@LW3D : Bu esp bazlı kartuşla web client / server tarzı şeyleri implement ettiğim vakit C64'ü cloud ile tanıştırabiliriz diye düşünmüştüm. Hali hazırda multicolor'a resim convert eden bir uygulama yazdığım için herhalde ilk etapta böyle bir şey yapmak uygun gözüktü.
Aslında aklıma ilk gelen D64 imajlarını web api'leri üstünden listeleyip yükleyen bir şeydi. Baktım onun yapılmışı var, bundan başladım.
şurada yapılmışı :
https://cbm8bit.com/webdrive/Bir de tam sürücü emülasyonu dışında hiç bir şey c64 kullanıcılarını kesmiyor.
Benzer mantıkla başka internet api'lerini de kullanmak mümkün.
Sürekli uyumluluk tarafına kafayı yormak insanın ufkunu daraltıyor. Uyumluluğu süper seviyede olan cihazlar da var piyasada zaten. Ben bu yüzden uyumluluğu biraz geri planda tutmaya karar verdim.
@delimawi : Olsa dükkan senin. Ben hala kıçımı kaldırıp pcb tasarımı öğrenicem, evde zaten yamayıp bunu çinden sipariş edeceğim de.. ölme eşşeğim ölme

Avatar FLI converter'ımın ilk eserlerinden. Scale falan edilince renkler iyice oturmuş. *Dev'lerin yapay zekalarını yanıltır belki diye böyle kullanıyorum artık

* : Google, Facebook, Microsoft vesaire..