Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Merhabalar...  (Okunma Sayısı 13353 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mart 07, 2016, 17:32:21 ÖS »

hoş geldin

ExoticKiller
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mart 07, 2016, 17:38:03 ÖS »

Welcome Home

Elektronik Mühendisi.
1977 Doğumlu. ICQ: #37-90-37 ilk bilgisayarlarım:  8088 Explorer HeadStart & 8088 IBM XT / AT , c64
calibra
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 13, 2016, 14:10:56 ÖS »

Hoş geldin Calibra...

sizde takdir edersiniz ki, forumlar paylaşım platformları. Özel mesajlarla sorulara cevap vermek hem soruyu cevaplayanlar için bir eziyet, hem de forumun diğer üyeleri için belki işlerine yarayacak bir konu hakkında kaçırdıkları fırsat... Bunun ötesinde foruma hiç katkısı olmayan, olmayacak, amacı sadece ticari ürünü, sanayii makinasını ya da atari salonunun bakımını yaptıracak, kısacası bizimle aynı amacı paylaşmayanları soyutlamak için mesaj sınırlamaları var. Sorularınızı genelden yazmanız, yazmadan önce arama aracıyla aramanız çok yerinde olacaktır...

İyi eğlenceler...

Tamamen katılıyorum söylediklerinize ancak benim endişem de tam da bu yönde forum kirliliği yaratmamak hatta biraz da gerçekten özel olabilecek konularda konuşmak. Yoksa tabiki ben de birçok farklı konularda forumlara yazıyorum, paylaşıyorum, buraya da yazarım zevkle.
calibra
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mart 13, 2016, 14:13:00 ÖS »

@calibra hoş gelmişsin. Ankara'lı arkadaşları bu forumda görünce pek mutlu oluyorum. Fantasy Land'e yılardır giderim. Halen arada bir bakarım ne var ne yok diye. Sadece en üst kat bizlere hitap ediyor. Gerisi küçük çocuklu aileler için artık...
Geçenlerde gündüz yolum oralardan geçti ve girdim bu saate kimler var diye:

Pek yakında Ankara buluşması organize edeceğim.. Sen de forumu ve mümkünse, Facebook grubunu yakından takip et. Görüşmek dileğiyle...

Büyük bir zevkle katılmak isterim buluşmaya.. Facebook grubundan haberim yoktu, oraya da bakayım hemen...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: