Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PS4'ten PS3'e dönüş...  (Okunma Sayısı 16314 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mart 28, 2017, 16:12:29 ÖS »

yani ps3 neden rafa kaldırılırki ? bende xbox360 ve ps4 üst üste duruyor hatta başka bir odada amiga c64 kurulu olarak duruyor canım hangisinde oyun oynamak isterse oynuyorum ps4 ünde kendine göre güzel oyunları var kaldırılıp kenara atmanın bence bir anlamı yok.

Evde iki çocuk olunca ya iki PS3'ü birden faal tutacaktım ya da ikisini de kaldıracaktım. Zaten çocuklar Ipad ve PC oyunculuğuna (Minecraft, LOL, CS:GO vb) da girdiklerinden PS4 ile birlikte bir de PS3'lerle uğraşmak istemedim. PS4'te Little Big Planet 3 acelece çıkarılmış, görsellikte PS3'ten bir fark sunmayan bir fiyaskoydu. Driveclub iyiydi ama makinenin başına çivilemiyordu insanı, Bloodborne ise gayet güzeldi ama bir iki akşamda bitiriyordunuz. God Of War ve Gran Turismo Sport da çıkmayınca geriye bir Uncharted 4 kalıyordu. Son olarak Horizon Zero Dawn alıp yine üstünü örteriz makinenin. Bizde mi bir sorun var bilmiyorum ama PS3'deki gibi kendini sürekli içine çekmiyor, kullanıp işimiz bitince kenara atıyoruz PS4'ü...
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mart 28, 2017, 17:35:26 ÖS »

yani ps3 neden rafa kaldırılırki ? bende xbox360 ve ps4 üst üste duruyor hatta başka bir odada amiga c64 kurulu olarak duruyor canım hangisinde oyun oynamak isterse oynuyorum ps4 ünde kendine göre güzel oyunları var kaldırılıp kenara atmanın bence bir anlamı yok.

Evde iki çocuk olunca ya iki PS3'ü birden faal tutacaktım ya da ikisini de kaldıracaktım. Zaten çocuklar Ipad ve PC oyunculuğuna (Minecraft, LOL, CS:GO vb) da girdiklerinden PS4 ile birlikte bir de PS3'lerle uğraşmak istemedim. PS4'te Little Big Planet 3 acelece çıkarılmış, görsellikte PS3'ten bir fark sunmayan bir fiyaskoydu. Driveclub iyiydi ama makinenin başına çivilemiyordu insanı, Bloodborne ise gayet güzeldi ama bir iki akşamda bitiriyordunuz. God Of War ve Gran Turismo Sport da çıkmayınca geriye bir Uncharted 4 kalıyordu. Son olarak Horizon Zero Dawn alıp yine üstünü örteriz makinenin. Bizde mi bir sorun var bilmiyorum ama PS3'deki gibi kendini sürekli içine çekmiyor, kullanıp işimiz bitince kenara atıyoruz PS4'ü...
yok sizde sorun yoktur estafurrullah . yani demek istediğim ps3 ve ps4 aynı anda bağlı kalsın bence canın nasıl isterse oynarsınız. benim çocuklarda mine craft sülalesine bulaşmış durumdalar akşama kadar mine craft oynuyorlar aslında xbox360 . ps4 , c64, amiga , laptop hepsini ben kulanıyorum çocuklar nadirdir kulandıkları kendi laptoplarında takılırlar genelde ve genelde benden izin almadan kulanmazlar ps4 xbox260 vs neyse.
nascar
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ekim 25, 2017, 12:09:02 ÖS »

Tabiki olur Ps4 den Ps3 e dönüş niye olmasın bakın şimdi Gran Turismo Sport çıktı Ps4 e ama oyun berbat gerizekalı sadece online oynanan bir oyun olmuş

Ya şimdi neyaparsin acarsın ps3 û güzelce alırsın Gran Turismo 5 oyununu bakarsın keyfine

En kötüsü ps3 de en büyük efsane oyun var Metal Gear Solid 4 daha ne olsun
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 25, 2017, 12:47:49 ÖS »

Tabiki olur Ps4 den Ps3 e dönüş niye olmasın bakın şimdi Gran Turismo Sport çıktı Ps4 e ama oyun berbat gerizekalı sadece online oynanan bir oyun olmuş

Ya şimdi neyaparsin acarsın ps3 û güzelce alırsın Gran Turismo 5 oyununu bakarsın keyfine

MGS'ci değilim, PS2'de kısa süreli oynamışlığım vardır, PS3'de ise pas geçtim. PS4'teki Phantom Pain ise Plus'da bedava verildiği için kütüphanemde var ama yüksek boyut nedeniyle yüklemeye pek de fırsat bulamadım, buna değer mi, serinin diğer oyunlarını bitirmeyen biri de keyif alabilir mi? Bir de Gran Turismo Sport şu haliyle alınır mı acaba?
nascar
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 25, 2017, 13:34:10 ÖS »

MGS'ci değilim, PS2'de kısa süreli oynamışlığım vardır, PS3'de ise pas geçtim. PS4'teki Phantom Pain ise Plus'da bedava verildiği için kütüphanemde var ama yüksek boyut nedeniyle yüklemeye pek de fırsat bulamadım, buna değer mi, serinin diğer oyunlarını bitirmeyen biri de keyif alabilir mi? Bir de Gran Turismo Sport şu haliyle alınır mı acaba?

Şimdi ben şöyle yazayim yaklaşık olarak 25 30 senedir çok aşırı olmasada oyun oynayan birisiyim benim elimden tüm konsollar ve efsane olmuş çok sayıda oyun geçmiştir benim için Ps3 e çıkmış olan METAL GEAR SOLİD 4 oyunu gelmiş geçmiş en iyi oyundur hatta oyundan öte başka birşeydir çünkü bu oyunda savaş politika dram entrika vs gibi herşey vardır....

Yani Ps3 ü olupda MGS4 oyununu pas geçen adam oyun işlerini bıraksın gitsin tiyatro bale izlesin işin şakası tabiki Kahkaha

Phantom Pain sorusuna gelirsek bu oyun Kojimanın tam anlamıyla ağırlığını koyduğu bir oyun değildi yani oyunun seneryosunu tam anlamıyla yazamadı Konami ile çok problemler yaşadı

MGS serisini oynamamış daha doğrusu kronolojik sırayla oynamamış bir adam hiç bir şey anlamaz yani internet kotanıza yazık vaktinize yazık yani önce diğer oyunlar........

Gran Turismo Sport oyunun çok test etme imkanı buldum bir GT sever olarak ancak bu oyun için daha erken şimdi hiç tavsiye etmem çünkü büyük ihtimal güncellemelerle toparlıyacaklar biraz daha beklenmeli
ogün
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ekim 25, 2017, 16:44:44 ÖS »

Yeni nesil konsollar 4k sevdasına tutuldular malesef. Bi Nintendo çizgisini bozmadı.
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ekim 25, 2017, 17:16:47 ÖS »

salonda kurulu olarak xbox360, ps4, ps2 ve wii var.
en çok ps4 ve xbox 360 oynuyorum.
ps4 de şuan uncharted collection ve gow3 oynuyorum. birde psn plus gerektirmeden online oynanabilen ücretsiz güzel oyunlar var.
 paladins, neverwinter, skyforge oynuyorum.
gta5 indiri den satın aldım ama gta5 online çok zor geldi.

xbox360 slim jtag oyun yüklemesi çok kolay ve güzel oyunlar var.

wii 'ye çok vakit kalmıyor. wiimote ile oynamak  bence çok keyifli değil
ama wii de güzel oyunlar var ve tam bir emulasyon makinesi.

birde usb arcade stick ile kullandığım raspberry pi var. wii ye göre daha tak çalıştır bir alet.

pc klavyesi ve mouse ile oynamak yerine tv karşısında gamepad ile konsolda oyun oynamak daha eğlenceli bence

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
nascar
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ekim 25, 2017, 17:30:46 ÖS »

Şimdi bu nesilde de güzel oyunlar çıktı

En son The Evil Within 2 oyununu oynadım hikayesiyle insanı geren atmosferiyle son yılların en iyi oyunu olmuş zaten Mikami gibi bir üstad tan kötü oyun çıkmaz

Uncharted 4 oyunu bence serideki en olgun ve en iyi oyun olmuş

Daha da var ama aklıma gelmedi şu anda

Özellikle 2018 de bombalar geliyor God of War 4 Spider-man Ace Combat ve gibii

2019 da The Last of Us 2 gelicek see daha ne olsun

Bu nesilde arkasında çok kaliteli yapımlar bırakacak

POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ekim 25, 2017, 19:25:14 ÖS »

ps3 umde var     ps4  de..   acmiyorum  bile..  gecelerde    letgo dan ps1  aldim   50  tl ye  cipli..    wennig  elevean japonca   oynadım nightmare  ciratures oynadim muhteşem  eğlendim... hizimi  alamadim..  hd li  50 oyun yüklü  bir ps2  aldım..  onlada  oynadım       amigayi  acip  lotus oynamak  connon fodder oynamak  pang oynamak ..    c64  de   giana  oynamak kick off oynamak   hiç bir  ps3  yada ps4  bana aynı hazi vermiyor..

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ekim 26, 2017, 09:29:07 ÖÖ »

Benim düşüncem son iki nesil konsollar arasında kayda değer bir fark olmaması, mesela famiclone cihazdan megadrive 2 geçtiğimizde afallamıştık aynı şekilde md2 den ps1 geçtiğimizde çağ atlamıştık, sonra ps1 den ps2 ye geçtiğimizde grafiklere ağzımız açık bakmıştık, ps2 ps3 geçişi de aynı şekil de arada dağlar vardı ama son iki nesile baktığımız da sanki çok da fark yaratamamışlar gibi geliyor bana. Ps4 pro , xbox one s ve yakında scorpio bunlar baştan tasarlanıp yeni nesile tam anlamıyla hazır konsollar çıkarabilirlerdi. Nintendo yu bu konuda ayrı tutuyorum farklı bir dünya.   

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ekim 26, 2017, 10:04:12 ÖÖ »

Benim düşüncem son iki nesil konsollar arasında kayda değer bir fark olmaması, mesela famiclone cihazdan megadrive 2 geçtiğimizde afallamıştık aynı şekilde md2 den ps1 geçtiğimizde çağ atlamıştık, sonra ps1 den ps2 ye geçtiğimizde grafiklere ağzımız açık bakmıştık, ps2 ps3 geçişi de aynı şekil de arada dağlar vardı ama son iki nesile baktığımız da sanki çok da fark yaratamamışlar gibi geliyor bana. Ps4 pro , xbox one s ve yakında scorpio bunlar baştan tasarlanıp yeni nesile tam anlamıyla hazır konsollar çıkarabilirlerdi. Nintendo yu bu konuda ayrı tutuyorum farklı bir dünya.   

O zamanlar firmalar özel donanım üretiyor ya da ürettiriyorlardı ama PS3 / X360'dan itibaren piyasa donanımlarını kullanıyorlar. Bir de o yıllar teknolojinin emekleme dönemine rast geliyordu, cihazlarda kullanılan renk sayısı, çözünürlük, bellek, CPU gücü darboğazları adım adım aşılıyordu ama günümüzde çoğu şey standardize oldu zaten. Bunun üstüne oyun türlerinin standardize olması da eklendiğinde heyecan iyice azaldı. Bu süreçteki belki de en önemli gelişme Xbox 360'la birlikte gelen Xbox Live Arcade oyunlarıydı ve bağımsız oyun geliştiricilerine kapıyı araladı, Sony de PSN'ye bu tarz bağımsız yapımları eklemek durumunda kaldı. Günümüzde retro oyuncuya belki de en çok hitap eden oyunlar 100 milyon dolarlık yapımlar değil de bu oyunlar...
nascar
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ekim 26, 2017, 10:11:11 ÖÖ »

ps3 umde var     ps4  de..   acmiyorum  bile..  gecelerde    letgo dan ps1  aldim   50  tl ye  cipli..    wennig  elevean japonca   oynadım nightmare  ciratures oynadim muhteşem  eğlendim... hizimi  alamadim..  hd li  50 oyun yüklü  bir ps2  aldım..  onlada  oynadım       amigayi  acip  lotus oynamak  connon fodder oynamak  pang oynamak ..    c64  de   giana  oynamak kick off oynamak   hiç bir  ps3  yada ps4  bana aynı hazi vermiyor..

En güzelini yapıyorsun değerli kardeşim zaten bu gidişle hepimiz o tozlu raflardan Ps1 leri Ps2 leri çıkartıp oyun oynayacaz

Dolar olmuş 3.80  4 liraya doğru gidiyor Euro gidiyor 5 liraya doğru eee devletimiz sağolsun lüks tüketim diye vergileri geçiriyor yakında nefes amak içinde vergi öderiz

Şimdi bu şartlarda oyun almak mümkünmü bşr oyun olmuş 300 400 lira bide bu yam yam tekno marketlet var dolar euro diye millete geçiriyorlar devletimiz sağolsun hiç sesini çıkartmıyor ne oluyor bizlere oluyor

Birde bu yaaa canımm sende oyun moyun alma bunlar lüks şeyler diyen geri kafalılar var.... Sanane ulan sanene insanların bir eğlencesi bunlar adam bununla stres atıyor eğlenşyor hayat zaten zor şartlar zaten ağır ne yapıcak adam
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: