Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEbay'de kullanabileceğimiz veya ödeme alabileceğimiz PayPal alternatifleri neler
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ebay'de kullanabileceğimiz veya ödeme alabileceğimiz PayPal alternatifleri neler  (Okunma Sayısı 175185 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Haziran 03, 2016, 10:56:03 ÖÖ »

Ebay zaten paypal dışında kredi kartı veya banka kartı ile ödeme seçeneği sunuyor, bir ininal  kart alıp ihtiyacımız olan miktarı yatırıp hemen kullanabiliriz böylece güvenlik sorunu da olmaz hesap her zaman boş olur.

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Haziran 03, 2016, 10:58:26 ÖÖ »

Hımm o zaman benim için sorun yok. Patreona devam. Kahkaha  

sukru83
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Haziran 03, 2016, 11:47:03 ÖÖ »

Yamatoku ile mesajlaştım biraz. Türkiye kullanıcısı artık paypal kullanamayacak denildiği için bize ürün göndermeyi tamamen bırakmış.

ilkerficicilar
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : Haziran 03, 2016, 11:56:10 ÖÖ »

Bu fırsatla BitCoin okumalarına ve kurcalamalarına başladım. Şimdilik bitcoin almak için en popüler yol https://localbitcoins.com/ gibi görünüyor. Tek sorun, bitcoin ile ne alabileceğimi bilmiyorum

Bir deney olarak sadece bitcoin ile bir şey satayım diye düşünsem de herhangi bir Commodore'sal şeye kıyabileceğimi sanmıyorum. Bakalım, satacak bir şey bulursam sadece tatbikat olsun diye bitcoin ile cazip bir bedele satayım diyorum.

http://cbm.ficicilar.name.tr/ - Commodore Hacking
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Haziran 03, 2016, 19:27:56 ÖS »

Şükrü Yamatoku ayrı bir alem zaten diğer japonlarda bir sıkıntı yok

Yamatoku ile mesajlaştım biraz. Türkiye kullanıcısı artık paypal kullanamayacak denildiği için bize ürün göndermeyi tamamen bırakmış.

Ryan
Yeni Üye
*

alea iacta est.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Haziran 04, 2016, 01:21:18 ÖÖ »

Agalar,

US VPN ile US paypal hesabı açıp Payoneer üzerinden onaylatma işlemini yaptım, oldu. US adresi olarakta oneworldshop'tan aldığım adresi girdim. Ödeme alanlar bu şekilde birşey deneyebilir.

Konunun özüne sadık kalsakta özellikle ödeme alanlar için alternatif fikirler üretsek? Ödeme yapmada bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Dünden bu yana yazdıklarınızı takip ediyorum, üyeliğim bugün onaylandı. O kadar post içinde çözüme yönelik yalnızca siz yazıyorsunuz. Tek başına konuşuyor gibisiniz

Bugün PayPal ticari birim yöneticisiyle görüştüm ve PayPal US üzerinden alınan hesaba Payoneer'i entegre edemiyormuşuz. Hesabın sürekli kullanılabilmesi için ABD'de onaylanabilir bir adresimiz olmalıymış, herhangi bir fatura da olabilir. Benim alternatif arayışlarım devam ediyor
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Haziran 04, 2016, 01:48:11 ÖÖ »

Bu fırsatla BitCoin okumalarına ve kurcalamalarına başladım. Şimdilik bitcoin almak için en popüler yol https://localbitcoins.com/ gibi görünüyor. Tek sorun, bitcoin ile ne alabileceğimi bilmiyorum

Bir deney olarak sadece bitcoin ile bir şey satayım diye düşünsem de herhangi bir Commodore'sal şeye kıyabileceğimi sanmıyorum. Bakalım, satacak bir şey bulursam sadece tatbikat olsun diye bitcoin ile cazip bir bedele satayım diyorum.

Bitcoinim yok ama herhangi comodoresal birşeyi (1084, temiz c64 vb..) cazip bir bedele satma teşebüsün olursa naapar eder bulurum o bitcoinleri...

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #52 : Haziran 04, 2016, 01:52:02 ÖÖ »

Bende su bitcoin hesabimi bir kontrol edeyim birseyler kalmis olmali

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
arkas
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Haziran 04, 2016, 06:31:30 ÖÖ »

Bende su bitcoin hesabimi bir kontrol edeyim birseyler kalmis olmali
Piyango vurmuş olabilir. Zamana ve miktara bağlı olarak...
Geçenlerde, vaktiyle 11 Usd'ye alınmış ve 67.000 Usd değer'e ulaşmış bitcoin içeren hdd sini çöpe atan adamın dramını okumuştum.

Commodore 64G
Amiga 500
PS2
F_P_G_A
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Haziran 04, 2016, 12:02:51 ÖS »

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama, Paypal Türkiye'ye gelmeden çok önce 2000'lerin başlarında Paypal kullanarak Türkiye'den alışveriş yapabiliyordum. Hatta Paypal'in geldiğini çok sonraları tesadüfen öğrendim.

Şu andaki durum ondan daha da mı önceye gitmiş olacak? Yani Paypal, teslimat adresi neresi olursa olsun (hatta sanal ödemeler için, hosting/domain/vps vs) Türk bankalarına ait kredi kartlarından para çekmeyecek mi? İstanbul'daki adresimi, Avrupa'daki adresimle değiştirsem, Ebay'den eskisi gibi alışveriş yapabilecek miyim?
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #55 : Haziran 04, 2016, 15:32:47 ÖS »

Agalar,

US VPN ile US paypal hesabı açıp Payoneer üzerinden onaylatma işlemini yaptım, oldu. US adresi olarakta oneworldshop'tan aldığım adresi girdim. Ödeme alanlar bu şekilde birşey deneyebilir.

Konunun özüne sadık kalsakta özellikle ödeme alanlar için alternatif fikirler üretsek? Ödeme yapmada bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Dünden bu yana yazdıklarınızı takip ediyorum, üyeliğim bugün onaylandı. O kadar post içinde çözüme yönelik yalnızca siz yazıyorsunuz. Tek başına konuşuyor gibisiniz

Benim yazdıklarım ilginizi çekmedi sanırım... Bunlara gerek olmayacak diyorum kaç gündür. F_P_G_A haklı... Paypal olmasa bile Visa/Mastercard kredi kartlarınız banka kartlarınız var... Paypal ödeme seçeneğinde, paypal hesabım yok kredi kartıyla ödemek istiyorum dediğinizde büyük ihtimalle ödeyeceksiniz... Bu yöntem bugün işliyor, 6sından sonra işlememesi için sebep yok

Ryan
Yeni Üye
*

alea iacta est.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Haziran 04, 2016, 17:17:06 ÖS »

Benim yazdıklarım ilginizi çekmedi sanırım... Bunlara gerek olmayacak diyorum kaç gündür. F_P_G_A haklı... Paypal olmasa bile Visa/Mastercard kredi kartlarınız banka kartlarınız var... Paypal ödeme seçeneğinde, paypal hesabım yok kredi kartıyla ödemek istiyorum dediğinizde büyük ihtimalle ödeyeceksiniz... Bu yöntem bugün işliyor, 6sından sonra işlememesi için sebep yok

Ben işin PayPal ile ödeme alma tarafıyla ilgiliyim çünkü eBay üzerinden yürüttüğüm ticaretim var. Ödeme almaya yönelik çözüm öneriniz var mı?
several
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : Haziran 05, 2016, 01:01:54 ÖÖ »

Paypal olmasa bile Visa/Mastercard kredi kartlarınız banka kartlarınız var... Paypal ödeme seçeneğinde, paypal hesabım yok kredi kartıyla ödemek istiyorum dediğinizde büyük ihtimalle ödeyeceksiniz... Bu yöntem bugün işliyor, 6sından sonra işlememesi için sebep yok

Katılıyorum, bu sefer PayPal değil eBay'in koverajından (fena terim pörtlettim yalnız ) yararlanıyor olacağız sanırım. Fakat satışı nasıl yapacağız, o beni de çok düşündürüyor Sustum
NoStres
Deneyimli

One Love, One Heart, One Destiny

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #58 : Haziran 05, 2016, 09:22:12 ÖÖ »

Yurt dışında paypalı olan arkadaşlar, 0,42TL. küşürat kaldı hediye edebilirim, PM e-posta adresinizi atın, ilk elen alır.

malik
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #59 : Haziran 05, 2016, 10:33:08 ÖÖ »

Bir gozatmakta fayda var.

http://www.chip.com.tr/haber/paypale-alternatif-olacak-5-hizmet_63160.html
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: