Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEbay'de kullanabileceğimiz veya ödeme alabileceğimiz PayPal alternatifleri neler
Sayfa: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ebay'de kullanabileceğimiz veya ödeme alabileceğimiz PayPal alternatifleri neler  (Okunma Sayısı 175156 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #180 : Haziran 21, 2017, 15:13:44 ÖS »

sanırım gelmiyor, ilk yasak geldiğinde bir süre paraları hesaba aktarmak için süre verdi. şu anda tr paypalımda 20 lira kadar bakiye var ama tr hesabına aktaramıyorum.

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
Gökçe Bozkurt
Deneyimli

Nigripinis

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #181 : Haziran 21, 2017, 15:17:49 ÖS »

Kredi kartı türkiyeye bağlı çekmeye gelince çekiyo da , yatırmaya gelince mi problem oluyor..

Bana vergi dairelerimizi hatırlattı

A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF
A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|
A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb
A2000|Mobo|8Up!6Mb
A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256Mb
A1200|Hawk 8Mb|CF
A1200|Mobo|Elbox 4Mb
A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF
A600|Mobo|A
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #182 : Haziran 21, 2017, 23:01:18 ÖS »

İşi ciddiye bindirdiyseniz bir alternatifte Estonya'dan E-vatandaşlık almak. Estonya'da şirketinizi kurup kalıcı adres hizmeti veren bir yerle anlaşıyorsunuz. Sonra Estonya yasalarına göre şahıs şirketi işletebiliyorsunuz.

Biraz masraflı tabii.

https://e-resident.gov.ee/

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #183 : Haziran 21, 2017, 23:03:05 ÖS »

İşi ciddiye bindirdiyseniz bir alternatifte Estonya'dan E-vatandaşlık almak. Estonya'da şirketinizi kurup kalıcı adres hizmeti veren bir yerle anlaşıyorsunuz. Sonra Estonya yasalarına göre şahıs şirketi işletebiliyorsunuz.

Biraz masraflı tabii.

Bir miktar daha parayı denkleştirip bastırmak suretiyle gerçek vatandaşlık alınabilecek ülkeler var Kahkaha

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
several
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #184 : Haziran 22, 2017, 08:58:44 ÖÖ »

Kredi kartı türkiyeye bağlı çekmeye gelince çekiyo da , yatırmaya gelince mi problem oluyor..

Bana vergi dairelerimizi hatırlattı

Bildiğim kadarıyla ödeme aldığınızda bunu kredi kartıma yatırayım gibi bir durum yok. Hesabınızı kullanmak durumundasınız. Hesaba da ödeme alayım dediğiniz anda hesabınız kapatılıyor diye biliyorum.

Bence mantık şu; görmezden geliyorlar. Ama olay ödeme almaya gelince paket ediyorlar (:
Gökçe Bozkurt
Deneyimli

Nigripinis

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #185 : Ocak 25, 2018, 21:27:52 ÖS »

Bazı ürünlerimi türkiyede satamadığım için
ebay.co.uk üzerinden deneme satışı yapıyorum.
Paypal e aktarılacak para paypalde kalacak.
Ben de alışverişimi oradan yapacağım gibi bir hayalim var..

Bu tip satış yapan oldu mu ?

Yani paranın kredi kartıma yada hesabıma yatmasını istemiyorum.
Paypal hesabında döviz olarak dursun..

A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF
A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|
A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb
A2000|Mobo|8Up!6Mb
A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256Mb
A1200|Hawk 8Mb|CF
A1200|Mobo|Elbox 4Mb
A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF
A600|Mobo|A
sukru83
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #186 : Ocak 25, 2018, 21:37:22 ÖS »

Biraz masraflı tabii.

Ben yapayım o zaman. Ben çifte vatandaşım. Ama diğer ülkede de hesap açmak gerek. Yok kart al yok telefon al al oğlu al. Kalsın ya. Alıştık zaten paypalsızlığa

BlitzBasic
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #187 : Ocak 26, 2018, 07:21:21 ÖÖ »

Yapamazsın, yani paypal'a aktarılan parayı kullanabilmen için bir banka hesabına transfer etmen lazım. Direk paypal üzerinden harcama yapamıyorsun.

Harcamıyım ama öylece dursun diyorsanda bence riskli, TR'de paypal yok diyip şak diye kapatabilirlerde.

A500|ACA500Plus42Mhz8MB|GoTeK|IndivisionECS|OS3.1
ZX Spectrum 48K, 48KPlus | Amstrad CPC6128
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #188 : Ocak 26, 2018, 07:56:00 ÖÖ »

Yapamazsın, yani paypal'a aktarılan parayı kullanabilmen için bir banka hesabına transfer etmen lazım. Direk paypal üzerinden harcama yapamıyorsun.

Harcamıyım ama öylece dursun diyorsanda bence riskli, TR'de paypal yok diyip şak diye kapatabilirlerde.

Bilgi doğru değil, PayPal hesabınıza ödeme gelen para ile paypal ödemesi yapabilirsiniz; GeForce DDR sattım 40 USD'ye, Dreamblaster S2 aldım 36 EUR'ya, hiçbir sorun yaşamadım.

DİKKAT: Kullandığım PayPal hesabı Yunanistan'da uyduruk bir adres ve telefon numarası ile açıldı.

BlitzBasic
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #189 : Ocak 26, 2018, 08:32:10 ÖÖ »

@appiah4
Ödeme almak için sadece telefon ve adres yeterli olmuyorki? Yunanistan banka hesabıda gerekmiyormu? Kontrol için ufak bir miktar yatırılıyor vs. Bunları nasıl aştın?

Ülkeden ülkeye bunlar değişiklikmi gösteriyor? TR'de paypal varken gelen parayı hesaba aktarmadan direk hiçbir şekilde kullanamamıştım.

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #190 : Ocak 26, 2018, 09:08:01 ÖÖ »

sıkıntı ebayın kendi ortağı olan paypal ile çalışması paypal üyeliğiniz olmasa bile kredi kartı ile ödemede paypal üzerinden kullanıyor. Us paypalda ödeme almada sıkıntı çıkarmıyor lakin kafasına estiğinde paypal us mevcut bakiyenize bloke koyabiliyor kimlik doğrulaması vs pasaport resmi vs bilgiler istiyor başına gelen arkadaşlar var muhatapta olmayınca kıvranıp durursunuz

appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #191 : Ocak 26, 2018, 10:30:05 ÖÖ »

@appiah4
Ödeme almak için sadece telefon ve adres yeterli olmuyorki? Yunanistan banka hesabıda gerekmiyormu? Kontrol için ufak bir miktar yatırılıyor vs. Bunları nasıl aştın?

Ülkeden ülkeye bunlar değişiklikmi gösteriyor? TR'de paypal varken gelen parayı hesaba aktarmadan direk hiçbir şekilde kullanamamıştım.

Hesap açarken böyle bir para yatırma alma adımı gerekmedi kredi kartı ile validasyon sağladım.  Herhangi bir şekilde hesap bilgisi gerekmedi.

BlitzBasic
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #192 : Ocak 26, 2018, 12:03:13 ÖS »

@appiah4

Hesap açarken böyle bir para yatırma alma adımı gerekmedi kredi kartı ile validasyon sağladım.  Herhangi bir şekilde hesap bilgisi gerekmedi.

TR'de direk kullandırmamasının sebebi kur farkını bahane edip biraz daha tırtıklamasıydı. O dönemleri hatırlayanlar bilir paypal kur farkından her zaman kar ederdi.

İlerleyen günlerde Alman paypal hesabıma 20usd. gelecek direk onu kullanabilirsem yaşadık. Büyük miktarların radara yakalanma ihtimali var, riskli bir durum.

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #193 : Ocak 26, 2018, 12:16:01 ÖS »

arkadaşlar ben para transferi için hala paypal kullanıyorum. ayrıca genelde hizmet alırken paypal ile ödemeye devam (program vs almak için yada çinden aliexpresin yarı fiyatına direk satıcıdan almak için). yapmanız gereken çok basit. bir abd posta kutusu yani abd adresi+yurtdışı telefon numarası ki bunun için biraz uğraştım ve vpn ile abd üzerine yönlendim. uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum.
kartta msamex

size para gelir mi gelirse nasıl çekersiniz bilmiyorum ben sadece para transferi ve alışveriş için kullanıyorum.

this is amiga speaking.
BlitzBasic
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #194 : Ocak 26, 2018, 12:36:31 ÖS »

Transfer kolay, gelen parayı alması zor.

Sayfa: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: