Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore YazılımCommodore 64 için yepyeni eş zamanlı strateji oyunu!!!
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Commodore 64 için yepyeni eş zamanlı strateji oyunu!!!  (Okunma Sayısı 5670 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 17, 2017, 14:19:50 ÖS »

The 8bitGuy olarak tanıdığımız (ve sık sık videolarını paylaştığımız) David Murray sonunda bir yıldır üzerinde çalıştığı Commodore64 oyununu yayınladı.

Starcraft'tan esinlenen oyun C64 için yazılmış ilk ve tek eş zamanlı strateji oyunu olan Planet X'in (2009) (ki yine Dave Murray'e ait) daha gelişmiş hali. Disket sürücüsü bulunan standart bir C64 ile oynanabiliyor ve 8bitGuy Store'dan satın alınabiliyor.

Portland Retro Gaming Expo (2017)'de oyununu tanıtırken:

Alper
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 17, 2017, 14:26:33 ÖS »

Çok mutlu oldum C64 için Hala oyun üretilliyor olmasına

C64 ve A500 gerisi teferruat
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 17, 2017, 14:42:32 ÖS »

Bu adam bir yandan çok başarılı diğer yandan çok itici; röportajlarını falan dinleyince acayip anti sosyal, kibirli bir hali olduğunu farkettiğimden beri videoları ve oyunlarından aynı zevki alamıyorum..

Diğer yandan çabası taktire şayan..

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 17, 2017, 14:48:40 ÖS »

ben bir de bu konuda şu kanaatteyim ; yeni oyun yerine eski oyunların seriler yapılsa şahane olurdu. Örneğin samurai warrior 2 , silkworm yeni serileri , E.H.soccer güncel takımlar kadrolar vs vs

C64 ve A500 gerisi teferruat
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: