Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Arcade board hangi oyun olduğu nasıl anlaşılır?
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Arcade board hangi oyun olduğu nasıl anlaşılır?  (Okunma Sayısı 22964 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Mayıs 22, 2016, 01:53:55 ÖÖ »

Ali usta yoksa gömü sendemi tüm adresler sana çıkıyor

Emre kartlar bana denk gelse almak isterdim ama maalesef ben almadım.Bir ara bir yerden 10-15 civarında kart almıştım ama 70-80 civarı kartta kulağa hoş geliyor.  Kahkaha

Fatih Hocam bende de Yavuz Abi kadar olmasa da kendi çapımda bir arcade board koleksiyonu mevcut. Gel gör ki şu sıralar yeni işimden dolayı boardlara elimi bile süremiyorum. 
pspsexer
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Mayıs 22, 2016, 02:31:50 ÖÖ »

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-urunleri-ureticiden-sifir-orjinal-kartli-sistem-atari-301801611/detay.    Atari sahibinden
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Mayıs 22, 2016, 13:06:53 ÖS »

LCD ekran bu tip cihazlarda olmuyor bence, retronun havasını bozuyor
xsan55
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Mayıs 23, 2016, 00:49:01 ÖÖ »

Herkese iyi geceler arkadaşlar, bugün Samsun yatı görevim vardı. Şehirde gezerken küçük eski bir elektronik dükkanı gördüm, içeri girdim, amcayla biraz sohbet ettik, sonra beni depo kısmına geçirdi, birçok eski bilgisayar ve konsol malzemesi vardı.
Oradan bir tane commodore 1085 s d3 monitör, commodore 1541-2 disk drive, snk neo geo mv 1 fs board, bir tane ismini bilmediğim bir jamma oyun kartı aldım.
Şimdi sorum şu bu jamma kartının içinde ne oyunu olduğu bakarak anlaşılır mı acaba? Üstatlardan yardım
Board bu

dukkan samsunda nerdeydı acaba ısmı ve yerını tarıf edebılırmısınız acaba?
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Mayıs 23, 2016, 20:16:12 ÖS »

Birkaç kişi daha sordu özelden ama dükkanın adını hatırlamıyorum, gazi mahallesinin orada, çiftlik caddesinin alt sokaklarından birindeydi
xsan55
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Mayıs 23, 2016, 23:39:18 ÖS »

Birkaç kişi daha sordu özelden ama dükkanın adını hatırlamıyorum, gazi mahallesinin orada, çiftlik caddesinin alt sokaklarından birindeydi

pm attım bakarsanız sevınırım ıyı geceler
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: