gittigidiyorda
aynı kişinin kendi ürününün fiyatını arttırması pek mümkün görünmesede
anlaşarak 2-3 ceya 5 kişinin karşılıklı anlaşarak birbirilerinin ürünlerinin fiyatlarını şişirmesi mümkün banada öyle manipikülasyon yapmaya çalıştılar daha dogrusu yaptılar som anda uyandım ve arttırmadan çekildim fiyat üzerine kalan vatandaşta zaten ödeme yapmadı ürüne 75 adet c64 oyun disketi 14 ytlden açık arttırmaya çıktı fiyat 120lere çıkınca ben çekildim.yani sistemde devamli biri bekliyo online o üründen bahsediyorum.siz beş ypın o on yapıyor.yani dikkat edin fiyatı aşırı derece uçan ürünlerde 100 de 95 manipikilasyon vardır
bazen kaynak yaratmak için bazende kullanmak için aldığım ve kondüsyonu düşük bulduğum biriken ürünleri satıyorum.
O ürünü ben satmıştım eski hesabım ile. Herhangi bir manipulasyon olmadı. Bağlantısı:
http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=kubi97 alıcı ödeme yaptı bağlantıda göreceğiniz gibi. Sizi hatırlıyorum, rtuk nickiyle katılmıştınız, katıldığınızda profilinize bakmıştım ve bu tür ürünlere ve fiyatlarına yabancı değildiniz. Buna rağmen açıkçası sizin o kadar artırmanızı tuhaf bulmuştum. Diğer yarıştığınız kişinin ise ikinci alışverişiydi. Sayenizde o fiyata sattım, ayrıca size teşekkür ederim.
O disketleri alan kişi yani bayan sanırım bir medya kuruluşunda çalışıyordu. Yine o dönemde sattığım amiga 500'lerden birini Radikal gazetesi sanat editörlerinden biri almıştı. Amigacılar heryerde.
Birde ilginç bir olay yaşadım yine o dönemde, amiga 1200 almıştım bir arkadaştan ve sahil tarafında dinlendip eve dönerken 2 sevgili birbirine sarılmış karşıdan geliyorlar, birden kız saydam poşeteki 1200'ü görüp "aaaa sizinmi? benimde vardı, eski dostum amiga, halen kullanılıyormuymuş vs.." hani tv'de bir reklamda adam kızların dikkatini çekmek için önce köpekle yürüyüşe çıkıyor, sonra sevimli bir çocukla, asıl olay Amigadaymış!