Ben biletimi aldım gençler

geleceğim kısmetse

Hasretle bekliyoruz güzel kardeşim

Arkadaşlar buluşma ile ilgili detaylar şu şekilde:
1-Mekan:Buluşma yerimiz Zula Bar
Kızılırmak caddesi 15 numara. Jolly Joker'in alt çaprazında. Kapısında sadece minik bir logo var. Arada zula bir yerde

------------> Buluşma zamanı; 5 Kasım Pazar saat: 14:00! <-------------------Alt yapı ekibi olarak biz 12:00'de mekanda oluruz. Ucundan tutayım ben de bir şeylerin diyen gelsin 12:00'da... Mekan 14:00'den önce hizmet vermiyor. Ama biz Yavaş yavaş anca hazırlanırız 14:00'e kadar. Özellikle mekan uyardı. 14'de gelin diye. Yok biz anca hazırlanırız, sipariş de vermeyiz dedim. Ona göre yemek, içmek isteyen 14:00'de gelsin
2-Adres detay:https://goo.gl/KJY4jI3-Otopark:Otopark için tek alternatif Kocatepe otoparkı. Temiz, sorunsuz... -Mekana 200 mt.uzaklıkta-
Taksiyle gelin, taksiyle gidin... başınız ağrımasın. (Sanırım ben bunu tercih edeceğim)
4-Oda:Mekana girdikten sonra; barı geçince, sol tarafta özel bir oda var. O oda bizim. Rahat rahat orada takılacağız. En az 30 kişinin takılacağı bir yer... Ben mekanın alt yapısını (elektrik, minik cihazlar vs.) ayarlamak için erken gideceğim. Ek olarak mekanda bir tane langırt masası da olacak. İçecek, yiyecek fiyatları da makul. Garsonlar peşin çalışacak. Ben sizlere süprizler yapacağım...
5-Sergilik:Ayrıca elinizde nadir olduğunu düşündüğünüz, oyun, kitap, cihaz vs. varsa getirin bakalım, dokunalım! Sergide sergileyelim, sonra alın geri götürün
6-Hediyeler:Bir Angara klasiği olarak biz her buluşmada, az çok, kaliteli, dandik bakmadan bir şeyler getiriyoruz. Hediyelik. Çalışması önemli olmayan, birilerinin ihtiyacını görecek herhangi bir şey... Aslında evdeki fazlalıklar... Kitap olur, Amiga olur...

Yine hediyeleri isteyen getirsin, tüm katılımcılara biz de çekilişle dağıtalım...
Amacımız; aynı kafadan olan kişileri bir araya getirmek ve farklı bir pazar günü geçirmek olacak. Bu sefer şehir dışından katılım daha çok olacak. Bakalım neler olacak

Özetle; Ankara'lı hatta diğer şehirlerdeki arkadaşlarımız gelin, her türlü mutlu olacaksınız! 5 Kasım pazar günü görüşmek dileğiyle