tüm ağırlığını Murat çekti, ona tekrar teşekkür etmek isterim.
Zamanım hiçbir işe yetmediği için çok uzun süredir foruma bakamıyorum. Bu durumdan ötürü de özür diler, herkese güzel bir yıl dilerim.
Sevgilerimle, LP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibeser (Ayak Takımı)
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 19, 2016, 10:36:24 ÖÖ » |
|
Kolay gelsin, Murat Bey'e de selamlar. Aramızda pek olmasan da, biliyoruz ki, kalbin bizimle  Sevgiler, saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cengiz Demir
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 19, 2016, 11:30:07 ÖÖ » |
|
Yeni göreviniz, hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eins
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 19, 2016, 13:45:30 ÖS » |
|
Hayırlı olsun, teknoseyir tozlu rafları çevire çevire tekrar izliyorum. Yeni bölümler gelirse ne güzel olur... Başarılar.
|
|
|
|
|
|
Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
|
|
|
|
mrmojorisin
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2016, 13:48:59 ÖS » |
|
Tozlu raflar süper yaaa. İzlerken sanki arkadaşlarımla konuşuyormuşum gibi hissediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
euklides
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 19, 2016, 13:55:28 ÖS » |
|
Tozlu rafların bölüm başı 100 izlemesi bana aittir heralde. Levent abiyi 8 bit bilgisayarlar için "yaşayan kültür hazinesi" ilan etmeliyiz. 
|
|
|
|
|
|
Amiga 500 Amiga 600 Amiga 1200
|
|
|
|
maverick
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 19, 2016, 14:49:48 ÖS » |
|
İlk sayısından itibaren severek takip ettiğim bir dergi, hem çok uygun fiyatlı hem de gerçekten okutturuyor, öyle resimlerine bakıp geçilen dergilerden değil. Tüm çalışanlarına ve Levent beye uzun soluklu bir yayın hayatı ile başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
| Amiga 1200 | C= 64 | PS1 | PSone | Commodore Dergileri |
|
|
|
|
AmigaMan
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 20, 2016, 22:40:30 ÖS » |
|
Levent bey dergiyi sizin için alacağız. Başarılar dilerim .
|
|
|
|
|
|
Amiga ölmedi, efsane uyuyor
|
|
|
|
Artmusic
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 20, 2016, 23:54:18 ÖS » |
|
Teknoseyir'de Amiga bölümü yapsanız da izlesek Levent abi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cengiz Demir
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 19, 2016, 22:53:05 ÖS » |
|
Bu konuyu okuduktan sonra her ay Migros'da dergilerin arasına baktım varmı diye. Ama hiç gözüme çarpmadı. Bugün otogarda bakayım dedim dergilere. Hiç umudum yoktu. Yoktur dedim, ama varmış  Otogar biraz ters kalıyor işim olmazsa pek gitmiyorum o taraflara. Ama artık en azından ayda bir kere otogara uğrayacağım sanırım.. Obama röportajına kadar her sayfasını okudum. Orda ara verdim. Kalanını da bir ara okuyacağım. Gayet keyifli bir dergi. Sevgili Levent Pekcan'ın köşesini de ayrı bir keyifle okudum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|