Merhaba arkadaşlar
Organizasyonun üzerinden 11 gün geçmiş... Bu video (belgesel) benim belimi büktü...
Öncelikle organizasyona katılan 20 arkadaşımıza, katılmak isteyen, katılacağım diyip gelemeyen, uzaktan laf atan

düm dostlara teşekkür ediyorum.
İş yoğunluğum nedeniyle; uzun zamandır istenen, ama benim yoğunluktan organize etmediğim ve nihayetinde 9 Temmuz tarihinde organize etmek zorunda kaldığım

arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz organizasyon, şimdiye kadar en yüksek katılımlı (Ankara) ve en eğlencelisiydi.. Yine ben muhabbetten, oyundan vb. şeylerden az az faydalandım. Ama o gün öncesindeki heyecanım ve akşam eve gidince ki mutluluğa değerdi... 20 sene önceki arkadaşlarımı görür gibi oldum. Benzer hisler hissettim...
Kısa kısa aklımda kalanları yazayım. 13'de başlayacak organizasyon mekanına, Orhan, Oğuz ve ben 12 gibi gidip hazırlıklara başladık. Sağı solu toparladık. Kendimize göre masa düzenlerini yaptık. Sergi ve hediyelik eşyalar dizmelere başladık. Bu sefer kendime söz vermiştim, kim hangi hediyeyi getirdi, kime hangi hediye çıktı bunu detaylı bir şekilde tutacaktım ama o kadar çok hediye geldi ki, ben bile şaşırdım. Bu arada öyle şeyler hediye geldi ki, öncelikle arkadaşları uyardım yapmayın etmeyin yahu bu hediye olur mu diye..

Ama gönlü bol arkadaşlarımız, diğer arkadaşlarımızı sevindirdi. Ortalama organizasyona katılanlara 4-5 farklı hediye çekilişle çıktı. (Bazılarında +10 küsür DVD film de dahil)
Cihazlarla oyunlar oynadık, turnuva yaptık. Geyiğin belini kırdık. Yedik, içtik eğlendik. İstanbuldan üşenmeyip organizasyona gelen Nejat abimize özellikle çok teşekkür ederim. Kendisini aramıza alıp biraz patakladık

Bu arada süpriz konuklar da buluşmaya renk kattı. (Agony abileri, Fkamanlı ve Egemen)
Yazacak çok şey olsa da, benim değil katılımcıların yazması daha hayırlı olacak

Neyse fazla uzatmamaya çalışarak, ekteki amatörün amatörü mini belgeseli (!) forumumuza hediye ediyorum

Organizasyon sonundaki çekiliş canlı kayıdını Facebook grubumuzdan izlemediyseniz izleyin. Bu belgeselde o bölümler yok. Videoya beğenin, sesimizi her yere duyuralım