Arkadaşlar buluşma ile ilgili detaylar şu şekilde:
1-Mekan:Buluşma yerimiz Zula Bar
Kızılırmak caddesi 15 numara. Jolly Joker'in alt çaprazında. Kapısında sadece minik bir logo var. Arada zula bir yerde

------------> Buluşma zamanı; 16 Ekim Pazar saat: 16:00! <-------------------2-Adres detay:https://goo.gl/KJY4jI3-Otopark:Otopark için 2 alternatifiniz var:
1-Kocatepe otoparkı. Temiz, geniş ve pahalı

-Mekana 200 mt.uzaklıkta-
2-Beğendik otoparkı. Dar ve ucuz. Hatta Beğendik'ten 30TL alış veriş yaparsanız 4 saat beleş

-Mekana 350 mt.uzaklıkta-
3-Taksiyle gelin, taksiyle gidin... başınız ağrımasın. (Sanırım ben bunu tercih edeceğim)
4-Parola:Mekanın kapısında 2 iri abimiz olacaktır. Eğer sizi hoop bilader ne iş diye durdurlarsa (ki yapabilirler) "Ayak Takımı / Commodore" buluşması var diyebilirsiniz.
5-Oda:Mekana girdikten sonra; barı geçince, sol tarafta özel bir oda var. O oda bizim. Rahat rahat orada takılacağız. 20 kişilik tek bir masa olacak. Ben mekanın alt yapısını (elektrik, minik cihazlar vs.) ayarlamak için erken gideceğim. Ek olarak mekanda bir tane langırt masası da olacak. İçecek, yiyecek fiyatları da makul. Garsonlar peşin çalışacak. Ben sizlere süprizler yapacağım... Belki dansöz getiririm
6-Diğer:Bunun haricinde; bana farklı farklı sorular geliyor.
Bir arkadaşımız; arkadaşların ilgilendiği cihazlar, oyun vs. getirsem ve orada takas yapsak uygun olur mu dedi. Uygundur. Kim neyle ilgileniyorsa getirsin, kafanıza göre takas yapın. Ama para/pul muhabbeti kesinlikle yapmak yasak(!)
Ayrıca elinizde nadir olduğunu düşündüğünüz, oyun, kitap, cihaz vs. varsa getirin bakalım, dokunalım!
7-Hediyeler:Bir de WhatsApp grubunda konuştuğumuz gibi, isteyenler yanlarında sürpriz hediyeler getirecekler. Bunları çekilişle kendi aramızda paylaşacağız.
Amacımız; aynı kafadan olan kişileri bir araya getirmek ve farklı bir pazar günü geçirmek olacak. Hee bir de İstanbul'daki arkadaşlara hava yapmayı unutmayacağız

Özetle; Ankara'lı hatta diğer şehirlerdeki arkadaşlarımız gelin, her türlü mutlu olacaksınız! Bundan sonraki detaylar WhatsApp grubunda konuşulacak. 16/16'da pazar günü görüşmek dileğiyle