Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetSANALPAZAR Kayyım ve geçiken ödemeler.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SANALPAZAR Kayyım ve geçiken ödemeler.  (Okunma Sayısı 22289 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JckOB
Üye

This is Only a test...

Üyelik Bilgileri
« : Mart 19, 2016, 14:18:34 ÖS »

Merhaba arkadaşlar ;
Bildiğiniz üzere 2 ay önce Gold grubu İflas erteleme talebiyle mahkemeye başvurmuş ve mahkeme iflas ertelemeyi kabul edip gruba kayyım atamıştır.

Sanalpazar da gold grubuna ait yan firmalardan biridir. Doğal olarak sanalpazar'ın da tüm finansal işlemleri kayyım'un kontrolünde gerçekleşmektedir. Bu yüzden sanalpazar üzerinden yapılan satışlar sonrası paraların satıcı hesaplarına geçmesi eskiye nazaran çok uzun sürmektedir.

Kendi yaşadığım olay , geçen ay SP üzerinden 550 TL 'lik bir ürün sattım ve paranın hesabıma geçmesi 10 gün civarı sürdü... o da her gün sanalpazar müşteri hizmetlerine şikayet mesajları atarak çözebildim. O günden beridir de kesinlikle sanalpazar üzerinden 50 TL üstü bir satış ilanı açmıyorum.

« Son Düzenleme: Mart 19, 2016, 18:33:49 ÖS Gönderen: jckob » Logged

Commodore 1084S-D2
Amiga 500 + Gotek
Commodore 64 + 1530 + SD2IEC
SEGA Master System 2
Nintendo GameBoy / Nintendo 64 / GameCube /Nintendo Wii [Softmod + WiiKey]
Psone [modchip] / Playstation 2 [Matrix İnfinity ]  / Playstation 3 OFW / PSP 3000 GT Edition
XBox 360 Slim [RGH AceV2
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 19, 2016, 18:16:31 ÖS »

Sağolsun bir arkadaş imkanı olmasına rağmen sanalpazardan satış yaptırdı ve şimdi paramı bekliyorum. Tövbe bir daha ne sanalpazara nede...................................................

savagery
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 19, 2016, 18:18:54 ÖS »

Ben kayyım'dan neler çektiğimi yazsam, içiniz kararır.
Sanalpazardan gecikmeli de olsa alabilmişsin paranı.
Biz ne yapacağız bakalım ?

Atari FALCON 030 |  ATARI 1040 STE 4MB | ATARI 800 XL + 1050 DD + My IDE II | ATARI 130 XE | C64 + Ultimate 2 | AMIGA 500 + Vampire | Amiga 600 + Furia
Deaththroes
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 19, 2016, 18:27:17 ÖS »

Yani şuan bu site battı mı çıktı mı ? Yoksa hala arafta mi..
zangief_34
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 19, 2016, 18:28:17 ÖS »

4 satıs 385tl alacak beklıyor..gunde 10 mesaj atıyorum,hep taslak cevaplar..uzak durun.
JckOB
Üye

This is Only a test...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 19, 2016, 18:29:24 ÖS »

Ben kayyım'dan neler çektiğimi yazsam, içiniz kararır.
Sanalpazardan gecikmeli de olsa alabilmişsin paranı.
Biz ne yapacağız bakalım ?
Şayet konu işçi alacağı ve batık ya da batmış olan bir şirkete atanan kayyım ise iş kötü... böyle bir alacağın tahsili genelde hep hüsran sonla bitmekte.

Commodore 1084S-D2
Amiga 500 + Gotek
SEGA Master System 2
Psone [modchip] / Playstation 2 [Matrix İnfinity ]  / Playstation 3 OFW / PSP 3000 GT Edition
XBox 360 Slim [RGH AceV2
JckOB
Üye

This is Only a test...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 19, 2016, 18:32:48 ÖS »

Yani şuan bu site battı mı çıktı mı ? Yoksa hala arafta mi..
Gold grup iflas etmedi , sadece iflas erteleme kararı aldırdı. Doğal olarak sanalpazar'da iflas etmemiş oluyor. Ancak kayyım atanan firmalarda tüm ödemeler kayyım tarafından belirlendiği için bildiğim kadarıyla o gün aktarılacak para miktarı belirleniyor ve sizin de alacağınıza tarih sırasına göre sıra geldiyse EFT ancak o zaman yapılıyor.

Commodore 1084S-D2
Amiga 500 + Gotek
SEGA Master System 2
XBox 360 Slim [RGH AceV2
savagery
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 19, 2016, 18:47:57 ÖS »

Batık ya da batmış bir şiket değil. Tıkır tıkır çalışan bir kurum. Kayyım geldikten sonra ise teliflerini alamayan perişan olmuş çalışanlar.

Atari FALCON 030 |  ATARI 1040 STE 4MB | ATARI 800 XL + 1050 DD + My IDE II | ATARI 130 XE | C64 + Ultimate 2 | AMIGA 500 + Vampire | Amiga 600 + Furia
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 19, 2016, 22:06:01 ÖS »

Bile bile sanalpazara ilan açtıran işi bilen birisi acemi değil. Savunma moduna ne diye geçiyorsun onu anlamadım.

@ytezel, sanalpazar'ın finansal durumunun tartışıldığı konuda senin sanalpazar üzerinden yapmış olduğun satış ve alıcı ile olan sorununun ne alakası var?

@Savagery'ye niye "savunma moduna geçiyorsun" diyorsun ki? İki tane arcade kart için milletin çoluğuna çocuğuna laf etmeye değer mi?

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mart 19, 2016, 22:06:37 ÖS »

Sağolsun bir arkadaş imkanı olmasına rağmen sanalpazardan satış yaptırdı ve şimdi paramı bekliyorum. Tövbe bir daha ne sanalpazara nede...................................................
Bu mesajının ve devamında yazdıklarının (ki o kısmı bölüp çöpe taşıdım) konuyla ne ilgisi var anlamadım. Sanalpazarın durumu hakkında daha önce de konu açıldı ve herkes bilgi sahibi oldu. Beddua falan etmeler forumumuza hiç yakışan davranışlar değil. Biraz daha sakin.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 19, 2016, 22:23:53 ÖS »

Hadi öyle olsun bakalım yine günah keçisi ben olayım. Eyvallah eyvallah... İyi muhabbetler.

Ayrıca sanalpazarın durumun düzeldiğini sanmıştım bilsem herhalde sokağa atacak param yok bu aralar merak etmeyin. Karşı taraf düşüncesiz olunca acısını diğer taraf çekermiş. Neyse bakalım olan oldu bekle dur şimdi parayı modundayım ne güzel...

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 20, 2016, 00:35:28 ÖÖ »

Hadi öyle olsun bakalım yine günah keçisi ben olayım. Eyvallah eyvallah... İyi muhabbetler.

@ytezel, maduriyetini yok saymak değil amacım. Sadece "bu" başlık ile ilgili değildi sorunun.

Lütfen sitemiz üyelerinden birisiyle nahoş bir alım/satım tecrübesi yaşadıysan bunu kendi satış başlığında gündeme getir ki hem yaşadığın soruna belki bir çare çıkar hem de diğer üyelerimize de referans olur.

JckOB
Üye

This is Only a test...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 28, 2016, 16:47:33 ÖS »

Arkadaşlar SP ile ilgili son durum nedir?
Yakın zamanda SP üzerinden ürün satan arkaşlar paralarını ortalama ne kadar sürede alabildi?

Commodore 1084S-D2
Amiga 500 + Gotek
SEGA Master System 2
XBox 360 Slim [RGH AceV2
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Mart 28, 2016, 17:37:57 ÖS »

Ben bu sanalpazardan deneme amaçlı uydu alıcısı almıştım kargo su 8 günde geldi ürün 3 günde bozuldu garanti süresi 2 ay sürdü daha sonra 2 günde yine bozuldu çöpe attim Kahkaha Kahkaha
zangief_34
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 28, 2016, 17:44:33 ÖS »

ıkı ayı askındır 4 satısımın odemesını beklıyorum.gunde 5 mesaj atarak 180 cıvarı bı odeme yaptılar.satıs sırasına gore degıl,odemesı en dusuk olan 5 urunu odedıler,dıgerlerı beklıyor
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: