Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Mortal Kombat 1 pcb yardım  (Okunma Sayısı 10825 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 27, 2017, 22:06:07 ÖS »

Selamlar

Arkadaşlar yakın bir zamanda elimize bir Mortal kombat1 arcade pcbsi düştü,tabii çok makul bir fıyata gelınce de bana onu almak düştü

Kartta herhangı bir problem çıkmadı allahtan direk açıldı..

Daha once okbaby kabinde Pandora box3 vardı ve jamma standardına hiç dokunmadım..
Kartı takar takmaz açıldı jamma harnessmi ne zımpırtıysa pinoutla felan uğraşmama gerek kalmadı tersi olsaydıda bi pandorayı tak bi pcmameJ-PAC ikilisi bırde Mortal olsaydı ölece bırakacaktım kartı..

Oyunda 4 düğme çalışiyor,1pstar dahil jetonla kredi olayındada problem yok şimdi gerıye kalan galiba 2 tuş var mortal sanırım 5 tuşla çalısıyor..
Aşagıdakı kartın fotosundaki SARI renkle işaretledğim yerlerin gerıye kalan tuşlarla bi r ilgisi varmı?okbaby de kasa içinde bunlara uyacak bir soket tarzı bişsey var..Ayrıca
resimde KIRMIZIyla işaretlediğim dip swıtclerin açıklamsını nedir..mesela FATALITY yapamadım ...yerlere KAN dökülmedi  Masum Masum SW1 ve SW2 kodları nedir, kabindeki TEST butonuna bastığimda test ekranı geliyor 2.3 sanıye sonra gidiyor 

10lu bir soket,Kabindeki soket ise 11pinli bişey ama 8 kablo bağlı şuan üzerinde

Alttaki fotoğraftaki SARI ile işaretlenmiş soket,

şimdiden teşekürler..
« Son Düzenleme: Aralık 18, 2017, 12:50:51 ÖS Gönderen: Heroman » Logged
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2017, 00:02:08 ÖÖ »

YAWDIM Bootleg sanırım elindeki.

Bunların kullanım kılavuzu pek olmaz ama MK pek popüler olduğu için tek sayfalık bir kılavuz yapmışlar.

Bir bak istersen;

http://www.citylan.it/wiki/images/0/02/1018_manual.pdf

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2017, 00:03:50 ÖÖ »

Haa bir de MK 1 test menüsünde kalmak için test butonuna basılı tutman lazım. Orijinalinde böyleydi sanırım bootleg'indede öyle.

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2017, 00:31:52 ÖÖ »

Evet üstad YAWDIM  bootleg galiba.üstad butonuna basılı tutmak hiç aklıma gelmemişti deneyim yavuzg..
Bu Kullanim  kılavuzunu bulmustum ama SW1 Ilgili birsey yazmiyor artık deneyerek bulacam
Saol üstad ...
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 28, 2017, 02:50:45 ÖÖ »

Bu Kullanim  kılavuzunu bulmustum ama SW1 Ilgili birsey yazmiyor artık

ilk tablo SW1, ikinci tablo SW2

kolay gelsin

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2017, 17:37:15 ÖS »

Sevgili ustad kolay gelsin. ..ilk tabloda SW1 de 4 dipswich var karttakinde 8 dipswicth var..ustad galiba senin dediğin gibi bukartlarin kullanim kilavuzlari pek yok artik kadere kismete deneyerek bulcagiz...
Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ağustos 28, 2017, 17:59:42 ÖS »

Kick Herneas kablosu lazım. 5 butonlu oyun. Dip switch ayarları bootleg olmasına rağmen sorunsuzdur.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 28, 2017, 19:33:40 ÖS »

http://www.arcaderestoration.com/gamedips/5805/All/Mortal+Kombat.aspx

Burada ki ayarlar işini görebilir
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 28, 2017, 19:45:04 ÖS »

Saol joker kardeşim ..sen naptin sistemi ufak ufak başladin heralde kartlarda  sorun yok sanırım. .
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 28, 2017, 20:10:09 ÖS »

Saol joker kardeşim ..sen naptin sistemi ufak ufak başladin heralde kartlarda  sorun yok sanırım. .

Yok abi henüz tatil modundan çıkamadım D)
ggolem
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Kasım 06, 2017, 11:24:15 ÖÖ »

Heroman, hallettin mi switch ve kablo isini?
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Kasım 06, 2017, 11:44:35 ÖÖ »

Ggolem hiç ugrasmadim inan şimdilik 3 tuşla oynuyorum ona bi el atacam ama vaktim olmuyor  yoksa nereye ne takilacagini biliyorum ama pcmame ve pandora box civarinda cok dolastigim icin şimdilik takliıyorum. ..

Bu arada yoğun baski ve talep üzerine pandora box yöneticileri Mortal kombat oyununu pandora 5'e koymaya karar verdi.Yeni cikacak olan pandorada fanli bir sistem yapip islemciyi guclendirmisler oynanabilir tadda sonuçta emulasyon ama plug play ,1000 oyun olacak çok taleb aldilar....

Sunsetriders' de son durum ne geliyim yanina
« Son Düzenleme: Kasım 06, 2017, 11:48:04 ÖÖ Gönderen: Heroman » Logged
ggolem
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Kasım 06, 2017, 13:08:04 ÖS »

Anladim, satmak istersen bi mesaj atarsan sevinirim, anlasilan forumdaki konulari takip edemiyorum cok, ama mesaji gorurum.

Bootleg mk1'i 1000 oyunlu pandoraya tercih ederim cunku, yada mame'ye 

sunset'e en son yazdigimdan sonra hic bakamadim, ama ambalajinda tozdan uzak bir sekilde bekliyor. seninkinden baska 3 tane bozuk kart var elimde, biri benim sadece. Hepsi bootleg, yani tamiri bela. Ilk sunset'e bakacagim tabi, ona zaten vakit ayirdigim icin. Ne guzel de calismisti ya...
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Kasım 06, 2017, 13:31:03 ÖS »

Kesinlikle haber veririm ilk sirada sen varsin ggolem,
Okadar diyosun yani bootleg bi yana pandora bi yana ayip ettin o is sende olursa...
sunsetriderse ilk bakacagina sevindim öyleyse yakin bi zamanda sendeyim desene.. Kahkaha
ggolem
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Kasım 06, 2017, 16:02:24 ÖS »

Ya soyle, pandorada SF2 oncesi oyunlar, yani iyce 8 bit zamanlari cok sorun olmaz calisir oynanir. FAkat SF2 ler, SFA lar, SFEX ler hele MK serisi, karsilikli kapismali oynanacaksa olmaz. Olmaz, cunku orada tepki surelerinde milisaniyeler konusuyor. Pandora emulator sonucta, oyunun her anini %100 emule edemiyor. Mesela dovus oyunlarinda, carpismalarda, blok almalarda falan, saniyenin 5te biri kadar surelerde, cok is dusuyor CPUya, carpisma hesaplamalari icin falan, aslinda o anlar emulatorlerde yavaslama oluyor, isin kotusu en onemli anlar da o anlar.

Bir joystick yapmistim arkadasa, PS3 icin icine uyduruk cin mali gamepad ici taktim, kablosuz olsun diye. Bende de kablolu kendi sistemim vardi. Hevesle actik MK2 kapisicaz. kablosuz olanda oynanmiyor, mumkun degil. Kritik anlarda blok alamiyorsun falan. Sonra bir olcum yaptik, kablolu sistemde gecikme 50ms civari, kablosuz sistemde 200ms ye yakin.  Bu arada ayni gecikme PS3'un orjinal dual shock joystickinde yok, cin mali ucuz yan sanayide var sadece.  O joystick cope gitti direk. Ama ogrendik ki 50ms lerle oynaniyorken, 200'e dogru cekilmez oluyor.

Ama tek kisi oynanan oyunlarda bu kadar dert olmaz bu konu, ne oynadigina bagli yani pandora

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: