Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Merhabalar...  (Okunma Sayısı 13361 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
calibra
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Mart 01, 2016, 21:00:58 ÖS »

Tüm foruma merhabalar,

40 yaşında eski toprak bir atariciyim. Kendime evde bir arcade makinası almaya-yapmaya karar verdikten sonra araştırma yaparken forumla karşılaştım, inanın çocuklar gibi mutlu oldum zira bir tek ben diilmişim bu işlerle uğraşan hala

Moderatör-Admin arkadaşlara bir sorum olacak özel mesaj atmak istediğim kişiler var, atamıyorum. Bir kişinin profiline bakmak istediğimde yetkim olmadığı söyleniyor. Bu sorumu da özel mesajla sormak isterdim ancak işte bahsettiğim gibi özel mesaj atamıyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Herkese iyi forumlar, Sevgiler!
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2016, 21:10:33 ÖS »

Hoşgeldiniz. Sanırım forumda belirli bir mesaj sayısına ulaşmanız gerekiyor.

calibra
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2016, 21:14:15 ÖS »

Hoşbulduk 2. mesajım bu oldu o zaman. Kaç mesajdan sonra forumdaki arkadaşlara mesaj gönderebileceğim acaba?
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2016, 21:31:29 ÖS »

Aramıza hoşgeldiniz. Arcade kabin ve retro konusunda yanlız değilsiniz

Özel mesaj atmak için yanlış hatırlamıyorsam 10 mesajınızın olması gerekiyor. Tabii 10 mesajdan sonra, forumdaki mesaj sayınıza göre özel mesaj limitiniz artacak.
arne_saknussemm
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 02, 2016, 00:53:47 ÖÖ »

Hoş geldiniz, doğru yere geldiniz

Mütevazı yoldaşlarım;

Sony Vaio VGN-FE590P / PS1 / PS2 Slim / PSP

Nintendo GB DMG-01 / GBC / GBA SP AGS-101 / DS Lite

Nokia N-Gage QD
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mart 02, 2016, 01:03:48 ÖÖ »

Hoşgeldin ! Here comes a new challenger ! 

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2016, 08:56:04 ÖÖ »

Hoşgeldin bu güzel ortama
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 02, 2016, 09:33:52 ÖÖ »

Doğru yerdesiniz. Ne kadar retro manyağı varsa burada. En azından burayı bilenler Kahkaha Hoşgeldiniz.

calibra
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 02, 2016, 18:59:44 ÖS »

Hoşbulduk arkadaşlar tekrardan 10 mesajı beklemeden bi tuş kombinasyonu var mı bildiğiniz?
iki geri bi ileri yukarı yukarı sonra büyük tekmeye bassam mesela? açılmaz mı?
Ne güzel ortam varmış burda yahu sevdim ))
Enson
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 02, 2016, 21:21:05 ÖS »

Hoş geldiniz, tuş kombinasyonunu bilmiyorum ama, bize anlatın biraz "eskilerden", (hem çabuk artar mesaj sayısı)
Buralarda eski hikâyeler sevilir, belkide herkes kendinden birşeyler bulduğundan...
calibra
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 07, 2016, 11:39:14 ÖÖ »

Ankaralıyım, çocukluğumda atari salonlarında ben de bir hayli zaman geçirenlerdenim. Mortal Kombat 1 ciydim  esasen. Galaksi 1 2 3 diye salonlar vardı kızılay çevresinde hep. Bir de fantasyland vardı ki hala var ama alakası yok eski halinden malesef

Galaksilerde biraz yetiştikten sonra işin headquarterı fantasyland e geçmiştim, MK1 de en iddialılarından biriydim. Öyle kafamda yer etmiş ki şimdi bir tane makina yapıp eve koyacağım. Demo seslerini dinlesem, arada bi arkadaş vs geldiğinde iki kapışsak yeter

Hey gidi günler, insan çocukluğunu kaybetmeye başladığında aslında yaşamını kaybetmiş gibi birşey.
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 07, 2016, 11:51:33 ÖÖ »

Fantasyland hala duruyor mu bilmiyorum ama, en son 10-12 sene önce arakdaşlarla gitmiştik. O eski "Atari Salonu" havasında değildi. Genede girdik, bir iki arcade kabine yerleştik, deli gibi oynadık çocuklar gibi... Sonra etrafta bizim yaşlarımızda bir kaç kişiyi daha görünce dedim, oynamanın yaşı yok

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 07, 2016, 12:15:16 ÖS »

Hoş geldin Calibra...

sizde takdir edersiniz ki, forumlar paylaşım platformları. Özel mesajlarla sorulara cevap vermek hem soruyu cevaplayanlar için bir eziyet, hem de forumun diğer üyeleri için belki işlerine yarayacak bir konu hakkında kaçırdıkları fırsat... Bunun ötesinde foruma hiç katkısı olmayan, olmayacak, amacı sadece ticari ürünü, sanayii makinasını ya da atari salonunun bakımını yaptıracak, kısacası bizimle aynı amacı paylaşmayanları soyutlamak için mesaj sınırlamaları var. Sorularınızı genelden yazmanız, yazmadan önce arama aracıyla aramanız çok yerinde olacaktır...

İyi eğlenceler...

asit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 07, 2016, 12:26:38 ÖS »

Hoş geldiniz

Amiga 500
C64
Ps1
Ps2
Atari 2600
Sega mega drıve 2
Xbox 1
Xbox 360
Nintendo wii
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Mart 07, 2016, 17:22:40 ÖS »

@calibra hoş gelmişsin. Ankara'lı arkadaşları bu forumda görünce pek mutlu oluyorum. Fantasy Land'e yılardır giderim. Halen arada bir bakarım ne var ne yok diye. Sadece en üst kat bizlere hitap ediyor. Gerisi küçük çocuklu aileler için artık...
Geçenlerde gündüz yolum oralardan geçti ve girdim bu saate kimler var diye:

Pek yakında Ankara buluşması organize edeceğim.. Sen de forumu ve mümkünse, Facebook grubunu yakından takip et. Görüşmek dileğiyle...

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: