Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetKotasız internet sağlayıcı tavsiyesi istiyorum ?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kotasız internet sağlayıcı tavsiyesi istiyorum ?  (Okunma Sayısı 3651 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Semih Yener
Ziyaretçi
« : Ağustos 15, 2017, 18:48:39 ÖS »

Uzun yıllar uydunet kotasız tarife kullandım ama son yaptıkları terbiyesizlikten sonra aynı gün iptal ettirdim. Bana kotasız tarife verip hızı yüksek tarife lazım. 10 gündür net yok evde.

Yardımınızı bekliyorum.
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2017, 18:50:47 ÖS »

turknet kullanan herkes oldukça memnun ve de hattın izin verdiği en yüksek hızda bağladıklarını iddia ediyorlar bi soruşturmak lazım.

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2017, 18:53:21 ÖS »

turknet kullanan herkes oldukça memnun ve de hattın izin verdiği en yüksek hızda bağladıklarını iddia ediyorlar bi soruşturmak lazım.

Turknet ilgimi çekmişti telde konuştum. Bizim buraya 16mbit verebileceklerini söylediler. Fiyatıda uygundu şu an hatırlamıyorum.
Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ağustos 15, 2017, 19:10:01 ÖS »

Turknete başvurdum. 16mbit sınırsız net aylık 60 tl.

Modem tavsiye eder misiniz ? Hattaki kız adsl modem olması yeterli dedi. Adsl+2 falan gerek yok. Ona göre tavsiyeleri alabilirim.
maverick
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 15, 2017, 19:52:41 ÖS »

Tivibu modem arızalandığında geçici olarak aldığım cisco x1000 modemi 50 TL ye verebilirim. Gayet kaliteli ve wifisi güçlü bir modem. Boşta kutusunda duruyor.

| Amiga 1200 | C= 64 | PS1 | PSone | Commodore Dergileri |
Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ağustos 15, 2017, 19:55:30 ÖS »

Tp link TD-W9970 aldım birkaç yazı üzerine. Teşekkürler özellikle star warscu üyeye. Turkneti hatırlattığı için.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: