Neyin bozuk olduğunu bir anlayabilsem ona gore bir yol haritası belirleyeceğim. O kadar ucuk fiyatlari olduğundan haberim yoktu. Pahalidir diyordum ama bu tek kelimeyle uçuk. Bu konuda guru arkadaslardan yardim bekliyorum.alet edavatla bakip birsey diyebilecek bir doktor ariyorum.
Arızalı olsa bile ebayda satarsanız emin olun açık artırmada 600-700 dolara rahat gider, hatta fazla bile çıkabilir. Tek yapmanız gereken For Parts/ Not working ve untested ibarelerini belirtmek. Onun yerine 030 lu, vampire'li canavar gibi sisem kurabilirsiniz.
Bu arada Jim Power'i görmek güzel avatarda.
merhaba Voltran. Açıkçası o fiyata satılır mı hiç düşünmedim zaten satmak için değil de kullanmak için almıştım ama nasip olmadı.eğer ebay de dediğiniz gibi bir ihtimal varsa deneyebilirim bir tamir neticesine ulaşamazsam.
jimpower benim grafik olarak amigada dönemin atari salonu grafiğine en yakın olan oyun olması dolayısıyla ve muziklerinide chris hulsbeck yaptığı için favori oyunumdu.hala ara ara açıp oynuyorum.grafik olarak üzerine nerede ise yok.kıyası dönemin atari salonları ile yaparsak.paralax renk cümbüşü vs.
Bu arada bir ppc karta ters elektrik nasıl verilir.
Sonucta soket var.
Biru ucu kısa bır ucu uzun.. Ters de takamazsınız.
Merak ettim doğrusu ?
gökçe bey şöyle oldu hatırladığım kadarıyla.kasada olduğu için power kabloları kasa içindeydi Amigaya takılı iken oldu mevzu hatta üzerinde bvision kartta vardı ama o bozulmamıştı mesela ve onu satmıştım.
belki kart şimdi çalışır olmaz ya... amigam olmadığından deneyemiyorum.