Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga YazılımAction Replay çalıştırma
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Action Replay çalıştırma  (Okunma Sayısı 6796 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 28, 2007, 14:56:40 ÖS »

Aminetten aktion replay diye wb üzerinden çalışan bir program indirdim.Oyunu yüklemeden önce aktion replaya tıklıyoruz ve rama yerleşiyor.Sonra oyunu(whdload'da olabilir) yüklüyoruz,oyun başladıktan sonra aktion replayın menüsüne giremiyorum,kodları gireceğimiz bir tuş kombinasyonu olmalı.doc'unu okudum pek bişey anlamadım.
http://aminet.net/util/misc/ar-pro3.lha
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2007, 17:33:40 ÖS »

bu konu hakkında kimsenin fikri yok galiba,neyse sanırım ebayda araştırma yapacağım,bulursam 1200 için action replay almayı düşünüyorum.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2007, 17:59:22 ÖS »

Bu konuda bir düşüncem yok. Çünkü pek ihtiyaç duymadım. Ama bildiğim tel şey A1200 için donanım olarak Action Reply'e ihtiyaç olmadığı.

Action Reply ile ne elde etmeyi ya da yapmayı düşünüyorsun ?

AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2007, 19:01:39 ÖS »

Neden ihtiyaç olmasınki?Amiga 500'de oyunların alternatifi çoktur ama 1200'de güzel oyunlar whdload oyunları ile sınırlıdır.Birçok oyunda orjinaline sadık kalınarak whdload'a çevrilmiştir.Bu yüzden action replay'a ihtiyaç duyuyorum ki çoğu oyunu A500'de zaten bitirmiştim,bunları hile yaparak kolayca oynamak istiyorum.Bunda utanılacak bişeymi var?
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2007, 19:04:58 ÖS »

amiga 1200 icin action replay cok zor bulunan ender bir cihazdir, ama var. ve bildigim kadariyla LW3D dedigi gibi amiga 1200 uzerinde software olarak ayni islevi goren muadilleri var, zaten o yuzden cok uretilmedi diye biliyorum. ne yazikki bahsettigin programi kullanmadigimdan o konuda yardimci olamiyorum.

Retro Hincal Uluc
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 30, 2007, 11:44:21 ÖÖ »

Tabii ki. Software olarak olay çözüldüğü için donanım olarak pek tutulmadı. Software dökümanında da bir takım tuş kombinasyonları veriliyor. Onlar deneyerek çözüm bulunabilir...

Not: Ama WHDLOAD oyunlarında işe yararmı emin değilim. Bildiğim kadarıyla whdload oyunlarının kendine özgü bir yükleme sistemi var ve ActionReply yazılımını pasif duruma düşürüyor olabilir.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: