Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Jamma kabinine hazır 15Khz MAME PC
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Jamma kabinine hazır 15Khz MAME PC  (Okunma Sayısı 10794 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Kasım 16, 2017, 20:52:31 ÖS »

Yani arcade kabin dışındaki tüpün başına bişey gelmesin, üzülürsün diye söyliyeyim dedim.

evreno'Nun yazısı uygulama açısından oldukça yararlı, sonuçları süper ve birebir OK baby kabin olması açısından özellikle senin düşündüğün senaryo için ideal...

evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Kasım 16, 2017, 22:00:00 ÖS »

Kabine tv bağlamak için işin en kolay kısmı aslında elektronik kısmı
Ben projede kullandığım tv 28" di kendi orjinali ise 29" ben küçük olan tüpü montaj yapabilmek için köşelere uygun ölçüde sac kesip yine uygun yerlere delik açmıştım bu iş beni en çok uğraştıran kısımdı onun için orjinal boyuta eşit bir tv bulmanı tavsiye ederim
Diğer konu tv seçimi
Kulkanacağın tv nin Rgb scartı olmalı
Açma kapama düğmesi açık konumdayken fişi çekip takınca açılan bir tv olmalı
Servis menüsü yada şase üzerinden görüntü ayarları yapılabiliyor olmalı
Tv nin elektronik kartı okbaby nin demir şasesine sığacak boyutta olmalı çok büyük olursa montaj yapamayabilirsin

Uygun tv yi bulduğun zaman önce scart üzerinden geçici bir test sürüşü yaparsın sıkıntı yoksa tv yi dağıtıp gerekli işlemleri yaparak montaj yapabilirsin
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: