Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Fitzgerald Molası  (Okunma Sayısı 11406 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mayıs 17, 2016, 20:47:40 ÖS »

Herkese merhabalar yeniden! Tam bir veda olmasa da retro camiasına mola vermek istediğimi yazmak durumundayım. Geçen yıl yaptığım gibi, en azından sonbahara kadar bu dünyadan uzak kalacağım. Bir yandan üniversite sınavına da hazırlanmam şart, malum son senem lisede. Tüm hobi algımı müziğe yönlendirecekmişim gibi duruyor, en azından daha genel bi dalda elle tutulur ürün çıkarmak benim için çok daha iyi olacak. Arp Odyssey alıyorum koleksiyonumu boşaltarak, hem WaveStation'a da kardeş gelmiş olur. Kısacası forumdaki herkese teşekkür ederim bu güzel günler için. İyicene dalarsam retro dünyasına boğulurum herhalde. Sizi tanıdığım için çok mutluyum! Esen kalın!

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2016, 20:58:09 ÖS »

Bol şans sana fitzgerald!

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2016, 21:03:47 ÖS »

Doğrusu ikili diyaloğum olmadı, ama forumdaki üslubuna ve konuşma tarzına bakınca hep şunu dedim "yok aga bu üniversiteye hazırlanan liseli bir genç olamaz" Efendi, ve olgun insan gibi konuşan nadir bir gençsin. (Bunu deyince kendimi ihtiyar gibi hissetim be ) Dilerim hayatını gönlünce yaşar, ömür boyu mutlu ve sağlıklı olursun.

Ara sıra gene uğramanı bekliyor olacağız. Özletme kendini. Sınavında şimdiden başarılar dilerim.

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2016, 21:09:14 ÖS »

Rabbim sana hayırlı bir hayat sürmeyi nasip etsin mola iyidir ama sen bıraksanda o seni bırakmıyor hayırlısı olsun

Herkese merhabalar yeniden! Tam bir veda olmasa da retro camiasına mola vermek istediğimi yazmak durumundayım. Geçen yıl yaptığım gibi, en azından sonbahara kadar bu dünyadan uzak kalacağım. Bir yandan üniversite sınavına da hazırlanmam şart, malum son senem lisede. Tüm hobi algımı müziğe yönlendirecekmişim gibi duruyor, en azından daha genel bi dalda elle tutulur ürün çıkarmak benim için çok daha iyi olacak. Arp Odyssey alıyorum koleksiyonumu boşaltarak, hem WaveStation'a da kardeş gelmiş olur. Kısacası forumdaki herkese teşekkür ederim bu güzel günler için. İyicene dalarsam retro dünyasına boğulurum herhalde. Sizi tanıdığım için çok mutluyum! Esen kalın!

cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mayıs 17, 2016, 21:37:43 ÖS »

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar! Bunları duyarak inanın çok onore oldum. Hep burada kalacağım aslında, ama projelerden ve alım satımdan uzak olacağım gibi.

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
prospektüs
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 17, 2016, 21:39:42 ÖS »

Başarılar dilerim Umarım istediğin bölümü kazanırsın. Benimde üniversiteyi kazanalı bir sene oldu. Tek diyebileceğim şey stres yapma. Sınav senesinin bana kazandırdığı tek şey saç dökülmesi Kahkaha
jazz45
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2016, 21:43:08 ÖS »

Allah yolunu açık etsin inşallah kardeşim
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2016, 21:43:30 ÖS »

Başarılar dilerim Umarım istediğin bölümü kazanırsın. Benimde üniversiteyi kazanalı bir sene oldu. Tek diyebileceğim şey stres yapma. Sınav senesinin bana kazandırdığı tek şey saç dökülmesi Kahkaha
Sınav senesindeyim. Saçlar yerinde korkmalı mıyım Kahkaha

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
prospektüs
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 17, 2016, 21:47:08 ÖS »

Sınav senesindeyim. Saçlar yerinde korkmalı mıyım Kahkaha

Şurada kaç gün kaldı. Bugüne kadar bir şey olmadıysa daha da olmaz herhalde Kahkaha
WildLord
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2016, 22:12:16 ÖS »

Önceliklerin,  hayatını belirlediği bir dönemdesin, disiplinini sakın bozma. Başarılar.
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Mayıs 17, 2016, 22:35:32 ÖS »

İyi şanslar Fitzgerald...

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
byeni
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Mayıs 17, 2016, 22:50:37 ÖS »

Daha önce de özelden yazdığım gibi yaşına göre olgun, saygılı bir kardeşimizsin. Hayatın dikenli yollarında istediklerine kavuşman dileğiyle. Ara sıra da olsa foruma uğramanı bekliyoruz.
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mayıs 18, 2016, 02:41:03 ÖÖ »

93 senesinde daha yeni tanıştığım ve çok sevdiğim c64'ümü ortadan kaldırmış ve üniversite sınavına asılmıştım. sınav sonrasında da tekrar ortaya çıkartıp tadını çıkartmıştım.

Bende oldukça fazla faydası oldu. Sende de eminim benzer eylemin faydası olur. Üniversite sınavında başarılar.

not: O zaman için c64 de retro sayılabilir zira amiga'ların bile son dönemiydi.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Mayıs 18, 2016, 04:08:24 ÖÖ »

Başarılar genç!

cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Mayıs 22, 2016, 15:07:39 ÖS »

Dayanamadım döndüm. Şaka bi yana dönmekten çok sadece yıllarca beni idare edebilecek bi Amiga arayışı için uğrayayım dedim.

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: