|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #90 : Ağustos 09, 2024, 21:46:54 ÖS » |
|
Ben okuldayken söylenti olarak duydum İnternet ve cep telefonunun olmadığı bir dönemde bütün okullarda aynı anda bu söylentinin olması imkansız
Tartışma bizim nesille birlikte mezara gidecek maalesef zaten
Aradan yıllar geçmiş ama unutulmamış, 6 sayfa yorum yazılmış gene de konunun ateşi sönmemiş. Bir dönemin çocuklarında derin ruhsal travma yaratan bir olay. Ülkede bir nesil bu olaya takılı kaldı, olayı bir türlü atlatamadı, ve olayın olumsuz etkilerinden kurtulamadı. Bakalım ne zaman unutulacak bu vahim olay...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #91 : Ağustos 09, 2024, 21:58:35 ÖS » |
|
Ben okuldayken söylenti olarak duydum İnternet ve cep telefonunun olmadığı bir dönemde bütün okullarda aynı anda bu söylentinin olması imkansız
Tartışma bizim nesille birlikte mezara gidecek maalesef zaten
Aradan yıllar geçmiş ama unutulmamış, 6 sayfa yorum yazılmış gene de konunun ateşi sönmemiş. Bir dönemin çocuklarında derin ruhsal travma yaratan bir olay. Ülkede bir nesil bu olaya takılı kaldı, olayı bir türlü atlatamadı, ve olayın olumsuz etkilerinden kurtulamadı. Bakalım ne zaman unutulacak bu vahim olay... O bölümün kaydında olmaması ve Tolga abinin reddetmesi işi çok daha esrarengiz yapıyor tabii. Ama bizden sonraki jenerasyon bu olayı bilmiyor Sinan abi
|
|
|
|
|
|
C64 ve A500 gerisi teferruat
|
|
|
|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #92 : Ağustos 09, 2024, 22:06:11 ÖS » |
|
81. mesajda @Verminaard, 84. @muhendis, 85. @MAG-2 olaya bizzat şahit olduklarını yazmışlar, "iki şahitle adam bile asılır.", Bence yeterlidir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2024, 22:08:29 ÖS Gönderen: fort_apocalypse »
|
|
|
|
|
|
muhendis
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #93 : Ağustos 10, 2024, 02:50:50 ÖÖ » |
|
vet abi resmen küfür etti kşke eski video kasetlerm dursada ispatlasam niye inkar ediyor olayı örtbas ediyor tolga onu anlmadım ? her hugoyu kaçırmadım kqyıt ettim zamanında ha kasetler şu anda mevcutmu yok değil vhs kasetleri videosu ile satmıştım adam üstüne kimbilir ne çekmişir ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feuer
|
 |
« Yanıtla #94 : Ağustos 10, 2024, 12:31:09 ÖS » |
|
Videolar dursaydı son model araba sözü var Tolga Garipoğlu'nun küfür olayını ispatlayana.  Böyle efsane bir olayın kaydının olmamasına gerçekten şaşıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhendis
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #95 : Ağustos 10, 2024, 13:08:22 ÖS » |
|
Videolar dursaydı son model araba sözü var Tolga Garipoğlu'nun küfür olayını ispatlayana.  Böyle efsane bir olayın kaydının olmamasına gerçekten şaşıyorum. iyi hocam ben o adamı bulayım yaşıyorsa kasetleri geri alayım hemen valla arabayı verirse kasetleri hediye ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhendis
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #96 : Ağustos 10, 2024, 13:22:23 ÖS » |
|
81. mesajda @Verminaard, 84. @muhendis, 85. @MAG-2 olaya bizzat şahit olduklarını yazmışlar, "iki şahitle adam bile asılır.", Bence yeterlidir.
tolgaya o çocuk küfür etti kulagımla duydum gözümle gördüm yemin ederim senin ..... koyayım tolga abi dedi sıfır araba alırsa togg isterim şagısı kurtarmaz
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2024, 00:20:23 ÖÖ Gönderen: muhendis »
|
|
|
|
|
|
mtchannel
|
 |
« Yanıtla #97 : Ağustos 11, 2024, 01:00:35 ÖÖ » |
|
valla bende küfür etmiştim ama canlı yayında değil. tolga abimiz ben ilkokula gittiğim sıralarda tv'de hugoyla beraber canlı yayın yapıyordu. ben spoty zamanından öncesinden bahsediyorum. spotyler sonradan eklendi. neyse babam bana dediki eğer karnenin tamamı pekiyi olursa bağlanana kadar arayabilirsin. ama bilki analog telefon olduğu için saniye kaybı yaşayacaksın. oyunun sonunu göremeyeceksin dedi. bende dedim zevkimi alayım. tolga abiyle konuşsam bile yeter diyordum. neyse okul bitti karne pekiyi geldi. tolga abi yayına başladığı anda başladım aramaya. mübarek adam devamlı meşguldü. telefonun redial tuşuna basmaktan artık içine çökertmiştim. 1 hafta zaman vermişti babam. 1 hafta içinde bağlandın bağlandın yoksa aratmam demişti. 1 hafta içinde hiç bağlanamadım. çok ağrıma gitmişti. hüngür hüngür ağladığım zamanları biliyorum. hugo'ya çok değilde (emir kulu sonuçta) tolga abi'ye veryansın etmiştim. seninde televizyonunda telefonununda oyunununda ..... diye bi içimden sövmüştüm.  veee üstünden sanırım 2-3 yıl geçti. korsancı abilerimizde hugonun tv versiyonu vardı. zamanında bilen bilir bizim burada çamaşır kovasının içine korsan film oyun ne bulurlarsa doldurur satarlardı. hakkını vereyim cdnin üzerinde ne yazıyorsa çıkıyordu  aldım hemen win98 32mb ramli pc'ye yükledim. ama ne hikmetse telefonla aradığım zamanlardaki hazzı vermedi. sanırım tolga abi eksikti ondan kaynaklanıyor olabilir. şimdi arşivimde hugo'nun spoty dahil tüm oyunları var. belki eksiği vardır. ama bunlar bile yeter. çocukluk çağımdan ufak bir anıydı. size güzel bir soru sorayım; Hugo ve tolga abi geri dönse. aramızda oynamak için arayan olurmuydu?
|
|
|
|
|
|
27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
|
|
|
|
feuer
|
 |
« Yanıtla #98 : Ağustos 11, 2024, 02:39:10 ÖÖ » |
|
şimdi arşivimde hugo'nun spoty dahil tüm oyunları var. Sporty düzgün çalışıyor mu Windows 11de? Hugo ve tolga abi geri dönse. aramızda oynamak için arayan olurmuydu? Aramazdım sanırım. Elimde oldukça fazla Hugo oyunu var! Yeni oyunlar 90lardaki klasik oyunlar gibi tat vermiyor zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAG-2
|
 |
« Yanıtla #99 : Ağustos 11, 2024, 03:22:41 ÖÖ » |
|
Seninde hugo'nunda amk dedi... geyik buradan başladı zaten...
|
|
|
|
|
|
be.net/ozzy_
|
|
|
|
mtchannel
|
 |
« Yanıtla #100 : Ağustos 11, 2024, 12:34:48 ÖS » |
|
@feuer. sadece win98'de çalıştırabildim. win10 ve 11'de çalıştırırsan ekran 800x600 açılıyor. simsiyah ekran kalıyor. arka planda sesler çalıyor ama gerisi yok. pc'yi yeniden başlatmadan düzelmiyorda. belki windows 98 emulatörü kullanırsan çalışır. ben vmware'de test etmiştim galiba yada direk eski pcde win98 kurmuştum. çok zaman önceydi hatırlayamadım. ama anlamadığım bir şey var. zamanında hatırlıyorum tvde hugo çok mürüzsüzdü. sanırım msaa açıyorlardı  ayna gibiydi. sanırım show tv zamanlarıydı. zaten oynatılan oyunlar belliydi. o oyunların aynısı var ama tvdeki gibi değil netlik anlamında.
|
|
|
|
|
|
27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
|
|
|
|
feuer
|
 |
« Yanıtla #101 : Ağustos 11, 2024, 14:20:00 ÖS » |
|
@feuer. sadece win98'de çalıştırabildim. win10 ve 11'de çalıştırırsan ekran 800x600 açılıyor. simsiyah ekran kalıyor. arka planda sesler çalıyor ama gerisi yok. pc'yi yeniden başlatmadan düzelmiyorda. belki windows 98 emulatörü kullanırsan çalışır. ben vmware'de test etmiştim galiba yada direk eski pcde win98 kurmuştum. çok zaman önceydi hatırlayamadım.
Evet Windows 11 de siyah ekran oluyor ve yeniden başlatma gerekiyor bende de. Sanırım patch gerekiyor. Rusları takipteyim patch yaparlarsa paylaşırım. ama anlamadığım bir şey var. zamanında hatırlıyorum tvde hugo çok mürüzsüzdü. sanırım msaa açıyorlardı  ayna gibiydi. sanırım show tv zamanlarıydı. zaten oynatılan oyunlar belliydi. o oyunların aynısı var ama tvdeki gibi değil netlik anlamında. TV sürümü farklı deniliyor. TV de telefondan oynamak, ton sesi de ayrı detaylar. Sende şu oyun var mı peki? Bulamadığım 2 oyundan 1i Hugo Creator: W Dżungli ilkini sormuyorum olmadığına eminim. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2024, 15:10:28 ÖS Gönderen: feuer »
|
|
|
|
|
|
Cengiz Demir
|
 |
« Yanıtla #102 : Ağustos 11, 2024, 14:38:05 ÖS » |
|
Çocuk önce; "Hugo!nun amk." Dedi. Tolga 'da "Olur mu öyle şey. Ayıp vb." gibi şeyler söylerken; Çocuk arkadan yapıştırdı. "Senin de amk." 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2024, 14:40:04 ÖS Gönderen: Cengiz Demir »
|
|
|
|
|
|
muhendis
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #103 : Ağustos 11, 2024, 15:28:10 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #104 : Ağustos 11, 2024, 16:06:58 ÖS » |
|
Çocuk önce; "Hugo!nun amk." Dedi. Tolga 'da "Olur mu öyle şey. Ayıp vb." gibi şeyler söylerken; Çocuk arkadan yapıştırdı. "Senin de amk."   Tolga abi o yüzden küfür olmadı diyor demek ki
|
|
|
|
|
|
C64 ve A500 gerisi teferruat
|
|
|
|