Hurşit süper olur o kabinler harika gercekten dehset proje olur
Vallahi çok güzel olur ben de biliyorum ama. Bu kabinleri yapmak cidden kolay değil.
Astro City çok daha zor Egret e göre.
Egret 2 nin ana kasası metal. Bu yapılabilir çok büyük sıkıntı değil. Kabini detaylı inceledim. İçerden punta kaynak ile ana kasayı halletmişler. Aslında bakınca Taito işçiliği çok da iyi tutmamış. Dışarıya ışık sızmaları falan oluyor. Ama astro City nin ana kasası bildiğin döküm metal gidi duruyor.
Her iki kabinin de en büyük sıkıntılı noktası plastik parçaları. Kontrol panelleri ve monitörü kapatan hidrolik ile açılıp kapanan parçaları yapmak ahşap ile olacak iş değil. Ha olur mu olur ama sağlam sabır lazım o işe

Bu kabinleri yapmak için bir değer yöntem ise, bahsettiğim plastik parçaları fiberden yapmak. Bunun içinde öncelikle ahşap malzemeden kalıp yapmak gerekiyor. Fiber plastik kadar sağlam oluyor ve görüntü olarak da cam gibi olur.
Fakat kalıp maliyeti yüksek olduğundan dolayı bir adet için yapmak pek mantıklı değil. En azından kalıp maliyetini çıkartana kadar satabilmek lazım kabinleri. Türkiyede de kim alır bu kabinleri o da muamma