Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet-Bitti- Ankara Buluşması! 2016 (16 Ekim Pazar)
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: -Bitti- Ankara Buluşması! 2016 (16 Ekim Pazar)  (Okunma Sayısı 64631 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Ekim 17, 2016, 09:29:19 ÖÖ »

çok güzel bir organizasyondu, teşekkürler İlker. Katılımcılar ve sohbetler de mükemmeldi, katılan herkese teşekkürler...

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #76 : Ekim 17, 2016, 09:33:58 ÖÖ »

çok güzel bir organizasyondu, teşekkürler İlker. Katılımcılar ve sohbetler de mükemmeldi, katılan herkese teşekkürler...
Ben teşekkür ederim. Hepinizin ayağına sağlık... Eksikliklerimi gördüm, daha güzelini yapacağım. Muhabbet çok edemedik kimseyle... Bir daha ki sefere kafanızı toptan şişireceğim

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : Ekim 17, 2016, 10:26:19 ÖÖ »

Hava değişimi bana yaramıyor. Onu bir kez daha anladım. Bu durumdan muzdarip, zar zor ve biraz rötarlı bir şekilde mekana ulaştım.

@ibeser'in dediği gibi kapıda 2 iri abi yoktu. (Halbu ki olur diye yanıma hatun getirmiştim, sorgu sualsiz girerim diye. Kahkaha) Zayıf bir abi vardı. İçeri girince etrafa mal mal baktığım anlayınca "Oyun için mi geldin?" diye sordu. İçimden, "He dayı, 'Kantır' oynayaacam, 2 numaralı masayı açsana dedim" Ne oyunu yav! Neyse, he dedikten sonra sol yap sonra bi daha sol yap görecen dedi. Adam bizim gibi tiplerden rahatsız mı oldu nedir, yüzde bir mutsuzluk, memnuniyetsizlik.

Neyse efendim, içeri girdim. @ibeser, "Aha biri daha geldi" diyerek karşıladı. İçeri bir girdim bir sürü adam var. Hiç birini tanımıyorum. Acayip bir duygu. Arkadaşınızın düğününe gidersiniz, bir masaya oturursunuz, ama arkadaşınızdan başka kimseyi tanımadığınız için boş boş bakarsınız. Öyle bir duygu işte.

Mekan eski bir bina, içindeki oyuncaklar (konsol, bilgisayar..vs işte) eski, mekandaki bizler de eski olunca bambaşka bir ambiyans oldu. Kahkaha

Ama kaynaşma hızlı oldu tabi. Muhabbet, şamata, geyik... her bir şey. Fakat ben bunlara fazla dahil olamadım. Bu bahsettiğim hava değişimi çok kötü çarptı bana. Baş ağrısı, ve hafif dönmesi beni iyice mala bağladı. Bu nedenle biraz soğuk gözüktüysem kusura bakmayın abiler. Yoksa, bir iki şişe içip muhabbete bodoslama dalacaktım. O da olmadı. Her şeye rağmen @yavuzg'yide görüp tanıştım ya, artık ölsemde gam yemem. Adam cool yav. Kahkaha

Daha önce görmediğim bir iki cihaz daha gördüm. "Vay beee" diyor adam. Commodore notebook, Atari JR, Amstrad ve Oric... Bunlar benim için ilkti. Atari Junior ve Ekmek Kutusu pek bir ilgi gördü ama. Ekmek Kutusu'nu yıllardır görmemiştim. Muhabbet esnasında kaybedip hacılamayı düşünenlerde oldu tabi Kahkaha

Emülatörde de olsa, Sensible ve Dynablaster oynanması pek bir keyifliydi. Hele retro joystickleri modern bilgisayarlara bağlamaya yaran kablolar aracılığıyla, daha bir keyifli oldu. Sensible oynarken bir ara çalışanlardan biri gelip merakla baktı

@joker, abi seni ve İstanbul'daki bir kaç arkadaşı andık. Kulaklarınızı iyi manada çınlattık haberiniz olsun

Türlü fikirler, öneriler atıldı. Yeni insanlarla tanışıldı. Benim için cidden keyifli bir deneyim oldu. Sabaha kadar konuşsak gene doyamazdık herhalde. @ibeser harika organizasyon yapmış. Verilen küçük hediyeler ve kura ile dağıtılan hediyelerde yemek sonrası tatlı niyetine iyi geldi valla.

Uzun lafın kısası, katılan emek harcayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #78 : Ekim 17, 2016, 10:57:11 ÖÖ »

güzel rapor için teşekkürler... Diğer arkadaşlardan da bekliyoruz...Hatta fotolar, videolar nerde kaldı

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #79 : Ekim 17, 2016, 11:27:52 ÖÖ »

@joker, abi seni ve İstanbul'daki bir kaç arkadaşı andık. Kulaklarınızı iyi manada çınlattık haberiniz olsun

Farkındayım kardeşim. Tüm gün kulaklarım çınladı durdu Kahkaha

Eline sağlık güzel rapor olmuş. Birde 7dx'ed katılsaydın, kim bilir kaç sayfa rapor yazardın.
Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : Ekim 17, 2016, 11:58:47 ÖÖ »

Farkındayım kardeşim. Tüm gün kulaklarım çınladı durdu Kahkaha

Eline sağlık güzel rapor olmuş. Birde 7dx'ed katılsaydın, kim bilir kaç sayfa rapor yazardın.

Ona gitmeyi çok istedim, ama olmadı. Gitsem kitap yazardım herhalde

CM
Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : Ekim 17, 2016, 17:25:57 ÖS »

güzel rapor için teşekkürler... Diğer arkadaşlardan da bekliyoruz...Hatta fotolar, videolar nerde kaldı

Evet İlker' in başparmak yukarıda sırıtırken çekilmiş fotolarını bekliyoruz.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #82 : Ekim 17, 2016, 17:32:53 ÖS »

@Agony
Eline sağlık bilader.. Hava değişimi derken, sen nereden geldin ki?
Kapıdaki iri abileri ben ayarladım dışarı çıkmadılar
O somurtan abi ile muhabbet yaptık. Mesleki surat o...

@CM
Benim facebook sayfamda 100'lerce o parmaktan var
Temsili:

Burada fazla olmayabilir. Toplu fotoda bir tane var ama videoda çok olabilir. Söz veremem.

Diğer katılımcı arkadaşların da iyi/kötü yorumlarını duymak isterim ki, ona göre eksiklerimizi görelim yahu Masum
« Son Düzenleme: Ekim 17, 2016, 17:40:08 ÖS Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

CM
Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : Ekim 17, 2016, 17:48:45 ÖS »

Burada fazla olmayabilir. Toplu fotoda bir tane var ama videoda çok olabilir. Söz veremem.

Haa haa haaa, bu enfes birşey.
narkissos
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #84 : Ekim 17, 2016, 19:00:54 ÖS »

Buluşmayı düzenleyen başarılı organizatör ve adaşım ibeser'e teşekkür ederim, her şey dört dörtlüktü. Katılan herkesle tanıştığıma çok memnun oldum. Umarım yenileri kısa zamanda düzenlenir.
(E çekilişte üç hediye çıktı tabii bana; bir de sensible'da ucuz kurtulmuştu rakibim elimden Masum )
karanzt
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #85 : Ekim 17, 2016, 19:33:44 ÖS »

Başarılı organizatör ibeser'e ve katılan tüm dostlara selam olsun. Buluşmanın tadı damağımızda kaldığını ve en kısa zamanda daha kalabalık ve daha coşkulu bir şekilde görüşmek dileğiyle ...     

*Atari 2600-7800
*Sega MS2
*C64 DTV
*XBOX
*XBOX360
*PS1
*PS2
*PS3
*NINTENDO 64
*NINTENDO GAME CUBE
solitude
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #86 : Ekim 17, 2016, 20:29:15 ÖS »

Herkese selamlar.

Ankara buluşması bence her anlamda gayet başarılı idi. Uzun zaman İstanbul'da yaşamama rağmen, katılamadığım kaçırdığım bir çok buluşmanın tadını geçte olsa farkettim bu vesile ile.

İlker arkadaşımıza, bu buluşmanın hayata geçirilmesi için gösterdiği çaba ve verdiği emeği için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ankara camiası katılımcılarının yarattığı sıcak ve samimi atmosfer ile saatlerin nasıl geçtiğini anlayamadım. Aramızda ne cevherler varmış da haberimiz yokmuş. Bir sonraki buluşmayı doğrusu iple çekiyor olacağım.

Bir sonraki buluşma için nacizhane önerim ise şu şekildedir.

-Ortamda retro makinaları canlı canlı kurcalayabileceğimiz ve deneyebileceğimiz bir TV olsa idi gayet iyi olurdu. (Bir sonrakine ben getirebilirim...)
-Donanım, programlama vb. konularda projelerin sunulduğu bir ortam ile içerik genişletilebilir.
-Retro oyun yarışması fikri gayet iyi idi, ancak herkesin katılımının sağlanması için önlemler alınmalı.

Saygılarımla
Solitude _SG

CPC-C64-AMIGA
Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #87 : Ekim 18, 2016, 09:42:16 ÖÖ »

@Agony
Eline sağlık bilader.. Hava değişimi derken, sen nereden geldin ki?
Kapıdaki iri abileri ben ayarladım dışarı çıkmadılar
O somurtan abi ile muhabbet yaptık. Mesleki surat o...

Rica ederim. Ben Batıkentten geldim de, hava değişimi derken mevsim değişimini kastettim. Bir sıcak bir soğuk. Birde gelmeden bir iki gün önce terleyip soğukta yeyince ortaya böyle bir şey çıktı işte Kahkaha

Şu fotoları, videoları paylaşta şenlensin buralar. 

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #88 : Ekim 18, 2016, 09:47:40 ÖÖ »

@narkissos
Teşekkürler. Hediye çekilişinde hata yapmışım Bir dahaki sefere herkese eşit sayıda hediye vereceğim

@karanzt
Selamlar. En yakın zaman sanırım 2017 olur

@solitude
Teşekkürler. Aslında bu 2.buluşmamız. 1.buluşma da 5 kişiydik. Bu pek güzel oldu. Buluşmayı daha çok 7dx tadına yaklaştırma gibi bir düşüncem olmasa da, daha da büyütmek tabii ki isterim. Bu konuda şu anda gördüğüm tek engel mekan. Bundan sonra, aynı mekanda buluşma yapma ihtimalimiz yok. Çünkü sayı kesinlikle artacak Özelden, WhatsApp grubu üzerinden yazışalım. Alternatif yerleri araştıralım. Ona göre 24 saatlik bir organizasyon yapabilirim. İçeriği geniş, eğlence kısmı büyük bir şeyler.. Film izleyeyim, oyun oynayalım, muhabbet edelim, geyik yapalım, bir şeyler öğrenelim, anıları dinleyelim... vs.

@Agony
Geçmiş olsun
arasalkan'ı bir arayım da ne oldu şu materyaller diyeyim hemen...

Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #89 : Ekim 18, 2016, 09:52:25 ÖÖ »

Senin çektiklerini inceden paylaş istersen. Daha biz bile görmedik, nasıl çıktık fotoda videoda. Arasalkan gözlüğünü takıp geizyordur ortamlarda Kahkaha

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: