|
ibo1973
|
 |
« : Şubat 14, 2017, 11:52:15 ÖÖ » |
|
çinden bir ürün almıştım 6 ay kadar gelmeyince dispute açıp paramı geri aldım paramı geri aldıktan yaklaşık 10-15 gün sonrada mal geldi istemedende olsa satıcının hakkını yemiş oldum şimdi parasını ödemek istiyorum ama ödiyemiyorum bana paypal hesabı göndermiş bendede şu anda paypal hesabı yok lazımda değil ödeme yapmanın kolay bir yolu varmı 6.90 dolarlık bişey satıcının paypalını burdan birine versem o ödemeyi yapsa bende ödemeyi yapana burdan havale ile ödesem şeklinde yardımcı olabilicek biri varmıdır ? yada kolay bir yolu varmı ödemenin ?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2017, 17:26:02 ÖS Gönderen: ibo1973 »
|
|
|
|
|
|
Cimihendriks
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2017, 12:00:54 ÖS » |
|
Satıcıyla konuşun, aynı tutarda bi ürününü alın, ama göndermesin.
|
|
|
|
|
|
Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü? Ne kalacak senden, hiç düşündün mü? Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
|
|
|
|
ibo1973
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2017, 12:31:19 ÖS » |
|
Satıcıyla konuşun, aynı tutarda bi ürününü alın, ama göndermesin.
ingilizcem kıt olduğundan google çeviri ile bişeyler yazdım bunu ima eden ama sanırım anlatamadım birde aynı ürün satıştan kalkmış vede cevap olarak sadece paypal adresini yazdı dahada bişey yazmıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlitzBasic
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 14, 2017, 12:34:59 ÖS » |
|
Banada aynısı olmuştu paypal üzerinden geri ödemiştim şimdi paypal yok, western union tarzı birşey ile olabilir.
|
|
|
|
|
|
A500|ACA500Plus42Mhz8MB|GoTeK|IndivisionECS|OS3.1 ZX Spectrum 48K, 48KPlus | Amstrad CPC6128
|
|
|
|
ozgur106
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 14, 2017, 13:04:19 ÖS » |
|
bana da aynısı oldu başvurdum cevap gelmedi
|
|
|
|
|
|
Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.
C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
|
|
|
|
Cengiz Demir
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 14, 2017, 13:10:58 ÖS » |
|
Aliexpres' de sizinki gibi bir durum olmuştu. Aynı üründen kalmamıştı onda da. Aynı fiyatta farklı bir ürününü sipariş etmiş, ürünün satıcıya soru sorulan kısmında; ürünü göndermemesini, daha önce iptal etiiğimiz sipariş için bu ürünü aldığımızı yazmıştık. Satıcı durumu anladı teşekkür etti ve sonraki aldığımız ürünü göndermedi. Yazıyı ingilizce bilen bir arkadaş hazırlamıştı. Sanırım siz de yazarsanız satıcı durumu anlayacaktır.  ------------------------------------------ Hi. 72863213126399 (iptal ettiğiniz sip.no) , we canceled this order but it arrived to me recently. So we order (Yerine aldığınız ürün adı yazılacak) but dont send this one.. I think this will companse the other order.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2017, 13:14:29 ÖS Gönderen: cdemir »
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 14, 2017, 13:15:16 ÖS » |
|
ibo, bana da benzeri oldu geçende. 1 gün farkla ürün Türkiye'ye giriş yaptı. Ben de ürün elime geçince hak geçmesin diye ödedim. Satıcının bu tür gecikmiş posta ödemelerini aldığı "1 dolarlık" ürünü vardı. Ondan satın alıyorsun.
Ha senin satıcının böyle bir hizmeti yoksa, uğraşmıyorsa sen de boşver uğraşma derim.
Bu arada X sürede gönderi garantili diye satılan ürün eğer zamanında eline geçmiyorsa da bu onların kabahati. Herif söz verdiği sürede gönderiyorum diye iddia ediyor ve 10'larce benzer ürün ilanının önüne geçiyor. Ama malı sattıktan sonra vaadettiği sürede gönderi yapabilmesini sağlacak posta seçeneği ile göndermiyor "bile bile" daha ucuz posta ile gönderiyor.
Bana kalırsa parayı göndermemen senin doğal "hakkın". Adam sana olan kontratını yerine getirmemiş, 6 ay ne demek abi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibeser (Ayak Takımı)
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 14, 2017, 13:21:32 ÖS » |
|
...Bana kalırsa parayı göndermemen senin doğal "hakkın". Adam sana olan kontratını yerine getirmemiş, 6 ay ne demek abi.
Kesinlikle! Benzer durum bana da oldu. İş işten geçtikten sonra ürün geldi. Bu durumda benim giden zamanımın da bir karşılığı olmadı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 14, 2017, 13:32:13 ÖS » |
|
Benim de gelmeyen 30-11-2016 tarihinden siparişim var. 30 ile 60 gün içinde gelmesi gerekiyordu. Dispute ile ücret iadesi istedim bekliyorum. Olur da ileride bir gün gelirse ödeme falan yapmam 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2017, 14:21:44 ÖS Gönderen: cemkaan »
|
|
|
|
|
|
emarti
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 14, 2017, 14:20:42 ÖS » |
|
çinden bir ürün almıştım 6 ay kadar gelmeyince dispute açıp paramı geri aldım paramı geri aldıktan yaklaşık 10-15 gün sonrada mal geldi istemedende olsa satıcının hakkını yemiş oldum şimdi parasını ödemek istiyorum ama ödiyemiyorum bana paypal hesabı göndermiş bendede şu anda paypal hesabı yok lazımda değil ödeme yapmanın kolay bir yolu varmı 6.90 dolarlık bişey satıcının paypalını burdan birine versem o ödemeyi yapsa bende ödemeyi yapana burdan havale ile ödesem şeklinde yardımcı olabilicek biri varmıdır ? yada kolay bir yolu varmı ödemenin ?
İngilizce "Hakkını helal et çinli kardeş" tümcesinin çevirisini yapıp helal ettireceksin. İnan bu iş daha zor görünüyor  İşyeri adresini iste normal posta ile gönderebilirsin; hiç değil ise için rahat eder. Ahhh PAYPAL AHhhhh.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canorhan78
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 14, 2017, 14:25:47 ÖS » |
|
aynısı oldu. adama gönderme ben onaylayacağım dedim. Yine gönderdi  bu sefer çabuk geldi hemde  . şimdi napçam bilmiyorum ihtiyacım da yok ürüne .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cihangirabi
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 14, 2017, 16:39:24 ÖS » |
|
bende aynı durumla karşılaştım kolay bir yol bulursanız bende öğrenmek isterim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibo1973
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 14, 2017, 17:18:54 ÖS » |
|
6 ay konusundan çok emin değilim ama bana sanki olmuştur gibi geliyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2017, 17:26:33 ÖS Gönderen: ibo1973 »
|
|
|
|
|
|
savagery
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 14, 2017, 17:54:52 ÖS » |
|
Paypal dışında skrill, payoneer hesabı yok mu bu satıcının? Sadece paypal mı kullanıyor? Tamam paypal bize hizmet vermiyor ama ben uzun süredir skrill kullanıyorum . Sorunsuzca ödeme alıp veriyorum.
|
|
|
|
|
|
Atari FALCON 030 | ATARI 1040 STE 4MB | ATARI 800 XL + 1050 DD + My IDE II | ATARI 130 XE | C64 + Ultimate 2 | AMIGA 500 + Vampire | Amiga 600 + Furia
|
|
|
|
ibo1973
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 14, 2017, 17:54:58 ÖS » |
|
yorum yapıp fikir veren herkeze çok teşşekür ederim .
Sorunum hala devam ettiği için paypal kulanan ve yardımcı olmak isteyen varmıdır aramızda 9.01 dolar lık bi şey zaten parayı iban numarasına yollarım parayı alınca verdiğim mail adresine ödeme yapar şeklinde olabilir .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|