Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KAZIKLANMAYA RAMAK KALA  (Okunma Sayısı 15039 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaplan135
Deneyimli

üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 26, 2007, 17:59:06 ÖS »

rtük ben ggde satış yapmıyorum ama tavsiyem şu iznin olursa ben bi kitapçıdan ggden ayrıca kitap aldım parayı ödemedim gönderdi güvem meselesi kitaplar gelince 280 eft yaptım 120 kaldı 1 ay geçti bu aybaşı kalanı yapacam eft kul hakkına saygı duyarım.hatta 1.5 sanma ki beni 5 parasız biri neyse..ayrıca bir canım arkadaşıma bu sitede borcum var durumumu düzeltir düzeltmez onu hemen halldedecem..ben dolandırıldım gg dede onlarıda yazmıyom gülersiniz enayi diye...artık hiç bişey almıcam ggden farklı niklerle girip fiyat artırıyorlar pek dürüst gözükmüyom
ben herkese karşı seninde şartların değişse anlıyacaksın....
allah herkezden razı olsun hakkım helaldir... dolandırıldığım için değil
aciz olduğum için o kadar ....
rtük bi daha olmaz inşallah hayır yap bu dersi unutma ...
mesela ben ölünce herşey cöpte eşime vasiyet ettim...anlaşma yaptım ben öldükten sonra ne yaparasa yapsın eşim atacağı kesin hiç sevmez çünkü makinaları nedenmi ilgi...aileme zaman ayıramıyorum...
ha ucuz yırtık oh be diyorsun allaha şükür et bakalım saygıyla...
bende doyuncada oh be derim yanlış şey rahatladım gibi şükür şükür en iyisi...saygılarımla

AMİGA COMMODORE ATARİ PS PANG SİNCLAİR NİTENDO SEGA MSX  VECTRECX
Nazmiye
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 27, 2007, 09:09:47 ÖÖ »

Hayırlısıyla paranı almışsın. Geçmiş olsun
rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 27, 2007, 17:18:47 ÖS »

dogru dersin kaplan hocam bende ALLAHA ŞÜKÜR EDERİM.YANİ OH BE DEMEMİN
SEBEBİ ŞU 3 GÜNDÜR BU İŞ FAZLASIYLA canımı sıkmıştı ve genel olarak uyku
düzenimi ve iştahımı olumsuz yönde etkilemişti.ben gittigidiyorda
aynı kişinin kendi ürününün fiyatını arttırması pek mümkün görünmesede
anlaşarak 2-3 ceya 5 kişinin karşılıklı anlaşarak birbirilerinin ürünlerinin fiyatlarını şişirmesi mümkün banada öyle manipikülasyon yapmaya çalıştılar daha dogrusu yaptılar som anda uyandım ve arttırmadan çekildim fiyat üzerine kalan vatandaşta zaten ödeme yapmadı ürüne 75 adet c64 oyun disketi 14 ytlden açık arttırmaya çıktı fiyat 120lere çıkınca ben çekildim.yani sistemde devamli biri bekliyo online o üründen bahsediyorum.siz beş ypın o on yapıyor.yani dikkat edin fiyatı aşırı derece uçan ürünlerde 100 de 95 manipikilasyon vardır.
100 de 5 ise teklif verenin parası çoktur parayı koyacak yer bulamadıgından bilimum satıcılara dagıtmaya karar vermiştir.

UFUKLARIN NAZARIMDAN NİHAN OLUP GİDELİ;
HAKDANI FENANIN KARARDI HER ŞEKLİ
GÖZÜMDE KALMADI YER GÖK BATAR ÇIKAR
ZEMİNE MÜNKESİRİM ASMANE MUABBERİM VS VS VS...
rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 27, 2007, 17:19:45 ÖS »

SAGOL NAZMİYE KARDEŞ ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN KURTULDUM VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞ.

tarcin
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Eylül 27, 2007, 20:07:05 ÖS »

gittigidiyorda
aynı kişinin kendi ürününün fiyatını arttırması pek mümkün görünmesede
anlaşarak 2-3 ceya 5 kişinin karşılıklı anlaşarak birbirilerinin ürünlerinin fiyatlarını şişirmesi mümkün banada öyle manipikülasyon yapmaya çalıştılar daha dogrusu yaptılar som anda uyandım ve arttırmadan çekildim fiyat üzerine kalan vatandaşta zaten ödeme yapmadı ürüne 75 adet c64 oyun disketi 14 ytlden açık arttırmaya çıktı fiyat 120lere çıkınca ben çekildim.yani sistemde devamli biri bekliyo online o üründen bahsediyorum.siz beş ypın o on yapıyor.yani dikkat edin fiyatı aşırı derece uçan ürünlerde 100 de 95 manipikilasyon vardır

bazen kaynak yaratmak için bazende kullanmak için aldığım ve kondüsyonu düşük bulduğum biriken ürünleri satıyorum.

O ürünü ben satmıştım eski hesabım ile. Herhangi bir manipulasyon olmadı. Bağlantısı:
http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=kubi97

alıcı ödeme yaptı bağlantıda göreceğiniz gibi. Sizi hatırlıyorum, rtuk nickiyle katılmıştınız, katıldığınızda profilinize bakmıştım ve bu tür ürünlere ve fiyatlarına yabancı değildiniz. Buna rağmen açıkçası sizin o kadar artırmanızı tuhaf bulmuştum. Diğer yarıştığınız kişinin ise ikinci alışverişiydi. Sayenizde o fiyata sattım, ayrıca size teşekkür ederim.

O disketleri alan kişi yani bayan sanırım bir medya kuruluşunda çalışıyordu. Yine o dönemde sattığım amiga 500'lerden birini Radikal gazetesi sanat editörlerinden biri almıştı. Amigacılar heryerde.

Birde ilginç bir olay yaşadım yine o dönemde, amiga 1200 almıştım bir arkadaştan ve sahil tarafında dinlendip eve dönerken 2 sevgili birbirine sarılmış karşıdan geliyorlar, birden kız saydam poşeteki 1200'ü görüp "aaaa sizinmi? benimde vardı, eski dostum amiga, halen kullanılıyormuymuş vs.." hani tv'de bir reklamda adam kızların dikkatini çekmek için önce köpekle yürüyüşe çıkıyor, sonra sevimli bir çocukla, asıl olay Amigadaymış!
comozor
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 27, 2007, 20:52:27 ÖS »

rtuk abicim, çok geçmiş olsun. bence sahibinden.com daha sıcak bir site. Görüşemezsin, konuşamazsın, bizden izinsiz anlaşamazsın tarzında yasakları yok. tekrar geçmiş olsun.

MICRODOT-ZAMZARA
rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 28, 2007, 18:57:34 ÖS »

YANLIŞIM VARSA SEVGİLİ TARÇIN ÖZÜR DİLİYORUM O DÖNEMDE O DİSKETLERE
O TEKLİF VERENLERDEN DAHA ÇOK İHTİYACIM VARDI DESEM YERİDİR.AMA BEN ARTTIRDIKÇA FİYATIN KARŞI TARAFTANDA HİÇ DURMADAN ARTMASI DAHA DOGRUSU GARİBİME VE TUHAFIMA GİTTİ BENDE GERÇEKTEN 75 DİSKETE 120 YTLYİ ASTRONOMİK BULDUGUMDAN ÇEKİLDİM.

BEN MANİPİLASYONYONDAN ŞÜPHELENDİM.YOKSA SENİ SUÇLADIGIM YOK SENİ TENZİH EDERİM.

POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 28, 2007, 19:33:52 ÖS »

alan arkadas yanı kubı97 adlı kısıyı tanıyorum...  benım c64 setımı almıstı.. tabı 1541 ıle olanı.. odeme gecıkınce bıde yenı uye olunca bende satısı ıptalm edıp 2 yuksek fıyatı verene urunu gondermıstım..
malesef ıstemeden buyuk bı kavgayada sebep olmusum. alankız erkek arkadasına almıs hedıye olarak bıde aldıgını soylemıs.. tabı bende satısı ıptal edınce.. kavga etmısler  kızla ve erkek arkadası ıle msn en  konustuk..benden sonra zaten ona onerdıgım baska bı set aldı gg den  yıne dısketlerıde muhakkak almasını ben soyledım.. cunku zor bulursun dıskette oyunu dedım.. o dısketlerı kacırmamasını ben soyledım  yanı.. erkek arkadasıda acayıp adamın tekı zaten kızcagızda valla 500 ytl ye cıksa gene alacaktı.. yukarıdakılerıde okuyunca bu olayı acıklama  geregı duydum.. neyse rtuk arkadasımızda daha dusuk fıyata 2 katı daha fazla olan benım dısketlerı aldı zaten..  gorusmek uzre..

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
Nazmiye
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ekim 01, 2007, 11:48:42 ÖÖ »

Sahibinden com gerçekten daha iyi. Satıcı ile anlaşmak da daha kolay .
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: