Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: windows 10 lisans hk soru  (Okunma Sayısı 11830 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Temmuz 27, 2016, 14:04:47 ÖS »

xbox one oyunları gelsin derken ?? başladı mı ?

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
ogün
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Temmuz 27, 2016, 14:37:07 ÖS »

xbox one oyunları gelsin derken ?? başladı mı ?
sanırım xbox one oyunları makineler aynı ağda ise windows 10 üstünden streaming olarak oynanıyor
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Temmuz 27, 2016, 14:41:34 ÖS »

şakasına takılmıştım...

Forza Motorsport 6: Apex Open Beta (18 GB download Win10 store'dan indirilebiliyor. XBOX One oyunu kadar vardır)
http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm6_apex_beta_announce

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Temmuz 27, 2016, 14:48:46 ÖS »

Ben Microsoft'un yerinde olsam Steam'i de satın alıp kısıtlanmış bir Windows 10 üzerinde çalışan, Windows uyumlu bir Xbox konsolu çıkartırdım. Oyunlar her iki sistemde de kullanılabilirdi. İsteyen bilgisayarda, isteyen de TV'ye bağlı konsolda çalıştırabilirdi oyunu. Ama malesef kafa basmıyor adamlarda.

Xbox demişken bir aradır ihmal ettiğimiz PS4'e oğlanın ısrarıyla Overwatch'ı aldık ve PSN Plus üyeliğimizin süresi dolduğu için oyunun oynanamadığını gördük. Meğer PSN Plus aboneliğiniz yoksa birçok online oyunu oynayamıyormuşsunuz Playstation 4'te! Çakal Microsoft derken Sony'nin klasik çakallığını ufaktan ihmal etmişiz, bu durum yüzümüze vurdu.
ogün
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Temmuz 27, 2016, 14:55:23 ÖS »

Xbox demişken bir aradır ihmal ettiğimiz PS4'e oğlanın ısrarıyla Overwatch'ı aldık ve PSN Plus üyeliğimizin süresi dolduğu için oyunun oynanamadığını gördük. Meğer PSN Plus aboneliğiniz yoksa birçok online oyunu oynayamıyormuşsunuz Playstation 4'te! Çakal Microsoft derken Sony'nin klasik çakallığını ufaktan ihmal etmişiz, bu durum yüzümüze vurdu.
Hocam yüzde yüz emin değilim ama aynı durum xbox live içinde geçerli diye biliyorum.
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Temmuz 27, 2016, 15:01:41 ÖS »

Konuyla pek ilgisi yok ama...

Yukarıda Forza oyunundan bahsedildi bende yazayım dedim.. Microsofta cok kızarım ederim ama adamlar yeni nesile kaç tane Forza oyunu çıkartılar bizim Sony sadece Driveclub oyununu çıkarttı yazıklar olsun 
prospektüs
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Temmuz 27, 2016, 16:59:56 ÖS »

Hocam yüzde yüz emin değilim ama aynı durum xbox live içinde geçerli diye biliyorum.

Evet, Xbox'da online oynamak için de xbox live gold üyeliği almak gerekiyor. 
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Temmuz 28, 2016, 14:27:21 ÖS »

Evet, Xbox'da online oynamak için de xbox live gold üyeliği almak gerekiyor. 

Bu da kötüymüş. Zaten online olmayan oyun pek kalmadı, demek ki bir de hizmet bedeli ödemek gerekiyor bu işler için. Steam konsolları ve sistemi yaygınlaşsa da Microsoft ve Sony'ye adam gibi rakip olabilse.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: