Pazar günü daha önceden hanımdan izin almıştım. Bunun rahatlığı ile hazırlanmaya başladım. Bizimkiler de kayınvalideye doğru yola çıkacaklardı. Öncesinde bizim uyaflık ile PS3 üzerinen bir kaç müzik dinleyip stres attık. Sonrasnıda onlar da gidince, emektar XP yüklü retro bilgisayarımda 2 Apache + 2 de usb kol bağlayıp 4 kişilik oyunları seçtim. Arada Amiga da oyun oynadım. Biraz denemeler yaptım. Evden çıkmadan önce aylar önce satın aldığım ama indirmesi henüz bitmemiş olan God of War: Ascension oyununu gördüm ve install tuşuna basma gafletinde bulundum... Bu arada başımın ağrısı git gide arttı ve bir Advil çakıp geçtim. Üzerime klasik Atari tişörtümü de giydim. Neyse PS3'ü açıp bırakıp evden çıktım taksiye atlayıp buluşma mekanına gittim.
Mekan sıcacıktı başımın ağrısı biraz biraz azalıyordu. Mekandaki çalışan arkadaşım bana bir çay verdi daha da rahatladım. Yavaş yavaş bilgisayarı kurayım, evden getirdiğim oyuncaklarımı yerleştireyim dedim. Haa bu arada saat 14:50'yi gösteriyordu ki, getirdiğim emektar bilgisayarın şarj aletini evde unuttuğumu fark ettim... Bu arada Tolga (emintolga) da mekana gelmesiyle birlikte ben de acilen tekrar eve gitmek için yola koyuldum.
Eve hızlıca vardım (git gel yaklaşık 25 dakika sürdü. İstanbullular anlamaz

. Önce adaptörü yanıma aldım, sonra da ps3 oyunu artık kurmuş olduğu için kapatıp çıktım. Mekana geri döndüm. Gittiğimde halen kimse gelmemişti. Zaten buluşma saatimiz de 16:00 olarak belirlemiştim.
Yavaş yavaş gençler gelmeye başladı. Yine yavuzg'yi görünce heyecanlandım. Ki gelip gelmeyeceğine tam emin değildim. Sonrasında birden arkadaşlar gelmeye başladı. Bir yandan muhabbet ediyor, bir yandan da hangi oyunları oynayalım diye seçmeye çalışıyor, arada jeton kolleksiyonumu gösterip zıplayıp hopluyordum... Haşim bana bir bira ısmarladı kendime geldim. Yavuzg'ye de borcumu yemek olarak (ki o beni uyarıp kızsa da, ödedim) arkadaşlar çoğaldıkça keyfim yerine geldi.
11 kişi olmuştuk ve önceki buluşmadan farklı kimse yoktu hatta 3 kişi de eksiktik... İsimlik yine yaptım ama herkes artık birbirini tanıyor diye dağıtmadım... Yemekler yedik, mısırları patlattık. Arada oyunlar oynadık... Galaga'da kapışalım dedim ama ben dahil pek kimse başarılı olamadı. Haa bu arada unutmadan hemen hemen herkes değişik değişik hediyelerle organizasyona geldi ve hemen hemen 2'şer hediyeyi çekilişle arkadaşlara dağıttık. Yağmur (Commander64) ve Yavuzg en çok hediye getirenlerin başında yer alıyordu. Özellikle Yavuzg Commodore dergileri ve özel NES Reset Mod kiti hediyelerin arasında en değerlileriydi. Hediyeleri dağıttık, muhabbete devam ettik.
Hediyelerden önce de, 3 arkadaşımız daha bize katıldı. Orhan (juda), Gürsel (gurcell) ve ilkerficicilar. İlker'i de aramızda görmek beni çok mutlu etti ki ben kendisini önce şehir dışından geldi sandım

Neyse toplu bir foto çekildik ama Yunus kardeşimiz acil çıktığı için son fotoya giremedi. Akşam 20:00 gibi benim sürem doldu ve pek istemesem de evin yolunu tuttum.. Bu muhabbetleri şu anda (03:37) de size yazıyorum. O yüzden yamuk yumuk, abuk subuk yazmış olabilirim. Kusura bakmayın. Bu arada video klip de biraz önce upload oldu nihayet... O da bu yazı gibi doğaçlama oldu. Artık sabaha yorumlarınızı görürüm. Kendinize iyi bakın. Tekrar görüşelim dostlar. Bu arada diğer illerdeki arkadaşlar da gelin kaynaşalım Ankara'da

Video linkini son mesaja taşıdım...