Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2 3 ... 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Mesleğiniz Nedir?  (Okunma Sayısı 70108 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 13, 2016, 10:41:32 ÖÖ »

Geçen bir arkadaşla yazışıyoruz... " - Sahi Gökhan dedi, ben senin mesleğini, ne yaptığını hiç bilmiyorum ". İlginç geldi.. Çünkü ben de yazıştığım arkadaşınkini bilmiyordum...

Bazen hiç ummadık anda, birine bir şey danışmak istersiniz ya... ya da ne bileyim bir iş yapılacaktır, güvenilir, fikir alabileceğiniz bir dostunuzu aramak istersiniz... Forumda yıllardır yazıştığımız, güvendiğimiz, saygı duyduğumuz bir çok arkadaşın mesleğini bilmiyoruz diye düşündüm... Böyle bir başlık açarak, profesyonel hayatımız konusunda bilgilenmenin faydalı olacağını düşünüyorum.. Ne dersiniz?

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2016, 10:44:28 ÖÖ »

İktisadi İdari Bilimler, İşletme okudum, Yüksek Lisans yaptım...Ama bilgisayarlar hep hayatımda, sevdam olduğundan işletmeyle alakalı bir işte çalışmadım... Kendimize ait küçük bir büromuz var ve TV yayınına yönelik sistemler ve yazılım geliştirme üzerine çalışıyoruz. Bilgisayar grafiği ilgi alanım...Daha önce reklam ve çizgi filmlerde animasyon çalışmaları yaptım...Halende geliştirdiğimiz yazılımın grafik, tasarım ve projelerini hazırlamakla meşgulüm....

phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2016, 10:48:15 ÖÖ »

Ben de ekleyeyim, bu forumu çok sevmeme rağmen pek fazla aktif olamayışımın sebebi olan mesleğim pilotluk, gecesi Gündüzü olmayan bir meslek. Bu ara da işim gereği çok fazla sağa sola gidiyorum, yurt dışından bir ihtiyacınız olursa çekinmeyin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2016, 10:50:31 ÖÖ »

misal, bu bilgi çok işime yarayabilir Hollandaya gidiyormusunuz

Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2016, 10:58:02 ÖÖ »

Ahahaha O Sıkıtı Ancak Uçan Hollandalı ile Çözülür Gökhan Abi

Benim Mesleğim Muhasebe.
Allah cezamı versin diyorsanız bir işletme açın ve envayi çeşit vergi ve ödeme kalemleri ile cezanız ay ve ay size gelecektir.

Tabi bu işin şakası hepinize iyi forumlar dilerim

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2016, 11:00:47 ÖÖ »

Gerçek meseğim, CNC makinaları olmasına rağmen yıllardır lojistik sektöründeyim.
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2016, 11:13:45 ÖÖ »

Ben de aslen Matematik Öğretmeni olmama rağmen hayatın akışına kapılıp Gümrük Muhafaza Memuru oldum. Eski avatarımdaki resmi görenler Polis Memuru zannediyorlardı o yüzden değiştirdim. Kahkaha

Amatör olarak programcılık, web geliştiriciliği ve elektronik devre tasarımıyla ilgileniyorum. Karizmatik

Retro bilgisayarlar ve konsollar en sevdiğim hobim olsa da yeni nesil konsolları özellikle yazılımla kırmayı severim, mecbur kalmadıkça çip kullanmamaya çalışırım. Karizmatik

Google'da arama yapma konusunda enteresan bir yeteneğim var, bu yeteneği kullanarak forumda sorulan sorulara cevabını bilmesem bile araştırarak yorum yapmayı, çözüm bulamasam bile çözüme giden yolda en azından yol göstermeyi seviyorum. Karizmatik

İnsanlara yardım etmeyi seviyorum ama yeri gelmişken ufak bir noktaya değinmeden de geçmeyeyim. Çok özel olmadığı müddetçe problemlerinizi özel mesajla değil de forumdan sorarsanız aynı problemi yaşayanlara yol gösterici olur. Aynı zamanda başkalarının da aktarmak isteyebileceği tecrübelerden de hep birlikte yararlanmış oluruz. İlle de benim yorumumu almak istiyorsanız önce bir başlık açıp sonra bana "Şu başlığa yorumunu merak ediyorum bakabilir misin?" şeklinde özel mesaj atabilirsiniz.

Son olarak bu forumu ve sizleri çok seviyorum, iyi ki varsınız.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2016, 11:20:33 ÖÖ »

@Simon biz de seni seviyoruz. İyi ki varsın... Matematik öğretmeni olduğunu bilmiyordum... 10 yıldan fazla yazışıyor, görüşüyoruz ama bu vesileyle öğrendim.. Çocuğun matematik ödevlerini yollarız artık (özelden )

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2016, 11:22:44 ÖÖ »

Sen git programlama oku, ama alaksız bir meslekte çalış

Ben tabi kim olacak. Gerçi bir çok kişide durum aynı sanırım. Şu an itibariyle Otomotiv sektöründeyim. Yedek parçaya bakarım, müşterilerle ilgilenirim...vs Öyle araba altına girmem usta değilim Kahkaha

Bir dönem, bir yazılım firmasında QA olarakta çalışmışlığım vardır efenim. Hani programlama okudukta, pratik yapmaya yapmaya unuttuk tabi. Derdimi anlatacak kadar HTML bilirim

Onun dışında, hepimizin ortak noktası olan, retro cihazlar ve bilgisayarlar ana hobim olur efenim. Şu an yaptığım işle ilgili yardımcı olabileceğim bir şey olursa ne mutlu bana. Saygılar...

evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2016, 11:23:13 ÖÖ »

ERP yazılım danışmanlığı ve proje yöneticiliği yapıyorum.
Aynı zamanda yazılım geliştiriyorum (Web,Mobil,PC ...)
ggurumlu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 13, 2016, 11:26:16 ÖÖ »

Alış veriş merkezinde Güvenlik Görevlisiyim 2005 yılından beri bu işin içindeyim
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Nisan 13, 2016, 11:29:20 ÖÖ »

Taze mezun Elektrik-Elektronik Mühendisi. İşin içinde elektronik olduğunada bakmayın her ne kadar programlama dersleri alsamda asıl yöneldiğim konu elektriktir.

Şu anda girişimcilik eğitimleri almaktayım bir yandan tübitak'a girişimcilik desteği için proje yazmaktayım. Yazılımcı ve makine mühendisi bulunan 3 kişilik ufak bir ekibimiz var. Kısmet olursa 6aylık bir dönemde şirketleşme, proje desteği ve ofis gibi şeyleride halletmiş olucaz
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Nisan 13, 2016, 11:30:13 ÖÖ »

Gitmez miyim ayda bir denk geliyor genelde, Sabiha gökçenden, ama yatılı görev seyrek oluyor orada, genelde iki saat Havaalanında takılıp geliyoruz
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Nisan 13, 2016, 11:33:12 ÖÖ »

Ulusal bir televizyon kanalında Kreatif Direktör'lük yapmaktayım. Tasarım 2D/3D, Motion Graphics vs. uzmanlık alanlarım.

Forum için bir gün reklam filmi çekersek yardımım olur sanırım

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Nisan 13, 2016, 11:34:24 ÖÖ »

Havaalanından çıkmadan halledilecek bişey olursa kolay, ama Şehre çıkmak gerekirse yatılı görev beklemek lazım
Sayfa: [1] 2 3 ... 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: