Güzel elinize sağlık...başım döndü yalnız

Hepinizi görmek güzeldi...
Teşekkürler... İstanbulluların başı dönsün istedik!

Resimler ve kısa amatör video için teşekkürler ...Sevgili arasalkan oyunu kazanmanı isterdim ama emin ol değerini bilecek birine gitti ...

Teşekkürler, Aras 3 gündür uyuyamamış diyorlar...
Elinize sağlık. Video iyi olmuş.
@commander64, bıyık yakışmış kardeşim

@agony, videonun başında "acaba kameraya beni de çekecekmi?" bakışı atmışsın

şimdi sırada, İzmir'mi var yoksa

Sıra yine Ankara'da...

Harikasınız. Samsun'dan her birinize selamlar!
Samsun'a selam bilader.
Harika video tebrikler. Çok imrendim
Bekliyoruz hocam...
Ortamda güzel muhabbet dönmüş ama Yavuz abiyi göremedim video da gizem devam ediyor
Orada hafif şişko, elinde kahvesi ve kıvırcık saçıyla duruyor ya

...sizin için gizem devam ediyor...(!)
Organizasyon harika olmuş. Ellerinize sağlık.
Teşekkkürler
Kısaca ben de bir rapor yazayım bu vesile ile:
Sizlerin de sayesinde organizasyon öncesi biraz gaza geldim doğrudur... Normalde bu zamanlarda ben büyük bir yarış organize edecektim ama şartlar elvermedi... Tüm gücümü bu organizasyona verdim. (iyi ki de vermişim)
WhatssApp grubunda minik yazıştık. Mekan seçimi için bir keşif yaptım. Sayımıza göre en iyisi burası olacaktı. Kimlikler hazırladım. Commodore ve yavuzg'nin odası (!) özel magnetleri yaptım ki milletin hoşuna gitsin. Ek olarak hediye getireceğim dedikçe, diğer arkadaşlar da sağolsun bir şeyler getireceklerini yazdılar. Daha da gaza geldim...
Şirkette ve evde eski bir notebooku ayarladım. Emulatörleri kurdum. Joystickleri ayarladım. 2 PSP multiplayer oyun için, Nintendo DS Lite R4 kart testi için, Amiga dergisi, C64, Atari 2600 Jr gibi şeyleri de ayarlayıp evden acele çıktım... Hatundan özel izinle geldim, çünkü saat 19:30'da Ereğli (Zonguldak) iş için gitmem gerekiyordu. Bu durum da son dakika ortaya çıktı...
Mekana erken geldim. Odayı hazırladım. Mekan sahipleri ile muhabbet edip alt yapı yaptım... Derken ilk Aras (arasalkan) geldi. Biraz rahatladım. Sonra arkadaşlar geldi... Muhabbet, geyik, biralar, çaylar, mısırlar havada uçuştu... Arada oyun oynayıp kapışanlar oldu. Sensible Soccer (Amiga), Dynablaster (Amiga), Galaga... PSP üzerinde multiplayer Mortal Kombat vs. vs... Haa bu arada Haşim (hsm_ayz) benim Nintendo DS Lite Mario'nun savelerini yamulttu.. oyunda ilerledi gitti

İlker (nint3ndo) PSP'lerden birini düşürüp kapağını kırdı... hesabına yazdım
Organizasyon sayesinde yeni üyeler de kazandık. Nintendocu.com'dan Yunus (yunusemre) aramıza katıldığı için ayrıca teşekkür ederim, onu da gördüm mutlu oldum... Yeni arkadaşlarla tanıştık... en merak edilen yavuzg ile **** ****...
Sonrasında, arkadaşların getirdiği şeyler için hediye çekilişi yaptık... Herkes mutlu oldu diye gördüm... Benim gitme zamanım gelmişti. Acele bir foto çekildik, ben direkt yola çıktım. Ama aklım mekanda kaldı...
Özetle; 1 senedir yapacağım dedim işi yaptım ve bir sonrası için daha büyük bir organizasyon için gazımı aldım.. tutmayın beni!