Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KAZIKLANMAYA RAMAK KALA  (Okunma Sayısı 15056 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 25, 2007, 22:10:16 ÖS »

GEÇENLERDE GİTTİGİDİYORDA UZUN ZAMANDIR(1 SENE KADAR)ELİMDE BULUNAN VE KULLANMADIGIM BİR AKÜLÜ E-SCOOTERİM VARDI ŞU HAVAALANLARINDA YER HİZMETLERİNDE KULLANILAN AKÜLÜ ARAÇTAN SIFIRI 700-750 YTL ARASI 1-2 KEZ KULLANDIM TEMİZDİ.
SATIP KABARAN KREDİ KARTI BORCUMU ÖDEYEYİM DEDİM.VATANDAŞIN BİRİ ÜRÜNÜN BİTMESİNE 30 DK KALA HEMEN AL İLE ÜRÜNÜ ALDI.AMA ALMADAN ÖNCE BANA ELDEN TESLİM EDEBİLMİSİNİZ DİYE SORDU BENDE GELİP TESLİM ALABİLİRSENİZ NEDEN OLMASIN DEDİM NEYSE GEÇTİGİMİZ CUMA GÜNÜ SAAT 18.30 DA GELİP BİR ARKADAŞINLA BERABER ÜRÜNÜ TESLİM ALDI BEN ZATEN 1 GÜN ÖNCE KARGO BİLGİSİ GİRMİŞTİM HER İHTİMALE KARŞI ARACIN PLAKASINI RENGİNİ VE MODELİNİ BİR KAGIDA YAZDIM ÇAKTIRMADAN ŞU ANDA İFTARA YETİŞECEGİNİ İNTERNET KAFEYE GİDİP ONAY VERECEK VAKTİ OLMADIGINI(EVDE BİLGİSAYAR YOK)GİTTİGİ YERDE BİLGİSAYAR VAR ORDAN ONAY VERİRİM AKŞAM EN GEÇ YARIN ONAYLARIM DEDİ.TAMAM DEDİK GÖNDERDİK.KONTROL EDİP ALMASINA RAGMEN CUMARTESİ AKŞAMI TELEFON AÇARAK ÜRÜNÜN AKÜSÜ BİTİK.70 YTL AKÜ KABLOLAR FALAN TEKRAR TAKILACAK AKÜYE (10-15)KABLOYLA BAGLI AKÜYE ELEKTİRİKÇİ+AKÜ MASRAFI 100 YTL TUTUYOR(AKÜNÜN BİTİK OLDUGUNU BİLE BİLE ALDI)SONRADA ŞÖYLE BİR TEKLİF SUNDU GİTTİGİDİYORU DEVRE DIŞI BIRAKALIM SİZ MALI ALDIGINIZA DAİR RAPOR YAZIN(ÖDEMEYİ DURDURDU)BEN PARA HESABIMA GELİNCE BENDE SİZE PARAYI HESAP NUMARANIZA ÇIKARAYIM DEDİ BENDE DEDİGİ ŞEKİLDE BENİM BİR TUTAMAGIM OLMADIGINDAN(YAŞ YERE YATMAM)KABUL ETMEDİM BENİ DOLANDIRAMAYACAGINI ANLAYINCA KÖPÜRDÜ BEN DOLANDIRICIMIYIM GİTTİGİDİYORDA BAŞKA BİR NİCK İLE 50 İŞLEMİM VAR İNANMAZSAN ORAYA BAK GİBİSİNDEN ABUK SABUK SAÇMALADI
ÖNCE ARABAMLA GERİ GETİRECEM TEKRAR DEDİ DAYAK YİYECEGİNİ DÜŞÜNDÜ HERHALDE HİÇTE
ASABİ BİR İNSAN DEGİLİMDİR GAYET İYİ NİYETLİ VE MÜTEVAZİ OLDUGUMU BİLEN BİLİR.
SONRA KARGOYA VERECEM DEDİ ORTADA NE KARGO VAR BU SABAH VERECEKTİ NE MAL VAR PARADA GİTTİGİDİYORDA BLOKE GİTTİGİDİYORA OLAYI HİÇ EKSİKSİZ RAPOR ETTİM SİZCE AKİBETİM NE OLUR BU ŞAHSİYET ÜRÜNÜMÜ GERİ YOLLAMAZSA PARAMI GİTTİGİDİYOR ÖDERMİ
YADA ELDEN TESLİM EDERKEN BANAMI SORDUN KARDEŞİM GİT BUZDOLABINDAN BİR SÜRAHİ SOGUK SUMU İÇ DER NOOLACAK BENİM HALİM.ÇOK CANIMI SIKTI BU OLAY ARANIZDA GİTTİGİDİYORDAN VEYA BENZER SİTELERDE İŞLEM YAPAN VARSA 0-1 İŞLEMSİZ KULLANICILARIN TEKLİFİNİ SİLİN HELE HELE BENİM GİBİ ONAYI ALMADAN HAYATTA ÜRÜNÜNÜZÜ VERMEYİN BEN VERDİM YANDIM SİZ YANMAYIN.

UFUKLARIN NAZARIMDAN NİHAN OLUP GİDELİ;
HAKDANI FENANIN KARARDI HER ŞEKLİ
GÖZÜMDE KALMADI YER GÖK BATAR ÇIKAR
ZEMİNE MÜNKESİRİM ASMANE MUABBERİM VS VS VS...
POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 25, 2007, 22:17:49 ÖS »

dostum hemen noterden durumu tespıt ettıren bı tutanak tuttur. ve suc duyurusunda bulun.. ılerıde mahkemelık olursa durum haklılıgını ancak bu selılde kanıtlarsın adamın ev adresıde sende vardır .. bı protesto gonder.... sonra hakkını catır catır alırsın..

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 25, 2007, 22:23:24 ÖS »

VALLA ARKADAŞIM ADAM ADRES BİLGİLERİNE ELDEN TESLİM İÇİN ANLAŞMIŞTIK
YAZMIŞ SADECE CEP NOSU VEDE TESLİM İÇİN GELDİGİ ARABASININ MODELİ VEDE PLAKASI VAR ELİMDE BAŞKA BİR TUTANAGIM YOK AMA ADAM GİTTİGİDİYORA YAZDIGI MESAJDA ELDEN TESLİM ALDIGINI KABUL EDİYOR GİTTİGİDİYOR BANA MESAJDA ADAMIN YAZDIGINI AYNEN GÖNDERMİŞ.NOTERE NE DİYECEGİM YARDIMCI OLURMUSUN.

rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 25, 2007, 22:25:19 ÖS »

GİTTİGİDİYOR ANLAŞIN SONUCUDA BİZE BİLDİRİN YAZMIŞ NE ALIYOR NE GÖNDERİYOR.NAPACAMI ŞAŞIRDIM ACABA PARA ONUN OLACAGINA GİTTİGİDİYORUNMU OLSUN NASIL OLSA GİTTİGİDİYOR PARAMI BANA İADE EDER.MALA BELEŞ KONARIM DİYEMİ DÜŞÜNÜYOR ACABA...

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 25, 2007, 22:36:20 ÖS »

Ustadim cok buyuk hata yapmissin , mali aldigi anda kendi bilgisayarindan onay verdirticektin.Gittigidiyor bu ise karismayabilir soyliyeyim...
mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2007, 23:14:13 ÖS »

bence notere değil faturaların duruyorsa karakola git GG den gelen yazı ile ya sulh olur parayı verir yada aleti alırsın

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 26, 2007, 08:46:52 ÖÖ »

bence notere değil faturaların duruyorsa karakola git GG den gelen yazı ile ya sulh olur parayı verir yada aleti alırsın
Satis tamamlanmadigi icin arkadasin elinde fatura olamaz , noter gormedigi seye tutanak tutmaz ;ortada ne belge var mali adamin teslim aldigina dair , ne de urunun satildigina dair.
Anca su denenebilir ben kargoyu gonderdim o bana geri gondermedi die sikayet edilebilir ama sahte bir kargo numarasi girildigi icin ya kargonun gonderilmedigi yada kargonun bambaska bir sahisa/adrese gonderildigi anlasilacak.
Yasal olarak su an hicbir tutunucak noktasi yok malesef , umarim benim aklima gelmeyen bir cikis noktasi bulur arkadas.
Eger bu işin uzerine duseceksen avukatla gorusmeni oneririm.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Eylül 26, 2007, 09:06:55 ÖÖ »

Adam Gittigidiyor dışında alacağı zaman paranıda peşin verirse elden vereceğini söyleseydin bence. Bu tür yüksek meblağlı işlerde bence riske girmeye hiç gerek yok. Onayı verip gelip alsaydı. Uzun lafın kısası doğru bir iş yapmamışsın. Adamın niyetini bilmiyoruz tabii ki. Umarım cihazı sana geri iade eder, ya da paranı öder..

mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Eylül 26, 2007, 09:47:03 ÖÖ »

Satis tamamlanmadigi icin arkadasin elinde fatura olamaz , noter gormedigi seye tutanak tutmaz ;ortada ne belge var mali adamin teslim aldigina dair , ne de urunun satildigina dair.
Anca su denenebilir ben kargoyu gonderdim o bana geri gondermedi die sikayet edilebilir ama sahte bir kargo numarasi girildigi icin ya kargonun gonderilmedigi yada kargonun bambaska bir sahisa/adrese gonderildigi anlasilacak.
Yasal olarak su an hicbir tutunucak noktasi yok malesef , umarim benim aklima gelmeyen bir cikis noktasi bulur arkadas.

ben malın ilk alımındaki faturalarını kastetmiştim kendisine ait olduğuna dair

Nazmiye
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 26, 2007, 09:48:09 ÖÖ »

Geçmiş olsun. İşallah paranı alabilirsin.
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 26, 2007, 11:03:07 ÖÖ »

ben malın ilk alımındaki faturalarını kastetmiştim kendisine ait olduğuna dair

Bu davada kanit olarak kabul edilemez. malin sahibininin rizasi disinda satildigina hatta mail satildigina alindigina iade edilmedigine dair hicbir tutanak yok.Aslinda belgeler var ama hicbiri gercekten konu ile alakali deil.Mahkemeye sahte kanit sunamazsin.Baska bir cikis yolu bulmak lazim.
Aklima gelen adam elden aldigini kabul ettigine gore , dava acilacak.Cumhuriyet bassavciligi GittiGidiyordan konu ile ilgili yazismalari isteyecek.Bu yazismalara dayanarak alicinin mali elden aldigi ama parayi vermedigi annasilacak.
Birde soyle bir durum var zaten uc is gunu icinde onay vermezse sonrasinda sistem otomatik olarak onay veriyor ordan da yirtabilirsin
Yada adam gercekten gonderebilir kargo ile urunu sana....
modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 26, 2007, 11:18:05 ÖÖ »

40 yıllık avukat gibisin bakkada helal olsun bundan sonra sana danısıcam
modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 26, 2007, 11:19:17 ÖÖ »

rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 26, 2007, 17:22:10 ÖS »

ARKADAŞLAR DÜN GECE SAAT 23.30 İTİBARİYLE YAPTIGIMIZ GÖRÜŞMEDE ÜRÜNÜ
ALMAYI EFT İLE PARAYI BENİM HESABIMA ÇIKARMAYI KABUL ETTİ.ŞU ANDA PARAM
YATMIŞ HESABIMA SORUN ÇÖZÜLDÜ BENDE GİTTİGİDİYORA TEKRAR ELDEN MALIMI GERİ GETİRDİ EKSİKSİZ BLOKE OLAN PARASINI KENDİSİNE İADE EDİNİZ.DİYE YAZDIM İŞLEM TAMAMDIR.BİDAHADA BÖYLE CAHİLLİK YAPMAM EN İYİSİ AL GÜLÜM VER GÜLÜM YAN YATTI ÇAMURA BATTI YAPMAM BİDAHA UCUZ YIRTTIK OHHH BEEEE!

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Eylül 26, 2007, 17:54:43 ÖS »

Geçmiş olsun..

Not: büyük harflerle yazmasan çok güzel olacak

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: