Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetPSN tanımlı banka hesabımdan cüzdana para çekmiş
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PSN tanımlı banka hesabımdan cüzdana para çekmiş  (Okunma Sayısı 5088 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canorhan78
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 07, 2017, 16:23:23 ÖS »

Merhaba bu nasıl olabiliyor benim onayım olmadan , o zaman cüzdanın ne anlamı kaldı 

Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2017, 16:26:07 ÖS »

herhangi bir aylık ödeme için alıyor olmasın? Trial denediğin bir şey için misal? Üyelik denemeleri var ya. 1 ay beleş dene sonra istersen devam et diyor ama 1 ay sonunda iptal etmezsen otomatik para çekiyor. Böyle bir şey olabilir mi?

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
canorhan78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2017, 16:43:39 ÖS »

Evet doğrudur ama cüzdanıma parayı benim ekleyebiliyor olmam gerekir diye düşünmüştüm. Kendi çekim yapmış. Hazır cüzdandakini harcasa tabiki ona birşey demezdim şaşırdım.
herhangi bir aylık ödeme için alıyor olmasın? Trial denediğin bir şey için misal? Üyelik denemeleri var ya. 1 ay beleş dene sonra istersen devam et diyor ama 1 ay sonunda iptal etmezsen otomatik para çekiyor. Böyle bir şey olabilir mi?
Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 07, 2017, 16:47:14 ÖS »

Cüzdan bir araç Amaç senden para almak Kredi kartını vermişsin aylık çekiyor gibi düşün. Bunu yaparken de usulen önce cüzdana sonra oradan alıyor sanırım Yabancı forumlarda çok bahsi geçiyor oradan baktım ben de

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 07, 2017, 16:49:39 ÖS »

Evet doğrudur ama cüzdanıma parayı benim ekleyebiliyor olmam gerekir diye düşünmüştüm. Kendi çekim yapmış. Hazır cüzdandakini harcasa tabiki ona birşey demezdim şaşırdım.

Eğer öyleyse normal. PSN, cüzdanda para yoksa, otomatik olarak eksik kısmı karttan çeker ve cüzdana aktarır.

hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Nisan 07, 2017, 17:01:54 ÖS »

Eğer 10 Tl. nin üstünde ise direk tam rakamı çekip cüzdana atar ordanda parayı ezer. Ama 10tl altında ise direk 10 tl. çeker fark cüzdanda kalır.

Ototmatik yenilemeler 1 yıllığına kapatılabiliyor. ama 1 yıl sonra veya yeni bir cihaz aktivasyonu yaptığınızda, kendi tekrar açıyor. Dikkatli olmak gerekir.
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 07, 2017, 17:50:42 ÖS »

cüzdan birine para vermek için var diye biliyorum öreneğin aile bireylerinden birine yada başkasına
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2017, 12:19:25 ÖS Gönderen: ibo1973 » Logged
serkanarslan
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2017, 18:03:51 ÖS »

cüzdan birine para vermek için var diye biliyorum öreneğin aile bireylerinden birine yada başkasına

Hayır, işlevi o değil

@canorhan78 eğer üyelik yenilendikten sonra bununla herhangi birşey yapmadıysan, aylık oyunlardan indirmediysen yani avantaj sağlamamışsan 14 gün içinde iade talep etme hakkın var. ilgili sayfa şu; https://www.playstation.com/tr-tr/get-help/help-library/store---transactions/payments---refunds/playstation-store-cancellation-policy/

ayrıca hesap ayarlarında iki adet ayar var bununla ilgili.

Playstation.com > hesap ayarları> cüzdan > cüzdan ayarları sekmesine gitmelisin.
Burada; "ödeme sırasında şifre iste " seçeneğine Evet
"içerikleri ödemek için otomatik para ekle" seçeneğine Hayır yaparsan sorun olmaz.

Bir diğer seçenek yaptığın her işlemden sonra kredi kartını silmek

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: