Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet-Bitti- CGTR - Istanbul Buluşması - 10 Eylül 2017 / Kadıköy
Sayfa: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: -Bitti- CGTR - Istanbul Buluşması - 10 Eylül 2017 / Kadıköy  (Okunma Sayısı 157980 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
byeni
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #225 : Eylül 11, 2017, 01:45:46 ÖÖ »

Fotoğraflar ve videolar çok güzeldi. Orada olmayı isterdim. Bu arada o gri ev modeli zannedersem 3d yazıcıda hazırlandı. Tam benim tren dioramasına uygun 
axon
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #226 : Eylül 11, 2017, 09:02:30 ÖÖ »

Çekilişe katılamadan ayrıldık Amiga 500+ umarım işine yarar. Bakalım başka toplantı olursa gene bir şeyler verebilirim.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #227 : Eylül 11, 2017, 09:35:28 ÖÖ »

Güzel bir toplantıydı. Vampire ve HDMI-520 organizasyonun yıldızlarıydı. Çekilişte IrqHack64 kazanmam da bonus oldu. 2-3 ayda bir düzenli olarak yapılabilirse güzel olacak...
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #228 : Eylül 11, 2017, 09:45:07 ÖÖ »

Resimlerden ve videolardan görüleceği üzerine güzel bir toplantı olmuş.
Malesef katılamadım.
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #229 : Eylül 11, 2017, 09:49:27 ÖÖ »

Ben joyistikle sensbile kasmaya başlıyım

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #230 : Eylül 11, 2017, 09:55:26 ÖÖ »

Gene çok güzel bir toplantı oldu.

Toplantı organizatörlerine, ev sahipliği yapan Makerhane ve Caner Bey'e, Diğer şehirlerden kalkıp gelen ibeser ve gelmekle kalmayıp hazırladığı el emeği göz nuru hediyeleri için Eşref'e, simit, poğaça ve tatlı ikramları için Zanpinoz'a ve tüm diğer katılımcılara teşekkür ederim ...

Eşref, Myth için tekrar teşekkürler, hatıra olarak saklayacağım.

Bu arada toplantı boyunca gözünde lupu, ince ince Amiga Mouse Mod, HDMI520 ve megaOne programlayıcısı ve kartuşu dizen Geos'a ayrıca teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: Eylül 11, 2017, 09:56:59 ÖÖ Gönderen: delimawi » Logged

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
rom
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #231 : Eylül 11, 2017, 10:14:08 ÖÖ »

Toplantıda emeği geçen, cihaz getirip sergileyen, çekiliş ve turnuva düzenleyen, tamir-mod yapan, hediyelerle toplantıya renk katan, katılım gösteren herkese teşekkür ederim.
Çok keyifli bir organizasyondu.
Bence de 2-3 ayda bir toplanmak harika olurdu.

AmigaEsref
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #232 : Eylül 11, 2017, 10:23:23 ÖÖ »

@delimawi güle güle kullan abi beğenmene çok sevindim. Forumda çok emeğiniz geçiyor hakkınız ödenmez.
@Geos abiyede tatlı sohbeti ve yardım severliği için de ayrıyetten çok teşekkürler hiç kırmadı lafı olmaz dedi hemen yapmaya başladı nefes bile almadı.
@ibeser abi bence artık toplantının vaz geçilmezi çok renkli biri bence artık ajandasına İstanbul Toplantılarını fikslemeli

'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #233 : Eylül 11, 2017, 11:06:17 ÖÖ »

Facebook'da paylaştığımı fotoları buraya da bir bırakayım, sonra detaylı organizasyonu konuşuruz
Tüm dostlara ve süper hediyesi için Eşref kardeşime çok teşekkür ederim. Bundan sonra biz de sizleri Ankara'daki organizasyonlarımıza bekliyoruz.

Sabah gelir gelmez ortamı gösteriyim dedim:

Eşref kardeşimizin sanat eserlerinden bazıları:

Kahvaltı çetesi:

Benim standart Amiga Emülasyon pc'si ve Eşref özel kutusu/disketleri:

Ortamdan foto:

Rick ile Kemal kapışırken:

Sega Naomi ana kartlar:

Kan emen vampir:

Makerhane'den bir çalışma:

Adam sırf Sensible turnuvasını kazanmak için özel kol yapmış Ama 2.oldu...

Alper'in hediyesi Dingo'yu, Sensible Turnuvası'nda hepimizi sıraya dizerek alan arkadaşımız:

Hediye çekilişinin en değerli ürününü kazanan arkadaşımızın sevinç gözyaşları
« Son Düzenleme: Eylül 11, 2017, 11:17:56 ÖÖ Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #234 : Eylül 11, 2017, 11:56:37 ÖÖ »

Çok güzel bir buluşma gerçekleşmiş tebrik ediyorum gelmeyi çok isterdim bende kısmet olmadı
AmigaEsref
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #235 : Eylül 11, 2017, 12:15:03 ÖS »

Arkadaşlar Hediyeler için çok teşekkürler

http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=14227.msg183270#new

Gökçe Bozkurt
Deneyimli

Nigripinis

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #236 : Eylül 11, 2017, 15:01:38 ÖS »

Tespitlerim:

1- Toplantı ağırlıklı Amiga üzerine olmuştur. Hiç dikkatinizi çekti mi?
1 veya 2 adet commodore, 1 adet Atari dışında herkes Amiga getirmişti.
Şahsım adına çok mutluydum.

2- Delimawi HDMI projesi hayallerin ötesinde. Bize göre proje bitmiş.
İlker o kadar detaylı işin üstüne düşüyor ki.. Şurada hafif bir titreme var, şurada nokta belirdi, yok o sorun var bu sorun var diyebileceği herşey bizler için fasafiso.
Cam gibi görüntüyü lcd de gördük.
A1200 de de çalışıyor, A4000 de denendi. Arada sırada çizgi şeklinde 1-2 hatalı bölge belirse de, o bile umrumuzda olmaz.
Zaten Türkiyede 4000i olan toplasan 6 kişi vardır. Onların da yarısı belki ürünü alır ve dener.

3- Delimawi projesini anlatacaktı ortam olmadı. Bence saygısızlık ettik.
Ayrıca hala herkes geliyor, bitmiş proje olarak mı alacağız, yok mouse var mı ? Ben şimdi hangi parçaları alacağım, nereden sipariş edeceğim tarzında sorular soruyor. Yani forumdaki proje konularını okumamışlar bile. Bu kadar emek veren kişi olarak Delimawi nin bu konuya bozulduğunu hissettim. Biraz daha ince düşünelim dostlarım.

4- Dsub-23f lerini 1-2 kişi dışında kimse teslim almadı. Bas bas bağırdım. Herkes delimawiye verirsin diyor.
Cık olmaz arkadaşlar insaf edin.
Sonuç delimawi lehim işleri ile uğraşmayacak, lehim işlerini sağolsun
Geos Bülent arkadaşımız üstlenecek (mouse ve scandoubler)
İşçilik ücretini Bülente vereceğiz.Kendisi mütevazi davransa da, yok arkadaş! Fiyat belirlenecek ücret verilecek.

5-Herkes çok fazla eşya getiriyor. Ben yine bi bagaj dolusu cihazla geldim. Yarısını çıkartmadım.
Vakit kalmıyor. Herkese tavsiyem tek cihaz ve varsa proje ürünleridir.

6-Konuşmaya o kadar açız ki ürünlerle ilgilenmek 2. planda kalıyor.
Gündelik hayatımızda çevremizle "retro" muhabbeti yapamdığımızdan, yapsakta "bön bön" suratımıza baktıklarından, konuşmaya eski anıları paylaşmaya çok açız.
Bir araya gelince muhabbetten getirdiğimiz cihazlar veya projelerle ilgilenemiyoruz.

7-Eşref bavulla geldi. Adam kalktı bursadan bavul taşıdı. Cihazları dışında, hediye getirdiği ürünleri bırak, kestane şekeri bile almış.
Ayağına sağlık kesene bereket. Son 1 yılda forumumuzun renkli kişiliği Eşreftir bence.

8-İlker kalktı Ankaradan geldi. Ayaklarına sağlık. İyi ki de gelmiş.
Toplantıya espirili hediyeleri ve karakteri ile inanılmaz neşe kattı.
Hani ilk katılanların önce bir çekingenliği falan oluyor ya.. İşte İlker o çekingenliği sonlandıran bir kişilik.
Çekiliş diye israr ettiği basit organizasyon çok süpermiş.
Hepimiz bolca güldük.
"Yanına da az disket"

9-Mekandaki ağırlama evvelki gibi güzel ve sıcaktı. Havanın sıcak olması, dışarıda sigara muhabbetleri, çocuklu gelenlerin parktan yararlanması pek bir isabetli oldu.

10- Saat 20:00 gibi bitiririz derken, erken ayrılmak zorunda kalanlar, şehirdışına çıkacakların otobüslere yetişmesi vs organizasyonun saat 18:30 da toplanma 19:00 ta tam boşaltma şeklinde sonlandırdı.

11- Özgür kardeşime projemdeki işçilik ustalığı ve değerli vakti için teşekkür ederim.

12-Zappinoz a, lezzetli tüm atıştırmalıklar yemekler için teşekkür ederim.

aklıma geldikçe yazarım...

A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF
A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|
A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb
A2000|Mobo|8Up!6Mb
A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256Mb
A1200|Hawk 8Mb|CF
A1200|Mobo|Elbox 4Mb
A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF
A600|Mobo|A
Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #237 : Eylül 11, 2017, 15:16:11 ÖS »

Bu da son anlardan çekiliş videosu;

« Son Düzenleme: Eylül 11, 2017, 15:26:01 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

AmigaEsref
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #238 : Eylül 11, 2017, 15:18:34 ÖS »

"3- Delimawi projesini anlatacaktı ortam olmadı. Bence saygısızlık ettik.
Ayrıca hala herkes geliyor, bitmiş proje olarak mı alacağız, yok mouse var mı ? Ben şimdi hangi parçaları alacağım, nereden sipariş edeceğim tarzında sorular soruyor. Yani forumdaki proje konularını okumamışlar bile. Bu kadar emek veren kişi olarak Delimawi nin bu konuya bozulduğunu hissettim. Biraz daha ince düşünelim dostlarım."

Aynen abi CGTR den ayrıldığımda benimde kafamda bu vardı. Çok ayıp oldu Delimawi'nin projesine vakit ayıramadığımız. Bu maddeye komple katılıyorum. Ben kendi adıma Delimawi'den çok çok özür diliyorum

23f lerde bende aceleci olmadım. Çünkü zaman kaygım yok. Delimawi abi projeyi bitirdiğinde 3 ay sonrada olsa bir CGTR de alırım mantığı ile hareket ettim. Ücret konusunda Geos ve Delimawi bence kesinlikle haklarını fazlasıyla almalılar. Kendi adıma neyse ödemeye fazlasıyla razıyım ve istekliyim. ( Bu arada lens siparişimi yakın zamanda vereceğim. )

Mekan sahibi çok mütevazi biri, LW3D'de saolsun ikazı ile de çay kutusuna ben ve birazda Zanpinoz üç beş birşeyler attık. Bence daha fazla atanda olmuştur. En azından mekan sahibi bence azda olsa bir tebessüm etmiştir Bunun için teşekkür ederim. Bir dahaki toplantılarda bence az çay çok şeker

Birde Gökçe abi aynı durum bende de oldu muhabbete ve amiga sevgisini paylaşacak ortam bulunca neye yetişeceğimi şaşırdım. O kadar kafam yoruldu ki eve zor attım kendimi. Bence bunuda organizasyonu düzenli hale getirdiğimizde önleyebiliriz.

İltifatların içinde çok teşekkür ederim abi senden bu cümleleri duymak çok güzel. Bir dahakine mekana istek olmaz ise cihaz konusunda, sadece hediyelerle gelmek istiyorum.
Sevgiler saygılar
« Son Düzenleme: Eylül 11, 2017, 15:20:14 ÖS Gönderen: AmigaEsref » Logged

AmigaEsref
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #239 : Eylül 11, 2017, 15:53:02 ÖS »

Gökçe abi senin a1200 ve a 500 lerin donanımı da inanılmazdı. her bir parçayı için ayrı ayrı CGTR yapılır sanırım. Koşuşturmadan yanına gelemedim. Bir ara kısmet olursa tekrar görmeyi çok isterim.

Sayfa: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: