Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetJaponya'daki retro oyun dükkanları
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Japonya'daki retro oyun dükkanları  (Okunma Sayısı 6580 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 22, 2016, 09:35:40 ÖÖ »

Geçenlerde yakın bir arkadaşım Japonya'ya tatil amaçlı gitti. Gitmişken benim için fotoğraf ve bir kaç video çekmiş. Ben de onları düzenleyerek aşağıdaki videoyu sizler için düzenledim. Japonya'da bu işler nasıl, fiyatlar nasıl merak edenler için...
1 Yen = 0,028 TL olarak hesaplayınız...

Tam ekran HD kalitesinde seyrettiğinizde net bir şekilde detayları görebilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=8qRqEbEF7bI
« Son Düzenleme: Temmuz 22, 2016, 15:07:44 ÖS Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 22, 2016, 10:02:03 ÖÖ »

@ibeser (Ayak Takımı)

Eee kardeş göremedik birşey geçen bana kızdın video koyayımda görürsün kardeş demiştin hani göremedik hiçbir şey  Kahkaha
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2016, 10:04:11 ÖÖ »

@ibeser (Ayak Takımı)

Eee kardeş göremedik birşey geçen bana kızdın video koyayımda görürsün kardeş demiştin hani göremedik hiçbir şey  Kahkaha
Beni bu kasetler, konsollar ve özellikle fiyatları tatmin etti. Sen neler görmek istiyorsun? Ona göre bir daha ki sefere özellikle onları çektireyim  Masum

hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2016, 10:39:29 ÖÖ »

Makinaların yanındaki lcd paneller nedir? özel bir üyelik kartı falan mı var yoksa kredi kartı geçiyor mu?
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2016, 10:41:32 ÖÖ »

Makinaların yanındaki lcd paneller nedir? özel bir üyelik kartı falan mı var yoksa kredi kartı geçiyor mu?
Hiç bir bilgim yoktur. İlgili arkadaşım Hong Kong'da yaşıyor. Bir ara denk gelirse sorarım

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2016, 10:44:43 ÖÖ »

@ibeser (Ayak Takımı)

Beni bu kasetler, konsollar ve özellikle fiyatları tatmin etti. Sen neler görmek istiyorsun? Ona göre bir daha ki sefere özellikle onları çektireyim  Masum

Yok teşekkür ettim hocam özel bir isteğim yok...

Video güzel olmuş eline sağlık...
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Temmuz 22, 2016, 11:44:17 ÖÖ »

@ibeser (Ayak Takımı)

Yok teşekkür ettim hocam özel bir isteğim yok...

Video güzel olmuş eline sağlık...
Teşekkürler, selamlar 

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Temmuz 22, 2016, 12:34:56 ÖS »

Böyle mekanları canlı gezmek gerek... Heyecan verici Teşekkürler İlker..
« Son Düzenleme: Temmuz 22, 2016, 15:04:32 ÖS Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Temmuz 22, 2016, 13:11:37 ÖS »

Daha yeni dönmüş biri olarak söyleyeyim; Japonya tahmin edildiği gibi bir retro cenneti falan değil, Samurai'nin sık sık dediği gibi mevzu.

Kutusuz, junk statüsündeki oyunlar ve konsollar da dünya para. Özellikle Akihabara'daki tüm dükkanlar inanılmaz pahallılar. İnanın ben famicom kartuşlarını ebay'den 3, 4 kat ucuz alıyordum.. Oradaki dükkanlar uyanmışlar yani bu işte sağlam para olduğuna.

O yüzden gittiğimde retro namına pek bir şey almadan döndüm. Osaka Denden Town civarlarında fiyatlar daha iyiydi. 2-3 kartuş falan aldım oradan. Zaten memleketin taşına toprağına hatununa bakmaktan retro metro unuttum Kahkaha

Ne alınır derseniz japonya'dan söyleyeyim: figür. Eğer benim gibi anime-manga kültüre meraklıysanız boş bavulla gidin ve içini figür doldurun. Özellikle tertemiz ikinci el figürler 500/600 yen gibi paralara satılıyorlar (burada o figürleri 100 TL'den listelerler en az).

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Temmuz 22, 2016, 15:04:21 ÖS »

Kesinlikle yerinde görmek lazım.. Ama biraz uzak oralar yahu
Ben teşekkür ederim.

@erji
Figür de hoş güzel ama benim koyacak yerim kalmadı oda da... Koliye de koyamazsın, ortalıkta görülmeli...

eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Temmuz 22, 2016, 16:10:30 ÖS »

Kesinlikle yerinde görmek lazım.. Ama biraz uzak oralar yahu
Ben teşekkür ederim.

@erji
Figür de hoş güzel ama benim koyacak yerim kalmadı oda da... Koliye de koyamazsın, ortalıkta görülmeli...

benim evin heryerine dağılmış halde sergileniyor abi figürler (: bir ara fotoğraf koyarım buralara, alan yaratan çok iyi çözümler var.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: