Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet-Bitti- Ankara Buluşması! 2016 (16 Ekim Pazar)
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: -Bitti- Ankara Buluşması! 2016 (16 Ekim Pazar)  (Okunma Sayısı 64630 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : Ekim 19, 2016, 19:56:39 ÖS »

Harika video tebrikler. Çok imrendim

C64 ve A500 gerisi teferruat
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #106 : Ekim 19, 2016, 19:58:22 ÖS »

Ortamda güzel muhabbet dönmüş ama Yavuz abiyi göremedim video da gizem devam ediyor
WildLord
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : Ekim 19, 2016, 20:04:19 ÖS »

Organizasyon harika olmuş. Ellerinize sağlık.
arasalkan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Ekim 19, 2016, 20:29:18 ÖS »

Resimler ve kısa amatör video için teşekkürler ...Sevgili arasalkan oyunu kazanmanı isterdim ama emin ol değerini bilecek birine gitti ...
Karanzt abi ne yapalım ya senin hediye de pek güzel pek anlamlı benim için Frostbite da artık kış geliyo dışarıda kar oldu mu çok güzel gider yanında kahvesiyle keyifle oynasın alan kişi...Katılan herkese çok teşekürler bence süper oldu bu hareket çok mutlu oldum şahsen...Bu arada sanırım benim ilk yorumlar becerememiş olabilirim,öğreniyoruz :/
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Ekim 19, 2016, 21:10:50 ÖS »

Ortamda güzel muhabbet dönmüş ama Yavuz abiyi göremedim video da gizem devam ediyor

Yuh! Kabak gibi ortadayız ki...

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Ekim 19, 2016, 21:37:07 ÖS »

@joker_, eheheh. Yok abi, daha çok "kamerada güzel çıkayım da havam olsun" diye düşünürken yakalanmışım Kahkaha

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #111 : Ekim 19, 2016, 22:55:35 ÖS »

Güzel elinize sağlık...başım döndü yalnız
Hepinizi görmek güzeldi...

Teşekkürler... İstanbulluların başı dönsün istedik!

Resimler ve kısa amatör video için teşekkürler ...Sevgili arasalkan oyunu kazanmanı isterdim ama emin ol değerini bilecek birine gitti ...
Teşekkürler, Aras 3 gündür uyuyamamış diyorlar...

Elinize sağlık. Video iyi olmuş.
@commander64, bıyık yakışmış kardeşim
@agony, videonun başında "acaba kameraya beni de çekecekmi?" bakışı atmışsın Kahkaha
şimdi sırada, İzmir'mi var yoksa
Sıra yine Ankara'da...

Harikasınız. Samsun'dan her birinize selamlar!
Samsun'a selam bilader.

Harika video tebrikler. Çok imrendim
Bekliyoruz hocam...

Orada hafif şişko, elinde kahvesi ve kıvırcık saçıyla duruyor ya ...sizin için gizem devam ediyor...(!)

Organizasyon harika olmuş. Ellerinize sağlık.
Teşekkkürler

Kısaca ben de bir rapor yazayım bu vesile ile:
Sizlerin de sayesinde organizasyon öncesi biraz gaza geldim doğrudur... Normalde bu zamanlarda ben büyük bir yarış organize edecektim ama şartlar elvermedi... Tüm gücümü bu organizasyona verdim. (iyi ki de vermişim)

WhatssApp grubunda minik yazıştık. Mekan seçimi için bir keşif yaptım. Sayımıza göre en iyisi burası olacaktı. Kimlikler hazırladım. Commodore ve yavuzg'nin odası (!) özel magnetleri yaptım ki milletin hoşuna gitsin. Ek olarak hediye getireceğim dedikçe, diğer arkadaşlar da sağolsun bir şeyler getireceklerini yazdılar. Daha da gaza geldim...

Şirkette ve evde eski bir notebooku ayarladım. Emulatörleri kurdum. Joystickleri ayarladım. 2 PSP multiplayer oyun için, Nintendo DS Lite R4 kart testi için, Amiga dergisi, C64, Atari 2600 Jr gibi şeyleri de ayarlayıp evden acele çıktım... Hatundan özel izinle geldim, çünkü saat 19:30'da Ereğli (Zonguldak) iş için gitmem gerekiyordu. Bu durum da son dakika ortaya çıktı...

Mekana erken geldim. Odayı hazırladım. Mekan sahipleri ile muhabbet edip alt yapı yaptım... Derken ilk Aras (arasalkan) geldi. Biraz rahatladım. Sonra arkadaşlar geldi... Muhabbet, geyik, biralar, çaylar, mısırlar havada uçuştu... Arada oyun oynayıp kapışanlar oldu. Sensible Soccer (Amiga), Dynablaster (Amiga), Galaga... PSP üzerinde multiplayer Mortal Kombat vs. vs... Haa bu arada Haşim (hsm_ayz) benim Nintendo DS Lite Mario'nun savelerini yamulttu.. oyunda ilerledi gitti   İlker (nint3ndo) PSP'lerden birini düşürüp kapağını kırdı... hesabına yazdım

Organizasyon sayesinde yeni üyeler de kazandık. Nintendocu.com'dan Yunus (yunusemre) aramıza katıldığı için ayrıca teşekkür ederim, onu da gördüm mutlu oldum... Yeni arkadaşlarla tanıştık... en merak edilen yavuzg ile **** ****...

Sonrasında, arkadaşların getirdiği şeyler için hediye çekilişi yaptık... Herkes mutlu oldu diye gördüm... Benim gitme zamanım gelmişti. Acele bir foto çekildik, ben direkt yola çıktım. Ama aklım mekanda kaldı...

Özetle; 1 senedir yapacağım dedim işi yaptım ve bir sonrası için daha büyük bir organizasyon için gazımı aldım.. tutmayın beni!
« Son Düzenleme: Ekim 20, 2016, 10:22:28 ÖÖ Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : Ekim 20, 2016, 00:16:17 ÖÖ »

Yavuzg ustad gorunmuyor meraklandırıyor bizleri gizemli üstad.

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Ekim 20, 2016, 00:58:17 ÖÖ »

Yavuzg ustad gorunmuyor meraklandırıyor bizleri gizemli üstad.

AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : Ekim 20, 2016, 01:07:40 ÖÖ »

Ah bide İngilizce olsa idi

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
onurulusoy
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : Ekim 20, 2016, 09:05:34 ÖÖ »

Harika organizasyon olmuş:) Istanbullu biri olarak kıskandım:)

Armakuni
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Ekim 21, 2016, 09:28:13 ÖÖ »

acizane ek fikir iletmek istiyorum...
bir daha toplanınca fonda aşağıda sıraladığım müzikleri çalmayı tavsiye ediyorum..(eklemeler beklenir!)..

1. Emerson, Lake & Palmer - Lucky Man
Bob Yannes SID çipini geliştirirken en azından bu müzkteki sesleri çıkarabilen bir  çip hayali ile işe başladığı söylenir.

2. Peter Gabriel - Solsbury Hill
Bil Herd ve ekibi C128'i geliştirirken fonda bu şarkıyı bolbol dinleyince gayr-ı resmi şarkısı ilan etmişler. CES'e hazırlandıkları son gece sabaha doğru hazırlanırken bu şarkıyı radyoda duyunca C128'in başarılı olacağına dair içleri "kıpraşmış"

3. aqua - back to the 80's
sözleri kendini anlatıyor.. daha ne diyebilirim ki?!? ;-)

« Son Düzenleme: Ekim 21, 2016, 09:30:06 ÖÖ Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

Nomen est Omen
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #117 : Ekim 21, 2016, 09:30:30 ÖÖ »

Eline sağlık. (Linkleri düzelttim bu arada)
Güzel fikir Mekan sorununu çözelim, gerisi bende...

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #118 : Ekim 21, 2016, 12:26:06 ÖS »

Bu da iyi gider 80'ler

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #119 : Ekim 21, 2016, 12:37:40 ÖS »

@commander64, abi isim çok iyiymiş yalnız Kahkaha Bu müziği dinlersek mümkün mertebe gazoz olmasın mekanda

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: