Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBir Alışveriş Klasiği: "Ürün Duruyor mu?" Sorusu
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bir Alışveriş Klasiği: "Ürün Duruyor mu?" Sorusu  (Okunma Sayısı 12106 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
knighTeen87
Deneyimli

SNK ve Dragon Quest Hastası

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Temmuz 29, 2017, 13:46:16 ÖS »

büyük ihtimalle... Ama knighTeen87'nin değindiği konu yanlışlıkla alakalı değil...Hatta ben bir ara ilanlarda, liste yapıyordum... Ürün çalışmaktadır...Fotoğraflar ürüne aittir... Takas telif etmeyiniz... Sonra alta tekrar, yukarda cihaz çalışıyor, takas kabul etmiyorum yazıyor diye tekrar ediyordum. İnan buna rağmen, elimde xxxx saat var, takas düşünürmüsün mesajları geliyordu... Bir defasında adamın biri vantilatör teklif etti

Aynen abi, elinizin çarpmasını kast etmiyorum ben zaten. Soruyu sorup cevabı alınca ortadan kaybolmaktan bahsediyorum.

Bu arada takas teklifi demişken, benim aldığım en ilginç takas teklifi de şuydu bir PS1 oyunum için: "Dürbün ya da tavla ile takas eder misin?" Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Oyunlarımın resimlerini paylaştığım tumblr adresim: http://knighteen87.tumblr.com

Oyun listem: http://www.rfgeneration.com/cgi-bin/collection.pl?&name=knighTeen87&fo
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Temmuz 29, 2017, 13:48:38 ÖS »

Benim takas teklifimde oyun konsoluna karşılık vantilatördü...Şaka değil...Ama nasıl oluyorsa saat teklifide bolca alıyorum. Sanırım bu tür cihazlara ilgi duyan saatçi arkadaşlar var.

eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Temmuz 29, 2017, 14:05:41 ÖS »

Bizim buradaki satıcılar ve alıcılar bilinçli, ama örneğin gittigidiyor da bir ilan görüyorum, foto ile açıklamanın alakası yok. Muhtemelen elinde çok ürün olan satıcı, bir çok ürüne aynı açıklamayı yapıştırmış. Test edilmiş, denemiş, hatta sıfır kullanılmamış yazıyor. Fotodaki ürünün kullanılmamış olma ihtimali yok. E mecburen soruyorum ben de, bak alıcam, çalışıyor mu, bu ürün bu mu vb...

Dolayısı ile açıklamada ne yazdığı bu gibi kullanıcılar yüzünden en azından benim için çok dikkate alınacak bir gösterge olmuyor.

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
maverick
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Temmuz 30, 2017, 11:53:31 ÖÖ »

a: Ürün duruyor mu?
b: Duruyor?

a:....
b: Ürün duruyor.

a:....
b: Ürün satıldı kardeş.

a: ....
b: ....

a: Tüh yaaaa!
b: Yaaaa

Böyle diyaloglar da olabilir

| Amiga 1200 | C= 64 | PS1 | PSone | Commodore Dergileri |
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Temmuz 31, 2017, 08:53:40 ÖÖ »

Satılık verilen ilanın ilandaki fıyatının yarısını bile teklif edip, duruyorsa bu fiyata olurmu diyenler bile çıkıyor.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Temmuz 31, 2017, 08:55:43 ÖÖ »

Sahibinden de arabamı satmak için ilan koymuştum. Orada telefon numarası olmasına ragmen,  bu fiyata olurmu, bu varmı vb bir çok mesaj gönderen vardı. Bence bunların bir çoğu öylesine mesaj atan kişilerdi.
Geçek alıcılar zaten telefonla arıyıp görüşüyordu.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Temmuz 31, 2017, 09:12:32 ÖÖ »

Ben de bu mesajı daha çok 'Donanım Haber' satılık ilanlarına atıyorum. Bildiğiniz üzere DH, Google'da neredeyse tüm aramalarda üst sıralarda çıkıyor. Önce başlıkta mesajları inceleyip satışın tamamlanıp tamamlanmadığına, ardından da üyenin hala faal olup olmadığına baktıktan sonra belki de birkaç yıl önce açılmış olan ürün hakkında 'Ürün duruyor mu?' sorusunu yöneltiyorum...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: