Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetDino Dini's Kick Off Revival Ön Sipariş Başladı
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Dino Dini's Kick Off Revival Ön Sipariş Başladı  (Okunma Sayısı 10039 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 27, 2016, 14:15:12 ÖS »

Link aşağıda ön sipariş başladı....

https://www.amazon.co.uk/Dino-Dinis-Kick-Off-Revival/dp/B01EFFNT0S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461225111&sr=8-1&keywords=dino+dini%27s+kick+off+revival

Türkiye Kargo Ücreti

Turkey
Standard (7-10 days)

Music / DVD / Blu-ray - £1.49 per item + £2.09 per delivery.
PC & Video Games / VHS / Software - £2.99 per item + £5.49 per delivery.

*  (52.38 KB, 352x453 - Görüntüleme: 1474 kez.)

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 27, 2016, 14:16:37 ÖS »

Dino Dini ile yazışmalarım sonucunda joypad de sağ stick te hareket için şeçilebilecek, online mod olacak....

ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 27, 2016, 14:19:21 ÖS »

Platformlar sadece PS4 ve PS VİTA.

hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Nisan 27, 2016, 15:29:44 ÖS »

Sanırım kutuluda cross play olmayacak??
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Nisan 27, 2016, 16:04:47 ÖS »

Büyük ihtimalle PES'ten daha eğlenceli bir oyun olacaktır

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 27, 2016, 17:08:17 ÖS »

pes fifa almam oynamam bile bu arada sensıble soccer yapımcısı jon hare  sociable soccer adında yeni sensible soccer ı çıkaracak

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 27, 2016, 18:00:09 ÖS »

"Sorry, we can't deliver this item to Turkey" diyor

ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 28, 2016, 08:48:45 ÖÖ »

evet ama zaten psn dijital e çıkar....kısa zamanda yayılır ebay falan 

Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 22, 2016, 12:11:15 ÖS »

17 Haziran'da nihayet geliyor.

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Mayıs 22, 2016, 12:31:06 ÖS »

17 Hazirana az kaldı efsane geliyor......

Zamanında çok oynamıştım çok eğlenceli çok keyifli bir futbol oyunu insan heyecanlanıyor çıksında oynayalım
Stewie
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 23, 2016, 06:53:45 ÖÖ »

13 euro luk oyunun kutulu çıkması çok ilgincime gitti,doğruyu söylemek gerekirse oyun olarak hoşuma gitmedi, oyun ismi kullanarak birşeyler yapmaya çalışıyorlar,teknoseyirde shadow of the Beast oyunu incelemesi vardı galiba eski bir amiga oyunuymuş,uyarlama olarak gerçekten çok hoşuma gitti oyuna sadık kalınarak eğlenceli bir içerik sunmuşlar yabancı basını da  biraz inceledim tek şikayetleri kısa sürüyormuş oyun,özellikle artan son dönemde eski oyunları hortlatma mantığını remastered mantığını benzetiyorum çoğu uğraşılmadan ısıtılıp önümüze sürülüyor,kick off u zevkle zamanında bizim atari dediğimiz çakma makinelerde oynamıştım zevkliydi ama dediğim gibi bence olmamış bu hali
Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 24, 2016, 12:18:11 ÖS »

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/dino-dini%27s-kick-off-revival/cid=EP4489-CUSA03453_00-KICKOFF000000000

Vee oyun çıktı an itibariyle. Henüz almadım, ama alanlar varsa yorumlarını merak ediyorum.

BJKicet
Üye

KICK OFF 2 PLAYERS NEVER DIE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Haziran 26, 2016, 14:33:31 ÖS »

Selam herkese..şimdi ne desem bilemiyorumki..oyunculuğun okadar içinde oldumki..çocukluğumdan beri..80 il yıllarda game watch larla Başlayan furya..her makinenin tadına baktım..oyun Sektörünün hep içinde oldum..nasıl geliştiğine Şahit oldum..bu uzun macerada birkaç oyun varki,ben onlarda kendimi buldum ve inanılmaz Şeyler hissettim..bunun en başına tatbiki kick off serilerini yazarım..izmirliyim..bilgisayarcılıkla uğraşan insanlarla çalıştım..çok insan tanıma şansım oldu..ve birçok iyi kick of çuyla tanışıp inanılmaz maçlar yaptım..rüyalarıma girdiler..bu oyun bu denli beni kendine bağlamıştı..ilk çıktığı andan beridir oynuyorum..halen evimde Amiga kurulu kick off için..şu devirdeyiz ve hala bu oyunun üstüne oyun yapamadılar..hatta dino dininin kendisi bile yapamadı malesef..Store da çıkar çıkmaz aldım oyunu..dini sağolsun bize kick off 2 gibi bir oyunu hediye etti zamanında..kaçınız futbol sahasına üstten bakıp o şekilde izlemekten zevk aldınız bilemiyorum..ben kick off kadar gerçekçi ve oynanabilir bir oyunu görmedim ve görememde sanırım..ko revival eksikliklerle dolu..birtek hızı Hoşuma gitti..options menüsü yok oyunda..kaleci çok kötü..dlc ler ile düzeltilebilir belki..ama o eski şut hissiyatı çalım zevki,kaleciden direklerden çat diye dönen toplara tek Vuruş yapma zevki nasıl eklenecek bilemiyorum..tabiki bu hislerin azalması 2 axsis josticklerin olmamasında bağlı..dino diniden şunu rica edebiliriz aslında..özgür arkadaşımızda yazışmış kendisiyle..ko gathering diye bir site var..eski kick off çuların toplandığı..değişik ülkelerden insanlar var..zaten dino dini nin kendiside üye bu platforma..her yıl kick off turnuvaları düzenliyorlar..adamlar bizim bildiğimiz kick off 2 nin bazı eksiklerini giderecek düzeltmeleri oyundaki options menüsüne ekleyip kick off current version diye adf formatı şeklinde insanlara sunmuşlar..acaba dini bu hazır oyunu aynı şekliyle Alıp üstüne sadece net play i ekleyip sunamazmıydı..çokmu zor bunu yapmak..bence dünyadaki tüm kick off oynayanların tek isteği budur..hiçbirşeyine dokunmasınlar..yeni nesil konsollara net play seçenekli şekilde getirsinle..bu bizim hakkımız:)

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 28, 2016, 13:12:16 ÖS »

twitch te her gün kendisi (dino dini) ayrıca benim face te de ekli şu an options menü ile uğraşıyor sağ stick için de seçim yapacak ben sol stickle açıkçası çok başarılı değilim zaman lazım

ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Haziran 28, 2016, 13:12:44 ÖS »

yakında güncelleme gelecek...oynamak isteyen olursa psn id : ozgur106

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: