Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: GBA/GBA SP AV Adapter  (Okunma Sayısı 4816 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilteber95
Üye

Sadece Nintendo "İDİ"

Üyelik Bilgileri
« : Mart 04, 2016, 19:04:54 ÖS »

Merhabalar genç bir nintendo severim. Nette gezinirken böyle bir şeye rastladım satışını yapan bir site de bulamadım. Bulduğuma hem şaşırdım hem sevindim. Nasıl olur ? Ekran kalitesi zevk verir mi ? Kullanan ya da fikri olan forumdaşlarla paylaşmak istedim

* gba_av_adapter1.jpg (26.05 KB, 302x270 - Görüntüleme: 1504 kez.)
leviathank
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2016, 19:12:10 ÖS »

Çok ergonomik gelmedi. El konsolunun tüm esprisi gidiyor bence. Şöyle bir şey daha uygun olabilir:

http://www.amazon.com/Retro-Bit-Super-Retro-Advance-Adapter-Nintendo/dp/B00EXPCTQQ

Görüntü çeviriciden direkt Tve aktarılıyor. Çevirici gamepad ve güç için takıldığı konsolu kullanıyor.
« Son Düzenleme: Mart 04, 2016, 19:13:57 ÖS Gönderen: leviathank » Logged
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2016, 22:11:06 ÖS »

Yani GBA'nın minik LCD'sine görüntü "vermek" için kullanılan bir aparat sanırım. Kutusundaki resme bakılırsa güya buna xbox, TV, DVD player falan bağlıyormuşsun.

GBA'nın önden aydınlatmalı günümüz için "dandik" denebilecek minik LCD ekranında Xbox oynamak veya TV/video seyretmek pek anlamlı gelmedi.

Yanlış mı düşünüyorum?

Deaththroes
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2016, 22:20:00 ÖS »

Evet bencede fazlasıyla gereksiz bir aparat olmuş. Tam tersi mantık olsa yine işe yarardı misal bende şu aparattan var famicom oyunlarını oynattığı gibi görüntüyü tv'ye de aktarabiliyor.
ilteber95
Üye

Sadece Nintendo "İDİ"

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2016, 00:59:40 ÖÖ »

Kaliteli değil görüntü ama ps ya da snes bağlamak isterdim cihazlarıma. Başlık altında farklı adaptörler de görmeyi bekliyordum ama famicomlu olan müthiş bakalım neler çıkıcak daha 
« Son Düzenleme: Mart 05, 2016, 01:02:06 ÖÖ Gönderen: ilteber95 » Logged
gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 06, 2016, 13:20:55 ÖS »

bende şu aparattan var famicom oyunlarını oynattığı gibi görüntüyü tv'ye de aktarabiliyor.

Bu gerçekten de güzelmiş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: