Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sega St-v hakkında birkaç soru  (Okunma Sayısı 22499 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Nisan 15, 2017, 03:08:32 ÖÖ »

Yine bir arkadaşı sevindirdin abi, eline sağlık.

@phantom'un şansı arcade'den yana son zamanlarda pek yaver gitmemiş, biraz destek olmak lazım

phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Nisan 15, 2017, 10:08:34 ÖÖ »

phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Nisan 15, 2017, 10:13:04 ÖÖ »

Bu yaziyi da okuyunca sunu anlıyorum ki, bu arcade isinde daha cok yolum var ilerleyecek, @yavuzg ellerine saglik, benim su anki tecrube ve bilgi birikimimle hayatta yapamayacagim birseyi gayet sorunsuz kolay ve profesyonelce halletmissin, st-v i calisir halde gorunce gozlerim doldu
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Nisan 15, 2017, 10:33:20 ÖÖ »

Üstad yikama işi tam on numara, bu arada fırına dikkat  et altta üstte yemek olur ,Somonlu pcb çıkar. . Kahkaha
generationgames_tr
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Nisan 18, 2023, 11:40:29 ÖÖ »

dual-cpu ekranında kitleniyorsa klasik st-v sorunu ile karşı karşıyasınız demektir. board'un sağ üst köşesine yakın olan sh-2 işlemcisinin bacaklarındaki lehimlerin bazıları çatlamıştır.

Yavuz abi selamlar. Tecmo World Cup 98 oynamak hevesiyle uzun arayışlar sonucu  st-v kart edindim ama malesef hevesim gursağımda kaldı. Bende aynı sorunla karşı karşıyayım. Çok güzel anlatmışsın abi çözüm yolunu ama inan benim yapabileceğim bir iş değil bu kartı heba etmekle kalırım anca. Senden ricam ne zaman boş ne zaman müsait olursan abi benim kartımada bu işlemi yapabilirmisin. Yardımcı olabilecek durumdaysan çok sevinirim. 2. işlemciye bastırdığımda kart çalısıyor ama bırakınca 5 sn sonra kilitleniyor.
Zortdog
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ekim 15, 2023, 13:25:58 ÖS »

Merhabalar, Mame emulasonu yapmak istiyorum. Arcade station tarzı mobil olacak diledigim tv ye baglayip kullanmak icin, Arcade Joistick ve butonlar. Biraz arastirdim Rasberry pi ile yada taito type x  gibi bir cihaz mini pc anakarti uzerine. Oncelikle hazir sistem olmasi avantajima gelir acikcasi cok ugrasmak istemiyorum, teknik kismina hic girmek istemiyorum. Goruntu ve sesi kaliteli ve gecikmesi olmayan bir sistem istiyorum.

Hazir satilan arcade stationlar var bunlar istedigim kalitede ve sorunsuz emulasyon yaparmi? Dedigim gibi ayar vs teknik kisimla ugrasmak istemiyorum. Ancak hazir sistemlerde  diledigim gibi emulasyon kalitesi yok ise kendin ugrasacagim son çare olarak.

Direk tavsiyenize ihtiyacim var bu konuda, yani direk şu üründe diyebilirsiniz.

Tesekkur ederim.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: