Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore Donanım[Tamirat] Commodore Minuteman
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [Tamirat] Commodore Minuteman  (Okunma Sayısı 13390 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ocak 16, 2017, 16:21:18 ÖS »

Harika bir çalışma. Sayende bir ihtiyar daha ayaklanmış. Elvira bekleyenlere hediye niyetinde foto-roman olmuş

Bu arada pilburada.com işinde gayet iyidir. Son bir kaç yıldır çeşitli pilleri oradan alıyorum. Ama bu tip işlerin membağı Ulus Konya Sokak tabi. Benimde gittiğim bir pilci var. Dikdörtgen gibi bir dükkan...

Birde abi bu bahsettiğin Novus'lar. Cidden işe yarıyorlar mı? Nerden bulabiliriz?

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ocak 16, 2017, 20:53:34 ÖS »

Bu arada pilburada.com işinde gayet iyidir. Son bir kaç yıldır çeşitli pilleri oradan alıyorum. Ama bu tip işlerin membağı Ulus Konya Sokak tabi. Benimde gittiğim bir pilci var. Dikdörtgen gibi bir dükkan...

@Agony, muhtemel aynı dükkanı kastediyoruzdur. Caddeden girdikten sonra sağ köşedeki dükkan...

Birde abi bu bahsettiğin Novus'lar. Cidden işe yarıyorlar mı? Nerden bulabiliriz?

Abi dediğim gibi ben Amerikan'dan pinball malzemeleri ile almıştım. Zaten 8 dolar mı neydi bu ikisi, sepete ekleyiverdim. Türkiye'de italatçısı olduğunu sanmam zira Amerikan üretimi bir malzeme.

Performansına gelince ben çok memnunum. Çizik çizik Atari 5200'ü ayna gibi yapmıştı.  Yerli piyasada bulunan örneğin Plastix'den çok daha iyi. Ancak sanırım benzer performansta başka bir malzeme de varmış, @LW3D bahsetmişti sanırım Atari 5200 yazımda ismini hatırlayamadım şimdi, yazıya bakmak lazım

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ocak 16, 2017, 21:15:50 ÖS »

hocam ellerine sağlık bir hataya döndürme efsanesi daha görmüş oldum, hayran hayran baktım hocam cihazın temizliğine

bende alıyım diyorum bu arkadaşları hocam aynı ürünlermi hocam?

https://www.amazon.com/NOVUS-7100-Plastic-Polish-Kit/dp/B002UCYRZU

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ocak 16, 2017, 21:49:41 ÖS »

Evet o ürünler. Ancak Novus 1 almana gerek yok, camsil kıvamında birşeymiş diyorlar. Novus 2 & 3 seti varsa ondan al.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: